okul dandik gençler, eğitim sistemi bozuk. Gereksiz şeyler görüyoruz. Misal resim dersi, gereksizdir, ya da ingilizce aslında tüm derslerimiz gereksizdir, dersler gereklidir fakat bizdeki format gereksizdir, doğal olarak öğrenci sıkılır. 4.sınıftan 12ye kadar 9 yıl ingilizce görüyoruz. Koleje gidenleri saymazsak 9yıl boyunca görmesine rağmen kim ingilizce konuşabiliyor? Kimse...
okul dandik gençler, eğitim sistemi bozuk. Gereksiz şeyler görüyoruz. Misal resim dersi, gereksizdir, ya da ingilizce aslında tüm derslerimiz gereksizdir, dersler gereklidir fakat bizdeki format gereksizdir, doğal olarak öğrenci sıkılır. 4.sınıftan 12ye kadar 9 yıl ingilizce görüyoruz. Koleje gidenleri saymazsak 9yıl boyunca görmesine rağmen kim ingilizce konuşabiliyor? Kimse...
aman ya ne bekıcam ya bi kaç kaşar var dı verici timdenbaşka yotu. Biz özel tim bile kurduk kız kapmak için (üye özelliklerini açıklamıyım yoksa yazım silinecek ) ama başarısız olduk tim den 6 kiş eve çıktı iki kişi yurtta kaldk
doçentlikten sonrası rahat zaten 33 yaş yani22-23 mezun 24-25 y.lisans 28-29 doktora biter yar.doç olursun sonra 33-34 doçent ve 5 yıl sonra da profbenim olmak istediğim bu değil ama