OmegA v4.0 Beta - OFW Edition, Beta 1 olarak güncellenecektir. Yapılan değişiklikler ve yeniliklerin tamamı:
1) Medya çubuğu simgeleri ve kısayolları düzenlendi. Düzenleme biraz kalitesiz görüntü oluşumlarına neden oldu fakat işlevsellikleri tam olarak çalışıyor.
2) Telefonun OmegA versiyonu Beta 1'e yükseltildi.
3) Müzik çalardayken menüye girdiğinizde görünen "Müzik mağazasına git" çıkarıldı.
4) Hem slide to unlock içindeki hem de telefonun menüsünde görünen anahtar simgesi yerine kilit simgesi eklendi.
5) Slide to unlock sürükleme çubuğu rengi yeşil ile değiştirildi.
6) Slide to unlock Türkçe yazısı "Sürükleyin" olarak düzeltildi.
7) Slide to unlock yeni versiyonu yatay olarakta sorunsuz çalışıyor.
8) Alfasayısal tuş takımı ve yeni klavyedeki ok, silme ve onay simgeleri C5-03 simgeleri ile değiştirildi.
9) Yeni N8 duygusal ikonları eklendi.
10) Yeni menü düzeni sağlandı.
11) Yeni menü klasörleri eklendi.
12) Yeni dahili programlar entegre edildi. Bu programlar:
- Paint Pad (Resim Çiz)
- Movie Editor (Video düzenleme ve slayt oluşturma)
- Borg Facebook (yeni Facebook uygulaması, QT'nin tüm bileşenlerini gerektiriyor, telefonda QT zaten entegreli)
- PowerMP3 (klasördeki müzik dosyalarını oynatabilir, çok fonksiyonlu)
- Font Zoomer (telefonun yazı tipini değiştirebilirsiniz)
- Nokia Energy Profiler (telefonun harcadığı güç miktarını görebilirsiniz)
- LightCtrl (Işık kontrolü, telefon ekranının ve tuş takımının ışıklarını kontrol edebilirsiniz)
- PhoNetInfo (telefon hakkında çok ayrıntılı bilgiler verir)
- RamBlow Pro (telefon belleğini gösterir ve arttırır)
- LightSignal Plus (telefona sms geldiğinde, ışık sensörünü kontrol eder)
- SwitchOff (telefonun istediğiniz saatte kapanmasını ayarlayabilirsiniz)
- Python (python uygulamalarını sorunsuz çalıştırabilirsiniz)
13) Rehber hafızası sorunsuz çalışıyor. Sim ve telefon hafızası sorunsuz.
14) Ekstra ev ekranları sorunlu olduğundan kaldırıldı. Artık sistemin kendi ev ekranları var sadece. Artık menüye girmeme sorunu ilerde oluşmayacaktır.
----------------------
Önemli: Telefonun bazı özelliklerini aktifleştirmek için aşağıdakileri yapmanız gerekmektedir:
1. Adım: RomPatcher uygulamasını açın.
2. Adım: "3. ModQWERTY-R" yamasına çift dokunarak etkinleştirin ve Options'a dokunup "Add to Auto" seçeneğini seçin.
3. Adım: "Mediabar MOD" yamasına çift dokunarak etkinleştirin ve Options'a dokunup "Add to Auto" seçeneğini seçin.
4. Adım: "Exit" e dokunup uygulamadan çıkın. Telefonun güç düğmesine bir kez basın ve güç düğmesi seçeneklerinden "Yeniden başlat" a dokunarak telefonun kapanıp-açılmasını bekleyin.
Telefon açıldığında medya çubuğu ve yeni klavye modundaki eksikleri tamamlamış olacaksınız.