Öneri Ölu Piksel Nasıl Geçer

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar sadece alt kismda az birsey kaldi üst kisimdakiler yok oldu kalmadi biraz dursunda tekrar cıkarsa gönderiyim garantiye düstugu icin değilde birden oldu kendi kendine oldu diye yazayim :)
Arkadaslar sadece alt kismda az birsey kaldi üst kisimdakiler yok oldu kalmadi biraz dursunda tekrar cıkarsa gönderiyim garantiye düstugu icin değilde birden oldu kendi kendine oldu diye yazayim :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Nasıl girmiyor? Ölü pixel sadece telefonda oluşan birşey değil günümüzde monitörlerde tv lerde her ekranda olabilir ve garanti kapsamına girer kullanıcı pixeli nasıl öldürsün :D Ölü pixel kesinlikle garanti kapsamındadır kendiliğinden oluşur.

Bende dedimki düşürdüğünü not kağıdına yazma darbeye kaynaklı oluştuğunu tespit etmezlerse değişim yaparlar ama bu ölü pixel değilse o ayrı konu tabi

hocam 10. sınıf öğrencisiyim bize öğretilen bu ( sayfa 21 ) ( resmi ders kitabıdır ) :)
Nasıl girmiyor? Ölü pixel sadece telefonda oluşan birşey değil günümüzde monitörlerde tv lerde her ekranda olabilir ve garanti kapsamına girer kullanıcı pixeli nasıl öldürsün :D Ölü pixel kesinlikle garanti kapsamındadır kendiliğinden oluşur.

Bende dedimki düşürdüğünü not kağıdına yazma darbeye kaynaklı oluştuğunu tespit etmezlerse değişim yaparlar ama bu ölü pixel değilse o ayrı konu tabi

hocam 10. sınıf öğrencisiyim bize öğretilen bu ( sayfa 21 ) ( resmi ders kitabıdır ) :)

• Beğen
Tepkiler: incebey38
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Hayırbl sen direk diyorsunki olu piksel garanti kapsamına girmez yok öyle birşey direk garanti kardeşim
benmi diyorum ölü pixel garanti kapsamına girmez :kop2: yorumları iyi okuyun

Dikkatli okursan verdiğin resmi ders kitabının 21. sayfasında diyorki ''Bir çok üretici ölü piksellerin birkaç adedini garanti kapsamına dahi almamaktadır.'' Yani ölü pixel garanti kapsamı dışıdadır demiyor. Bu firmadan firmaya ve ürüne göre değişkenlik gösteriyor bazı firmalar 3 ölü pixele kadar garanti kapsamına almam diyor bazıları 5 bazıları ise tek ölü pixel bile oluşursa garanti kapsamındadır hatta yeni ürünse değişim bile yapılabilir. Ben monitör aldım 1 adet ölü pixel oluştu yeni almıştım 1 hafta bile olmadı götürdüm vatan bilgisayara bıraktım ertesi gün mesaj attılar gittim almaya yok etmiş ölü pixeli direk ürün değişimi istemiştim yapmış bi çakallık düzeltmiş yoksa tek ölü pixelde bile ürün değişimi yaparız ama şu an ölü pixel yok dedi gönderdi beni :=)

• Beğen
Tepkiler: incebey38
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekürler arkadaşlar garantiyi öğreniyim kactane pikseli karsiliyor ona gore gonderiyim

Üst Alt