okulun ilk günü 9. Sınıflar

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
bilgisayar mühendisi için ıngilizce gerekiyor matematiğe bakma .ehe

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Lisede 12.ci siniflar 50 kr var mi diye soruyorlarmis dogru mu :D
sorarlar 1 lira 50 kr var mı falan diye bi kere verdin mi alışırlar hep sana gelirler ama yok diyede diklenme haybeye kavga çıkmasın :D iyilikle yok de uzaklaş ordan :kac:

• Beğen
Tepkiler: KingOfPiez
Eduardo58

Eduardo58

Üye
bilgisayar mühendisi için ıngilizce gerekiyor matematiğe bakma .ehe
Okulu temsil etmek üzere Comenius Projesi' nde okuldan İngilizcesi iyi olan 4 kişi seçildi. Bu ayın sonlarına doğru Fransa' ya gideceğiz. Öğretmenlere göre İngilizcem iyi ama aslında hiçbir şey konuşamıyorum. Benim İngilizce sıffır sıffır sıffır. :D

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
007wolverine

007wolverine

Üye
:hmmm

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
bizimkiler her sene hollandaya gidiyore

Joker.

Joker.

Üye
Üst dönemlerden çok korkmayın onlarda insan sonuçta.

007wolverine

007wolverine

Üye
Hepsi degil

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve KingOfPiez
KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
Bu gece uyuyamicam , cogu kiside de aynisi olacak :D

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
doctorrr

doctorrr

Üye
Varya 9. sınıfta nasılsam 12'de de öyleydim okulumdan o kadar nefret ediyordum ki... Hiç öyle çevrem falan yoktu çöm geldim çöm gittim resmen. Neyse kurtulduk yine.

• Beğen
Tepkiler: -India- ve YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
okuldan nefret ediyom daha dorusu insanlardan ama okuldaki

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Aynen o kotu oluyor ya sevmedigin insanlarla ayni okulda olunca okula gidesin ders dinleyesin olmuyor
ya şimdi okul tam kapanırken disiplin e gittim olay kapanmışmıdır ? çocuğu okulun içinde dövdük dilekçe yazmış hoca ? ceza alırmıyım ne alırım?

KingOfPiez

KingOfPiez

Üye
SHS

SHS

Üye
Ben hatırlıyorum lise 1 ilk günü, bahçede mal mal toplandık, sonra sınıfa gittik, bir yer kapma çabası falan, zaten ilk iki hafta derste tanışma olayları :D

Bu arada lise 1 kötüydü, sevmediğim çok kişi vardı sınıfta kavga ettiğim, sonra Allahtan sınıfları tekrar karıştırdılar, iyi oldu hatta süper oldu, nası bitti lise anlamadım :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye

Üst Alt