Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
rambo 2 ev ekranında saat bulunmasa olur mu?
5230 v50.6 ya güncellenebilecekmi mi bu port
tamam dostum onu da halletim c5 tuş kilidi ve 3x4 le muhteşem oldu ellerine sağlıkdostum telefona attım yazılım gerçekten süper efektler hız temalar falan uçuyo telefonfakat 4x4 menüyü 3x4 yaptığımda 6x2 menü olmuyor 3x4 ve 6x2 modu attığımda da telefon açılmıyor ne yapabilirim ?
eline koluna yüreğine vede Aklına sağlık kardeşimherşey çok güzel ama sadece 2 özellik hoşuma gitmedi 1. tema efekti siyah oluyor ya sanki donuyor gibi oluyor onun yerine o eski efek olsaydı hani yuvarlak olan efekt o süperdi 2. ise ev ekranı teması kaldırılmış artık ayarlar kısmında yok onu bulamadım kusura bakma kardeşim emek vermişsin ama bu iki özellik dışında herşey süper Allah razı olsun başarılarının devamını dilerim .......
v50.6'larda kullanabiliyor dün gece denedim ve başarılı oldu fakat keşke 4x4 yerine 3x4 kullansaydın bide c5 tap to unlock [swipe to unlock yüzünden telefonumun ekranını çizmiştim]
Ofw editin tema efektlerini diyorsun. Yuvarlak tema efekti bu cfw de denedim çalışmadı. O yüzden değiştirdim. Siyah olma kısmı bir sorun değil, efekt. O yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ev ekranı ayarı C6 portlarında yok maalesef.
teşekkür ederim Rambo bilgilendirdiğin için ... Ofw editin tema efektleri çok güzeldi ama neyse buda şık duruyor temalarla eline sağlık tekrar artık ileride olur belki ....
Ofw editin tema efektlerini diyorsun. Yuvarlak tema efekti bu cfw de denedim çalışmadı. O yüzden değiştirdim. Siyah olma kısmı bir sorun değil, efekt. O yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ev ekranı ayarı C6 portlarında yok maalesef.
teşekkür ederim Rambo bilgilendirdiğin için ... Ofw editin tema efektleri çok güzeldi ama neyse buda şık duruyor temalarla eline sağlık tekrar artık ileride olur belki ....
Asıl ben teşekkür ederim CFW'yi yüklediğin için. Güle güle kullan.
henüz bir hata bulamadım kusursuz bi cfw sanıyorum
-------
sanırım bir hata buldum çevrim içi paylaş yerine accel switch adı böyleydi sanırım olmamış hala çevrim içi paylaş duruyor [v50.6.002 için diyorum v50.0.001'i bilemem]
rambo_FT ana ekranda muzik calar ve bildrimler widgeti calismiyor ayrica muzik menusune girdigimde simdi caliniyor hep bos son calinan gozukuyorbaglantili olabilir mi? yeniden flash bile attim.
ne yapabilirim?
ne yapabilirim?
Bu yazdığın mesajın üstündeki yazdıklarımı uygula. Ben daha mesajı düzenlerken cevap atmışsın, yanlış anlaşılma olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?