Gizli adminsin o yüzdenKapanmis konuya mesaj yazabiliyorum![]()

Kalp kirmak kolaydir ama onemli olansa bir kalbi kazanmaktir. O yuzden eger birisiyle ben kavga etmissem yada tartismissam kesin barisirim tabi gercekten birsey yapmissa isterse o kisi agiziyla kus tutsun yinede degismem zaten ben boyle bir insansam onemli olan benim umursamayan tarafimi cikarmamasi lazim,onu yapabilmek bende cok zordur,zaten o yanimi basara bilmisse gercekten sorun ondadirhmm anladimgale almam diyon yani
![]()

anladim kardo.ben kolay kolay biriyle barisamiyorum ama kolay kolay da insanlara kusmem.Allah a sukur dostlarimla aram iyidir ve kimseyle aramin kotu olmasini istemem.barisamamamin sebebi de insanlara karsi kolay acilamamam sanirimKalp kirmak kolaydir ama onemli olansa bir kalbi kazanmaktir. O yuzden eger birisiyle ben kavga etmissem yada tartismissam kesin barisirim tabi gercekten birsey yapmissa isterse o kisi agiziyla kus tutsun yinede degismem zaten ben boyle bir insansam onemli olan benim umursamayan tarafimi cikarmamasi lazim,onu yapabilmek bende cok zordur,zaten o yanimi basara bilmisse gercekten sorun ondadir![]()

Cabuk unuturum ama cok kalici birsey olmussada unutmamanladim kardo.ben kolay kolay biriyle barisamiyorum ama kolay kolay da insanlara kusmem.Allah a sukur dostlarimla aram iyidir ve kimseyle aramin kotu olmasini
istemem.barisamamamin sebebi de insanlara karsi kolay acilamamam sanirim![]()
Yani,kimse istemez ki birisiyle arasinin kotu olmasini. Zaten bu konuda onemli olan karsidaki insanin size attigi adimlardir
1 senelik hort çok iyi![]()
![]()