olay olay olay!!!! facebook videolarınızı artık iphonedan izleyin!!!

tfsi

Üye
hocam benim iphone jailbreaksiz ve jailbreak yapılmıyor(48.hafta üretimi 3.1.3 sürüm)
bunlara jailbreak yapmadan app store haricinde baska bir yerden app yüklemek mümkünmüdür?

Konu Sahibi
hocam benim iphone jailbreaksiz ve jailbreak yapılmıyor(48.hafta üretimi 3.1.3 sürüm)
bunlara jailbreak yapmadan app store haricinde baska bir yerden app yüklemek mümkünmüdür?

yok hocam parasız ancak spp store daki free leri yukleyebilirsin

mrb arkadaşlar ben çin malı iphone aldım ama fecboktaki vidyoları ve youtube giremiyorum yardımlarınızı bekliyorum

ben uygulamayı telefona yükleyemedim yardımcı olabilirmisiniz.tşklr

Uploaded with

--------------- Ekleme ---------------

sorunu çözdüm teşekkürler

arrmutt

Üye
arkadaşım keşke başka siteden upload etseydin..O siteden İndirilmiyo .. link ölmemiş ama sitede bir sorun var..

pojon

Üye
çoq saol aga bnqındede çalışıyor

öncelikle paylaşım & yardım ve destek için gösterdiğin emeğe teşekkür ediyorum.
Yeni İphone 3GS (Sürüm3.1.3) aldım facede video izleyememe sıkıntısını bende çekiyorum.
Programı yükleme konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Jailbreak diye bi muhabbet varmış bunun ne olduğunu bilmiyorum.Eğer bunu kullanıyorsanız kullanıcı olarak bilgi verir misinizi?
Göstermiş olduğunuz ilgiye Şimdiden teşekkür ederim...

mithat06

Üye
çok teşekkürler
deneyelim bakalım

Konu Sahibi

jailbreak paralı olan uygulamaları telefonunuza ucretsiz olarak yuklemenizi sağlar bende kullanıyorum çok faydası var

bence artık bu programa gerek yok çünkü itunesta free olan facebook programındanda artık video izlenebiliyor