Ölü ikizi karnından sarkıyordu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Ölü ikizi karnından sarkıyordu!

Ölü ikizi karnından sarkıyordu! Hindistan'da ölü ikiziyle birlikte yapışık olarak dünyaya gelen Deepak Kumar Paswan 6 yıllık çilenin ardından ameliyatla normal hayatına döndü

Bangalore'deki Fortis Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonla cansız ikiz kardeşinin organlarından kurtulan küçük Deepak'ın sevinci gözlerine yansıdı

Kardeşinin uzuvlarıyla birlikte 4 bacağı 4 kolu bulunan Deepak başarılı bir cerrahi operasyonla sağlığına kavuştu

Ameliyat tam 15 doktor tarafından yapıldı.

Deepak'ın ikiz kardeşinin gövdesinin kalçadan aşağı kısmı ve koluyla birlikte yaşamını sürdürmede yaşadığı zorluklar üzerine harekete geçilmiş ve küçük çocuğun ameliyat edilmesine karar verilmişti

Bihar'da doğan Deepak kardeşinin organları nedeniyle sürekli hastalanıyor ve acı çekiyordu.

Küçük çocuğun kardeşinden kalan kolları ve parmaklarında da deri enfeksiyonu oluşuyor ve tahriş oluyordu. Ayrıca Deepak'la birlikte iki kardeşinin organları da büyümeye devam ediyordu.Kimileri ona vücudu nedeniyle "Tanrı" derken kimileri de onu "şeytan" diye nitelendiriyordu.

Deepak ise artık 10 ve 11 yaşlarındaki kardeşleriyle hiçbir sağlık sorunu olmadan oynayabilecek olmanın ve kendisine isim takılmadan var olabileceğini bilmenin mutluluğunu yaşıyor.​

aLone

aLone

Üye
iğrenç ya

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Düzelmesine sevindim kötü bir durummuş.

OğuzcanAbi

Üye
sewindim walla düzelmesine

Cihandar

Cihandar

Üye
abi bu hindistanlılar resmen bozuk nesil...hepsini dünyadan sürmeliler.aksi halde insan ırkını tehlikeye atıyorlar...:kop:

aLone

aLone

Üye
dünyada o kadar sürülcek millet varken hindistanlıların sürülmesi saçma olur

Adilx05

Adilx05

Üye
Allah yardımcısı olmuş ama...

Tuba

Tuba

Üye
Allah muhafaza...
Allah esirgesin...
Bu olayların ırkla bir ilgisi yok arkadaşlar...
Çocuğun kurtulduğuna gerçekten sevindim...
Kurtulmuş çocuk...

Red_BlooD_Elf

Red_BlooD_Elf

Üye
Yinede yazık ya valla acıdım

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
aLσηє;2386797' Alıntı:
dünyada o kadar sürülcek millet varken hindistanlıların sürülmesi saçma olur
en başta israili sürmek lazım

Revengeful

Emekli Yönetici
:(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...