Okulun Taaaa.... Demenizin Nedeni Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye

Invoke

Invoke

Üye
iyi geceler @achambo kendine iyi bak, tatlı rüyalar, hayırlı sabahlar olsun... O.o

Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
aslında iyi meslek 4500+ maaş var

hiç de öyle değil çoğu meslekten az çalışıyosunmert iyi geceler yatayım @-qarapapaq-
öyle ama okul sıkıcı biçok iş ise zevkli mesala bana elektronik aletleri versinler günün 18 saati onlarla uğraşır dururum bişeyler üretirim onlardan

• Beğen
Tepkiler: can_huso_sulo
Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
hakikatten uyuyak ya yarın devam ederiz yeni fikirler de gelir bide onlara bi bakıveririz

Invoke

Invoke

Üye
bi deneme yapıyorum.

hee... tamam

Aligzl94

Aligzl94

Üye
    Konu Sahibi
ı'm backing to my bed

Invoke

Invoke

Üye
so?

achambo

achambo

Üye
öyle ama okul sıkıcı biçok iş ise zevkli mesala bana elektronik aletleri versinler günün 18 saati onlarla uğraşır dururum bişeyler üretirim onlardan

Dediğin gibi iş var mı bilmiyorum genelde denileni yapıyosun işlerde

bir de proje yapabilirsin :oke:

oznkrts

oznkrts

Üye

Bence tam tersi çok zevkli meslek hafada 2 gün tatil özel günlerde tatil karlı günlerde tatil maaş saglam sıcacık yer ama tabi ATANANA :D

Neagf

Üye
Dil eğitiminin yeterince iyi olmamasi... Adamlar hala "has got" ve "have got" ogretiyorlar. Hiç yeni konu yok.

Invoke

Invoke

Üye
vuhuu, okul neymiş. Devamsızlığını her yıl sonuna kadar kullanmayı unutmayın :ehe

JosephLion

JosephLion

Üye
cok anlamsız gencliğim gidiyor cok okuyan degil cok gezen bilir ders calisasim gelmiyor yatacam ben yoruldum iyi geceler :( zzzzZZZZzzzz

oznkrts

oznkrts

Üye
  • Beğen
Tepkiler: JosephLion
Invoke

Invoke

Üye
oznkrts

oznkrts

Üye
okuyan bilir kardeş, bizimkiler yanlış okutuyor ondan bilmiyorsun. bazı şeyler gezerek öğrenilmez.

20 gün devamsızlık varsa sen kalmışsın :ehe

yok yanlış anladın 20 gün devamsızlık 15 gün rapor karnede 5 gün yok yazılmış görünüyodu :D

Invoke

Invoke

Üye
hee 19,5özürsüz+25raporlu :pro:

Invoke

Invoke

Üye
ama rapor hakkı arttı, böyle rapor almak için muayane olacaklar, sonra muayane ücreti alacak dövlet :pro: Dövlet buba, hesaplamış :ehe

• Beğen
Tepkiler: oznkrts ve .caner.

Üst Alt