Olur ama bu kadarı da olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
Olur ama bu kadarı da olmaz
Bu kadar olmaz




Sporculara verilecek kupa ve madalyalar unutulunca, bizim sporcularımızdan, kazandıkları madalya ve kupalarını evden getirmeleri istendi.

OLUR ama bu kadarı da olmaz... İstanbul’da düzenlediğimiz 32.Balkan Binicilik Engel Atlama Yarışmaları’nda sporculara verilecek kupa ve madalyalar unutulunca, bir sonraki yarışta yabancı sporculara verilmek üzere bizim sporcularımızdan, kazandıkları madalya ve kupalarını evden getirmeleri istendi.

Özula’dan istendi

Organizasyon Komitesi’nin isteği üzerine önceki gün takım yarışmalarında genç yetişkinler sınıfında birinci olan Türk ekibinin kupasını Can Özula evinden getirtti ve komiteye teslim etti. Komite de kupanın üzerindeki yazılı plakayı başkasına vermek üzere söktü. Balkan Binicilik Şampiyonası’nın son gününde yapılan Grand Prix yarışmalarında verilecek kupaların unutulması üzerine sporcularımızdan ödüllerinin ödünç istenmesi skandal olarak yorumlandı. Balkan şampiyonasında kupa olayından sonra bir de madalya skandalı yaşandı. Dereceye giren binicilere sadece altın madalyalar dağıtılırken, gümüş ve bronz madalyaların verilmemesi ise hayretle karşılandı.

Nasıl kanıtlayacağız

Böylesine uluslararası bir yarışmada dereceye girmelerine rağmen madalyalarını alamayan ikinci ve üçüncüler bu olaya tepki gösterip, ‘Biz ülkemize döndüğümüzde bize hani madalyalarınız diyecekler. Biz kendilerine dereceye girdiğimizi nasıl kanıtlayacağız’ diye tepki gösterdiler. Gümüş ve bronz madalyalar olmadığı için, bayanlarda ikinci ve üçüncü gelen sporculara iki altın madalya verildi.

abuvice
 

hidayet

Üye
böyle bir şey düşünemiyorum ya evden madalyalarınızı getirin :
 

DefectoR

Eheh bu ülkede normaldir... Bizde lise de okullar arası şampiyon olduk ama madalyalarımız için ücret ödemiştik.
 

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
çok geri kalmış bir ülkeyiz
 

Caine

Üye
kurban olurum böyle ülkeye valla. ya düşünsenize türk olmasaydık D nasıl bu kadar gülerdik ve eğlenirdik 2:
 

abuvice

Üye
    Konu Sahibi
+1 işte türkiye..
 

mumya

Üye
bu türkiye ne matrak bi ülke yaa
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...