Sürpriz yapan sevgilisini öldürdü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Sürpriz yapan sevgilisini öldürdü
Olimpiyatlarda yarışan ilk ampute atlet olarak tarihe geçen Güney Afrikalı Oscar Pistorius, Sevgililer Günü'nde kendisine sürpriz yapmak isteyen sevgilisini "hırsız" sanarak öldürdü. Gözaltına alınan Pistorius yarın hakim karşısına çıkarılacak.

Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius, Sevgililer Günü'nde kendisine sürpriz yapmak için sabah 04.00'te eve gelen kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ı "hırsız" sanarak öldürdü.

Proteria kenti polisi, Oscar Pistorius’un manken sevgilisi Reeva Steenkamp'ı başından ve kolunda vurduğunu açıkladı.

Pistorius'un sevgilisini nasıl öldürdüğüyle ilgili çarpıcı iddia ise, İngiliz haber kanalı Sky News'ten geldi. Sky News'ın haberine göre, 30 yaşındaki Reeva Steenkamp, olimpiyat şampiyonu sevgilisine sürpriz yapmak için sabah 04.00'te eve geldi.

UYANDIRIRKEN ÖLDÜ

Güzel mankenin, sevgilisi Oscar Pistorius'u uyundırmak istediği sırada kurşunlara hedef olduğu ileri sürüldü. Sevgilisini "hırsız" sanan Pistorius'un paniğa kapılarak silahına sarıldığı ve ateş ettiği belirtildi.

'OLAY SIRASINDA YALNIZLARDI'

Güney Afrika polisi, cinayet şüphesiyle gözaltına aldığı Pistorius ile Reeva Steenkamp'ın olay sırasında evde yalnız olduğunu ve görgü tanığı bulunmadığını açıkladı.

YARIN MAHKEMEYE ÇIKARILACAK

Güney Afrikalı yetkililer, gözaltında tutulan Oscar Pistorius'un yarın hakim karşısına çıkarılacağını belirtti.

Olay yerinde 9 milimetre tabanca bulunurken, 26 yaşındaki sporcu cinayet işlemekten gözaltına alındı.

YATAK ODASINDA İKİ SİLAH

Cinayet şüphesiyle gözaltına alınan olimpiyat şampiyonu Oscar Pistorius'un yatak odasında bir makineli tüfek, bir tabanca, bir
beyzbol ve bir kriket sopası bulunduğu belirtildi.

Dünyanın suç oranı en yüksek kentlerinden Pretoria'da ev sahipleri genellikle silah taşımalarıyla biliniyor.

ATLETİZMİN ‘BLADE RUNNER’I

Johannesburg'ta iki fibula kemiği olmadan doğan Oscar Pistorius’un iki bacağına karbon liflerinden yapılan protez takıldı.

Spora 2003 yılında lisede rugby oynarken başlayan atlet, ertesi yıl ilk kez okulu adına bir yarışmaya katıldı. Pistorius, bu yarışta 100 metreyi 11.72 saniye ile tamamladı. Bu yarışta paralimpik rekoru 12.20 saniyeydi.

Atlet, katıldığı ilk paralimpik yarışmalarında 200 metrede altın, 100 metrede bronz madalya kazandı. Pistorius, 4 yıl sonra 100, 200 ve 400 metrede altın madalya elde etti. Ünlü sporcu, 2012 paralimpik oyunlarında da 400 ve 4x400 bayrakta birinci, 200 metrede gümüş madalyayı evine götürdü.

Güney Afrika'daki ampute olmayan atletlerle karşı karşıya gelen Pistorius, Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği Yönetim Kurulu'nun yasağıyla karşılaştı. Kararı yargıya taşıyan atlet 2008 yılında yarışlara katılma hakkı elde etti, ancak 2008 Pekin olimpiyatlarında elendi.

Güney Kore'de düzenlenen 2011 yarışlarında 400 ve 4x400 bayraklıda koşan ampute atlet, 400 metrede yarı final elde ederken, bayraklıda da takımının finale gelmesine yardım etti. Atlet, takımının 4 oyunculu final mücadelesinde düşmesine rağmen, gümüş madalyayı elde etti.

2012 olimpiyatlarında da Güney Afrika takımı ile yarışan atlet, 400 metre ve 4x400 bayraklıda yarıştı. Atlet, 45.44'lük derecesiyle kendi adına sezonun en iyi derecesini yapıp serisinde 2. olarak yarı final koşmaya hak kazanmasına rağmen yarışta 8. olarak elendi.

Ampute atlet Oscar Pistorius, ''blade runner'' takma adıyla da biliniyor.
 


zombaka

zombaka

Üye
hediyenin babasını vermiş sevgilisine
 
x-scarface

x-scarface

Üye
Hatunda taş gibiydi kurşun nasıl sekmediyse hayret :islik
 
  • Beğen
Tepkiler: doctorrr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

doctorrr
Cevap
2
Görüntüleme
491
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
306
doctorrr
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
320
doctorrr
doctorrr
Cevap
0
Görüntüleme
422
doctorrr
Cevap
1
Görüntüleme
376
BYFECI


Üst Alt