Lisede 12.ci siniflar 50 kr var mi diye soruyorlarmis dogru muBizim lisede böyleydi![]()

Beni Tarif Ettin Aynı bu şekilde olcamOkulun İlk Günü 9.Sınıflar:
Üst Sınıflar:
@Mert hatırladın mısen de 9.sınıfken yazmıştım bunu
Şimdi ünilisin
![]()

Lisede hem hayatının en rezil anlarını hemde en güzel anlarını yaşayabilirsin. Ama ilerde rezil anlarının bile gülünecek şaçma şeyler olduğunu anlayacaksın. Bu arada eşcinsel şakalarına da hazır ol..Beni Tarif Ettin Aynı bu şekilde olcam![]()
Ben Açılmasını İstiyorum bi bakımada zor olacak diye 1 gelecek , zayıf gelecek sınav stresi olacak diye korkuyorum bu sene internettede herşeyin detayına kadar anlatılıyormuş. çok zorlancam çokVay arkadaş biz okula haftada iki gün gidicez hic bişi anlamadım daha dün okulun ilk günü hatirliyom bizdrn gelip beşyüz bin istediklerini hatirliyorum![]()

Bastan bu kadar stres edersen olmaz ki bende liseye yeni gectim ama bu kadar stres edicek bisey yok bence hayatin sonu degil ama bunu bahane uydurup hic calismayan insanlar var stres etmeyip calisacaksin gerisi gelir benim dusuncem buBen Açılmasını İstiyorum bi bakımada zor olacak diye 1 gelecek , zayıf gelecek sınav stresi olacak diye korkuyorum bu sene internettede herşeyin detayına kadar anlatılıyormuş. çok zorlancam çok![]()
rezil anları yaşarekn sıkıntıLisede hem hayatının en rezil anlarını hemde en güzel anlarını yaşayabilirsin. Ama ilerde rezil anlarının bile gülünecek şaçma şeyler olduğunu anlayacaksın. Bu arada eşcinsel şakalarına da hazır ol..

Yoksa halay başı mı olsam? 
Bende matematikten hayir yok 82 geldi ortalamam , sayisal secmek istiyorum guzel meslekler var ama becerebilir miyim bilmiyorum matematigi fizigi kimyayi7. sınıfta Bilgisayar mühendisi olmak istiyordum, 8. sınıfta Matematik ortalamam 95 olduğu için Matematik öğretmeni. Duydum ki maaşı azmış 9. sınıfta Matematik ortalamayı 98 yaptım ve tekrar Bilgisayar mühendisi olmaya karar verdim şimdi ise 10. sınıftayım ve Uçak Mühendisi olmayı istiyorum 3 büyüklere transfer oldum nasip kısmet.Yoksa halay başı mı olsam?
![]()
Bizimki gibi Fizik öğretmenini Allah kimsenin başına vermez ise herkes başarabilir kardeşim emin ol bir de adımız Fen Lisesi olacak!.Bende matematikten hayir yok 82 geldi ortalamam , sayisal secmek istiyorum guzel meslekler var ama becerebilir miyim bilmiyorum matematigi fizigi kimyayi

Hangi okulBizimki gibi Fizik öğretmenini Allah kimsenin başına vermez ise herkes başarabilir kardeşim emin ol bir de adımız Fen Lisesi olacak!.![]()
Sivas Zara Fen LisesiHangi okul