Patron tanidikta o yuzden,uzun zamandir gorusmuyordum ozlettin kendini diyordu davet etti falanhotelde çalışıyo musun yoksa başka bi amaç için mi orada bulundun?Ayrıca gececilerden devam edelim bari msj kasarız ya
![]()

Oyle bir dedin ki sanki beraber gittik diyecegimHeee şu mesele anladım![]()
heheYani oda dogruAnlattın ya anladım yani anlaşılmayacak bişey değil![]()

Normal olmadigini garip oldugunu falan ama bende alistigim icin gozume normal geliyor@maxirabit neler söylendi avatarın konusunda![]()

bana da cok garip geliyorNormal olmadigini garip oldugunu falan ama bende alistigim icin gozume normal geliyor![]()

Benim bunyem alisti artikbana da cok garip geliyor![]()

senin etin eksimis artikBenim bunyem alisti artik![]()

Benim sevgilim her gün mesaj atar bana. Değerli abonemiz diye sesleniyor bana

Kavurmalik mi yanisenin etin eksimis artik![]()

bizim oradalarda biri dayağa alıştımı yani dayaktan artık etkilenmedimi ona eti ekşimiş derler.ben de sana ona dayanarak artık milletin söylediği sözler seni pek etkilemediği için öyle dedimKavurmalik mi yani![]()
mangallık yani 
Alinmam ki ben sitede sadece eylencesine konusulur,alinma kismi ya ozel mesajda yada ozel hayatta olur benimbizim oradalarda biri dayağa alıştımı yani dayaktan artık etkilenmedimi ona eti ekşimiş derler.ben de sana ona dayanarak artık milletin söylediği sözler seni pek etkilemediği için öyle dedimmangallık yani
![]()
hmm anladimAlinmam ki ben sitede sadece eylencesine konusulur,alinma kismi ya ozel mesajda yada ozel hayatta olur benim
gale almam diyon yani 
Gercek hayat ayri forum cok ayri bir dunya diyorumhmm anladimgale almam diyon yani
![]()