OMGbilgisayar mühendisi için ıngilizce gerekiyor matematiğe bakma .ehe
sorarlar 1 lira 50 kr var mı falan diye bi kere verdin mi alışırlar hep sana gelirler ama yok diyede diklenme haybeye kavga çıkmasınLisede 12.ci siniflar 50 kr var mi diye soruyorlarmis dogru mu![]()
iyilikle yok de uzaklaş ordan 
Okulu temsil etmek üzere Comenius Projesi' nde okuldan İngilizcesi iyi olan 4 kişi seçildi. Bu ayın sonlarına doğru Fransa' ya gideceğiz. Öğretmenlere göre İngilizcem iyi ama aslında hiçbir şey konuşamıyorum. Benim İngilizce sıffır sıffır sıffır.bilgisayar mühendisi için ıngilizce gerekiyor matematiğe bakma .ehe

iyi düşünmüşsünKocaeli Üniversitesi. Aslında İstanbul Üniversitesi'ne gidecektim ama kardeşimle aynı okulda olmak için oraya gittim.

Senin gittigin okul iyidir muhtemelen bence senin okulunda fazla olmazHepsi degil
Buyuk ihtimalle olmazSenin gittigin okul iyidir muhtemelen bence senin okulunda fazla olmaz
Aynen o kotu oluyor ya sevmedigin insanlarla ayni okulda olunca okula gidesin ders dinleyesin olmuyorokuldan nefret ediyom daha dorusu insanlardan ama okuldaki
ya şimdi okul tam kapanırken disiplin e gittim olay kapanmışmıdır ? çocuğu okulun içinde dövdük dilekçe yazmış hoca ? ceza alırmıyım ne alırım?Aynen o kotu oluyor ya sevmedigin insanlarla ayni okulda olunca okula gidesin ders dinleyesin olmuyor
Bilmiyorum hic disipline gitmedim gidenide gormedim okuldanya şimdi okul tam kapanırken disiplin e gittim olay kapanmışmıdır ? çocuğu okulun içinde dövdük dilekçe yazmış hoca ? ceza alırmıyım ne alırım?
hic gitmis miydin?ya şimdi okul tam kapanırken disiplin e gittim olay kapanmışmıdır ? çocuğu okulun içinde dövdük dilekçe yazmış hoca ? ceza alırmıyım ne alırım?

HAYIR yani ilk okulda falan gittikte ceza almadım yani öylesine disiplin denmez öyle müdürün yanına falan yani lisede ilk defa şimdihic gitmis miydin?