OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

yumyjikk2

Üye
flashlama bitiyor pooling mode yazıyor kalıyor telefon açılmıyor,bakşa bi fw deniyorum telefon normale dönüyor.Tekrar bu fwyi yüklemek istiyorum gene pooling hatasında kalıyor yardım edecek yokmu

By_Casparov

By_Casparov

Üye
hacı tamm sensörler çalışıyo :D ama yine şu klavye aynı ya :hmmm

ak42

ak42

Üye
klavye bende de aynı ok tusu altta ckmadı dger yamalar tamam şuan sorumsuz çalışıyor dostum çok da hızlı msj yazması falan zevkli

bensenbiz

bensenbiz

Üye
çok teşekkür ederim. Gerçekten güzel olmuş. Ben Trailblazer kullanıyordum ama son zamanlarda sorun çıkarmaya başlamıştı. Bunu gördüm ve gerçekten beğendim. Emeğinize sağlık.

Krofessional

c5-03 eee

bensenbiz

bensenbiz

Üye
Tekrar merhaba. Benim sürekli kullandığım bir zil sesi,bir sms ssi ve bir de alarm sesi var. Bunları hafıza kartına attım ama tercihler menüsünde seçim yapmak istediğimde göremiyorum. Bunu nasıl yaparım?

----------Eklendi @ 20:33:09 ---------- Yazıldı @ 20:30:16 ----------

Tamam sorun çözüldü. Ses dosyalarını telefon hafızasındaki ses dosyaları klasörüne taşıyınca sorun çözüldü.

fatihveyusuf

Üye
su an n97 kullanıyorum o kadar yavas kı bu donanıma gore berbat bısey. O kadar para verıp alınan telefonlar tamamen hurda baska bırsey degıl.

----------Eklendi @ 00:10:40 ---------- Yazıldı @ 00:09:24 ----------

keske su yazılım n97 ye de olsaydı. Yınede cevap yazdıgın ıcın sagol rambo basarılarının devamını dılıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Forumdaki N8 klavyeleri konusunda yer alan modlar C6v20 için çalışan modlardır ve bu CFW ile c6v40 olduğu için uyumsuzluk göstermektedir. O yüzden uygulayamıyorum. Şu an mevcut olan C6v40 klavyeleri: Orjinal N8 klavyesi, alfasayısal N8 klavyesi, orjinal klavye.

Flashlama işleminde başarısız olanlar, baştan tüm adımları dikkatlice takip ederek tekrar uygulamaya çalışsınlar. Sorun olmaması gerekiyor.

OmegA v4.6 Ultimate Final'i en yakın zamanda çıkaracağım. İçinde yine OmegA v4.5'te olmayan sürüyle modlar mevcut olacak (en az 14 mod). Ayrıca ilk defa kendi düzenlemerimle oluşturduğum küçük görsel yenilikler mevcut. Ayrıca performansı hakkında (işlemci, ram vs.) iyileştirmelerde yaptım. Bunları ayrıntılı bir şekilde konuya ekleyeceğim. Sabırla konuyu takip ettiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Konuda bazı kırık linkler varmış. Resimlerde çıktı. OmegA v4.6 Ultimate Final ile birlikte tüm linkler yenilenecek, yeni resimler eklenecektir.

Not: Ultimate Final bir son değildir, fakat CFW nin geldiği son noktadır. Yeni modlar ve düzeltmeler çıktığı zaman tekrar CFW ye eklenerek yeni sürüm çıkabilir.

yumyjikk2

Üye
Forumdaki N8 klavyeleri konusunda yer alan modlar C6v20 için çalışan modlardır ve bu CFW ile c6v40 olduğu için uyumsuzluk göstermektedir. O yüzden uygulayamıyorum. Şu an mevcut olan C6v40 klavyeleri: Orjinal N8 klavyesi, alfasayısal N8 klavyesi, orjinal klavye.

Flashlama işleminde başarısız olanlar, baştan tüm adımları dikkatlice takip ederek tekrar uygulamaya çalışsınlar. Sorun olmaması gerekiyor.

OmegA v4.6 Ultimate Final'i en yakın zamanda çıkaracağım. İçinde yine OmegA v4.5'te olmayan sürüyle modlar mevcut olacak (en az 14 mod). Ayrıca ilk defa kendi düzenlemerimle oluşturduğum küçük görsel yenilikler mevcut. Ayrıca performansı hakkında (işlemci, ram vs.) iyileştirmelerde yaptım. Bunları ayrıntılı bir şekilde konuya ekleyeceğim. Sabırla konuyu takip ettiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Konuda bazı kırık linkler varmış. Resimlerde çıktı. OmegA v4.6 Ultimate Final ile birlikte tüm linkler yenilenecek, yeni resimler eklenecektir.

