realdjferdy
Üye
Demekki hata yapıyorsun...Bende çatır çatır çalışıyor...Her iki yönüde değiştirmen gerekiyor...Yani tamam demeden önce mesela Dik : 5x4 Yan : 2x6 yap tamam de...Sonra menü/seçenekler/çıkışa bas.Sonra tekrar menüye gir
formatı ne peki biliyo musun? jar mı,wgz mi,sis mi?
Abi sanırım jar veya sis normal orjinal Nokia 5800 da sorunsuz indirip kuruyordum fakat OMEGA da böyle oldu
----------Eklendi @ 21:33:20 ---------- Yazıldı @ 21:31:51 ----------
öncelikle bu fw yi hazırlayan arkadaşa teşekkür ediyorum. Ben bu fw de birkaç değişiklik yaparak 5530 ve x6 ya kurdum ve gayet başarılı oldu. Menü düzenini normal 4*4 büyük yazı ayarında 4*5 olarak değiştirdim, sensörlerin ekranı döndürmede çok geç algılaması yüzünden sensör mod uyguladım (orjinal omegada ekranı yatay yapınca değil de daha da eğince dönüyordu) bir de müzik klasörünü sounds olarak değiştirdim.
Demekki hata yapıyorsun...Bende çatır çatır çalışıyor...Her iki yönüde değiştirmen gerekiyor...Yani tamam demeden önce mesela Dik : 5x4 Yan : 2x6 yap tamam de...Sonra menü/seçenekler/çıkışa bas.Sonra tekrar menüye gir
Yazılımı tekrar yükle ve ana sayfada yazanları harfien uygula
Nokia 5230 v50.0.001 Kullanıcıları İçin CORE dosyalarının 6 adet olması gerektiği yazılmış.bende 5 adet çıkıyor ve PPM ışığı yanmıyor.yardım edebilirmisiniz
hic isinamadi bu cfw ye nedense
sebep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?