Ölümsüzlük vadediyor ama parası yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye

Bilim adamlarına güvenim daima sonsuzdur. En azından bazı insanların dini kullandığı gibi bilim'in üzerinden prim yapmıyorlar. : ) Forum bu konulara müsait değil ve sizlerinde musait olup olmadığını bilmediğim için detaylara girmem yanlış olur.

@Hakanmtn54 sana gelince, Ölümden korkmam ben merak etme. Yalnız senini gibi düşünen insanlar bazı kişilerin korkusundan her şeyi yapmaya hazır orası ayrı bir konu. Yanlış anlamassan sevinirim, iyi forumlar.

fazla ucanlarin hep ayni olur

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bilim adamlarına güvenim daima sonsuzdur. En azından bazı insanların dini kullandığı gibi bilim'in üzerinden prim yapmıyorlar. :) Forum bu konulara müsait değil ve sizlerinde musait olup olmadığını bilmediğim için detaylara girmem yanlış olur.
Bence en sağlam prim, bilim üzerinden yapılıyor. Bence de hiç uzatmaya gerek yok.

madrid1902

Üye
lokman hekım bulmustu... yanı var

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Ölümsüz Olmayacaz Aslında Biz Ölcez Ama Bizim Bildiğimiz Herşeyi Bilen Bi Beden Yapacaz :oke:

ben öldükten sonra neye yarayacak ben ölürsem sırlarımda benimle birlikte ölsün başka bedenler bilmesin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bilmiyor abisi bilse böyle yapar mı?

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
Hehe, higgs bozonun oldugu ayette bulursunuz simdi :ehe

sen bile yazıyorsun emin ol :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada sen Kuranı sanırım bilim teknik dergisi sanıyorsun temmuz ayı özel eki falanda beklersin şimdi sen

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
halen inanan varmı bunlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...