Not: Ultimate Final bir son değildir, fakat CFW nin geldiği son noktadır. Yeni modlar ve düzeltmeler çıktığı zaman tekrar CFW ye eklenerek yeni sürüm çıkabilir.

Sorun Olmaması Gerekiyor Demişsinde,Yüklenmiyor pooling modunda kalıyor suan işte bu sorun var acaba telefondamı sorun yoksa fwdemi ama telefon başka fwleri alıyor ama fwyide diger kullanıcılar sorunsuz yüklüyor :S

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pooling; telefonun açılma safhasıdır. Yazılım telefonu açıyor fakat telefonu tanımıyor. Sanırım Ovi Suite'e telefonunu tanıtmamışsın. Sürücü problemleri var. Başka bir USB den önce Ovi Suite'e telefonunu tanıttırarak dene.

yumyjikk2

Üye
Pooling; telefonun açılma safhasıdır. Yazılım telefonu açıyor fakat telefonu tanımıyor. Sanırım Ovi Suite'e telefonunu tanıtmamışsın. Sürücü problemleri var. Başka bir USB den önce Ovi Suite'e telefonunu tanıttırarak dene.

tamam birde bu şekilde deniyeyim bakalım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eğer yine olmuyorsa, ovi suite ve jaf ı kaldır. Sürücülerinide dahil. Ardından tekrar buradaki anlatımda olduğu gibi kur ve telefonunu tanıt.

yumyjikk2

Üye
yaptım gene poolingde kalıyor ne saçma bir durum bu ya başka fwyi çatır çatır alıyor bu yeni fwyi nezaman cıkaracanki onu beklesem

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yaptım gene poolingde kalıyor ne saçma bir durum bu ya başka fwyi çatır çatır alıyor bu yeni fwyi nezaman cıkaracanki onu beklesem

JAF ta bir sorun var belli. Ama yanlış versiyonu attığından da olabilir. Doğru OmegA versiyonlarını indirirsen yine sorunsuz çalışması lazım.

kemal_gs

Üye
Usta fw cok gusel çekirdekten temayı almaya calıstım olmadı temayı atarsan cok tşk ederim sewindirirsin beni..:

ak42

ak42

Üye
4.5 bende sorunsuz çok hızlı çalışıyor ama genede 4.6 dört gözle bekliyorum usta emeğine sağlık

cr7muzaffer

cr7muzaffer

Üye
Cihaz güncellemesi wardı yapim mi bi sorun olur mu ? ?

mawoix

mawoix

Üye
hocam çok uğraştım ama bir türlü şu PPM ışığını yakamadım.. haliyle de flashlama yapılamıyor.. cihazın dosyalarını indirip gerekli yere atıyorum ama olmuyor.. hatta sorun olmuştur diye bir kaç kez indirdim.. başka (Örnek: Pars) cfw ile deniyorum gayet başarılı ama OmegA ile olmuyor.. yardımcı olursanız çok sevinirim..

Nokia 5230 v50.0.001 RM-588

yumyjikk2

Üye
hocam çok uğraştım ama bir türlü şu PPM ışığını yakamadım.. haliyle de flashlama yapılamıyor.. cihazın dosyalarını indirip gerekli yere atıyorum ama olmuyor.. hatta sorun olmuştur diye bir kaç kez indirdim.. başka (Örnek: Pars) cfw ile deniyorum gayet başarılı ama OmegA ile olmuyor.. yardımcı olursanız çok sevinirim..

Nokia 5230 v50.0.001 RM-588

ozaman ppmyi kendin sececeksin tıkla ppm ye ac rm-356 dosyasını ordan rofs2 dosyasını sec ozaman ışıgı yanıcak ondan sonra flashlama işlemini yapabilirsin.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tema isteyenler var, konunun önceki cevaplarında adres vermiştim. Bakabilirsiniz. Şuan kısıtlı vaktim yüzünden adresi direkt veremiyorum.

PPM ışığı yanmıyorsa doğru versiyonlu Rofs2 inmemiş demektir. Nokia 5230 v50.0.001 için hem CORE hem de Rofs2 dosyalarını konudan bulup ayrı ayrı indirmek gerekiyor. Sonra bu arşivleri tek klasörde topluyorsunuz.

Yeni OmegA versiyonu 4 telefon içinde hazır. Müsait bir zamanda upload yapıp konuya yeni resimleriyle birlikte ekleyeceğim.

Yeni OmegA versiyonunda 70 MB RAM görebilirsiniz. Menüde dolaşırken defalarca test ettim, uygulamalar açıp-kapattım. RAM sadece 2 uygulama (ev ekranı ve menü) açıkken genellikle 58 MB civarında.

Üst Alt