OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

Aleksandar

Aleksandar

Üye
Aramana gerek yok. Önceki sayfada Rambo paylaştı. :ehe
Önceki sayfaya yazdığım modları da başarıyla uygulayabilirsen upload edip gönderebilir misin rofs2'yi kanka? :ehe

Evet yeni gördüm gözümden kaçmış :D
şu anda farklı modlar arıyorum ama artık telefonuma bi düzen vermek istiyorum 2-3 gündür kaldı öyle deneme sürecinde :D halledersem atarım ya gerçi rambo gibi bi üstadın oldugu bi konuda pek haddimize değil :ehe

----------Eklendi @ 13:36:31 ---------- Yazıldı @ 13:35:00 ----------

Bilen varsa söyleyebilirmi ?

ya telefonda müzik varken o kısmı denememiştim bişey diyemeyecegim :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Gelen istekleri liste haline getireyim, daha anlaşılır olsun:

- Hafıza kartı ikonu kaldırılacak.
- Sony Sketch yazı tipi uygulanacak (eğer gülücükler küçülürse uygulanmayacak)
- Buradaki http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/n8-klavye-modlari-498445.html klavyelerden 4. sü uygulanmaya çalışılacak (başka versiyon isteyeniniz varsa bildirsin)
- İngilizce dil eklenecek (eklenmeyebilir)
- C7 tema efekti (eklenmeyebilir)
- N8 kinetik kaydırmada kısa listelerinde kayması sağlanacak
- Java 2 gömülecek (eklenmeyebilir)
- Nokia Bildirimler Widgeti gömülecek
- KeyLock gömülecek
- Orjinal 5800 ikonu

Arkadaşlar, modları isterken (adresi biliyorsanız) adres belirtmeniz daha iyi olur. Aramak zorunda kalıyorum.

Eklenmeyebilir diye belirttiklerim, rofs2 de yer kalmamasından dolayı eklenmeyebilirler.

@Ali Emre Çirik: Sorun senin sonradan eklediğin modlardan kaynaklanıyor olabilir. Bende öyle bir sorun yok. Hiçbir modlama yapmadım.

Ali Emre Çirik

Üye
tamam sağol kardeşim 5800 3X4 ve üstteki modlarını bekliyoruz :)

Aleksandar

Aleksandar

Üye
Tweaks diye bi programdan bahsettilerde onunla klasör gizleyebilirmiyim üstad ? ben orjinal menüye alıştıgım için bu klasör icinde uygulama olayına karşıyımda. ya da bi önerin varmıdır ?

@Ali : menüyü kendinde 3x4 yapabilirsin cok basit bi sekilde ben öyle yaptım. ekstradan bişey indirmene falan gerek yok. sadece Nfe kullanmayı bilmen lazım o da yeniden paketleme işlemi için.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Menü klasörlerini gizleyemezsin. Silinebilenler varsa silersin sadece. Gizleyebilen varsa söylesin, gizlemek isteyenler istediği klasörü gizlesinler. Bu klasörler orjinal yazılımlarla geliyor.

Aleksandar

Aleksandar

Üye
bu arada telefona menü/klavye (menü içeren bişey) mod olarak attıgınızda telefon sürekli reset atıyor bilginize.

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
Gelen istekleri liste haline getireyim, daha anlaşılır olsun:

- Hafıza kartı ikonu kaldırılacak.
- Sony Sketch yazı tipi uygulanacak (eğer gülücükler küçülürse uygulanmayacak)
- Buradaki http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/n8-klavye-modlari-498445.html klavyelerden 4. sü uygulanmaya çalışılacak (başka versiyon isteyeniniz varsa bildirsin)
- İngilizce dil eklenecek (eklenmeyebilir)
- C7 tema efekti (eklenmeyebilir)
- N8 kinetik kaydırmada kısa listelerinde kayması sağlanacak
- Java 2 gömülecek (eklenmeyebilir)
- Nokia Bildirimler Widgeti gömülecek
- KeyLock gömülecek
- Orjinal 5800 ikonu

Arkadaşlar, modları isterken (adresi biliyorsanız) adres belirtmeniz daha iyi olur. Aramak zorunda kalıyorum.

Eklenmeyebilir diye belirttiklerim, rofs2 de yer kalmamasından dolayı eklenmeyebilirler.

@Ali Emre Çirik: Sorun senin sonradan eklediğin modlardan kaynaklanıyor olabilir. Bende öyle bir sorun yok. Hiçbir modlama yapmadım.

Hacı orijinal 5800 ikonu derken, pcye takınca çıkan ikondan bahsediyosun dimi? Yoksa Anna simgeleri çok güzel yani. Onları değiştirme. (h)
Java 2'yi eklemesen de olur. Şu c7 tema efektini eklesen daha iyi. Şuan ki efektlerde siyah ekran sorunu var işte. :dry:

----------Eklendi @ 15:57:12 ---------- Yazıldı @ 15:55:32 ----------

bu arada telefona menü/klavye (menü içeren bişey) mod olarak attıgınızda telefon sürekli reset atıyor bilginize.

O zaman klavye seçme tuşu olmayan bi' klavye atsak olur mu? Yada orijinal 5800 klavyesi atsak?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
PC de çıkan 5800 ikonundan bahsediyorum. Tema efektine bir ayar vereceğim. Siyah efekt uyumsuzluktan kaynaklanıyor.

Aleksandar

Aleksandar

Üye
ya şu klavye olayını halletsek biticek. gercekten kullanılcak gibi degil. daha büyügü yada orjinalini upload ederseniz mükemmel olur bi o kaldı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ya şu klavye olayını halletsek biticek. gercekten kullanılcak gibi degil. daha büyügü yada orjinalini upload ederseniz mükemmel olur bi o kaldı.

Olay modların köküne dayanıyor. Yazılımdan klavye modlarını söküp çıkarmadıkça yenileri biraz zor ekleniyor. 4 sıralı klavyeyi zaten zar zor uydurdum. v4.5 ile herşey rayına oturacak.

Aleksandar

Aleksandar

Üye
ne zamana hazır olur o, malum 8gb hafıza kartını doldur boşalt zor oluyo :aha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Fazla bekletmeyeceğim sizi inşallah. Pazartesi başlıyorum. Salı-Çarşamba hazır olur.

worry

worry

Üye
ramboft abi naptn sen ya :D gifler flnda yapmssn baya bi ugrasmışssn çok teşekkür ederm .fwyi kurmadım ama emegin için tşk.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Geri-bildirim, diğer anlamıyla emeğe saygı duyulunca, güzel şeyler çıkıyor.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Çok güzele benziyor, 5800 3x4/6x2 yi bende bekliyorum (sabırsızlıklA) :) , slide unlock sıkıcı sanki, tab nasıl acaba, tıklayıp açılıyormu? Eline sağlık çok güzel bi yazılıma benziyor, ingilizce dil olmaması sorun çıkarmaz inşallah :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İngilizcenin olmaması sorun çıkarsaydı şimdiye rapor edilirdi. Tap to unlock ta "Kilit Aç" a dokununca açılıyor.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
ya tabi o da var :D hadi bekliyoruz ozaman ;) :lol

Aleksandar

Aleksandar

Üye
üstad salı-çarşamba biraz geç değilmi yav :hmmm sabırsız insanlarız biz :aha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Birde bakmışın v4.5 çıkmış :ehe

Aleksandar

Aleksandar

Üye
ahaha :D bu arada bi sorum olucak ya; yazı tipini değiştirmek istersek, bunu font olarak rofs2 a mı gömelim, yoksa telefona program kurup mu değiştirelim? tavsiyen nedir

Üst Alt