hiç beklediğim gibi değil yani bi normal kara tahta var bide beyaz işte beyazı sola doğru çekiyorsun ordada kocaman gir televizyon var yani dokunmatikte değil çok belli bu mudur kocaman bir ekran mı keşke projeksiyn getirteydiniz...
Açtıysalarda Bilmiyorum Okulda Kolum Kırıldı Okula Gitmiyorum 
dokunmatik değil dikkatli bakarsan köşelerde kızılötesi ışın yayan şeritler var ona göre algılıyor dokunmmatik değil o yan tarafta ekranla kasanın arasında kırmızı renkli şeritleri elinle kapatıp sonra elinin hizasında dokunmayı denersen algilamıyor yani o ekran sadece cam kızılötesi iş yapıyor ordadokunmatik o kardeş

bizim okulda hala kara tahta var ama tozsuz tebeşir kullanıyoruz orası süper sonra silgimiz mıknatıslı falan okula başka 1. sınıflar geldiği için yeni sıraları onlara verdiler bizde 1998 de yapılan sıraları kullanıyoruz sıranın yanında yazıyo bilgileri Üretim Tarihi:1998 xD![]()

dokunmatik değil dikkatli bakarsan köşelerde kızılötesi ışın yayan şeritler var ona göre algılıyor dokunmmatik değil o yan tarafta ekranla kasanın arasında kırmızı renkli şeritleri elinle kapatıp sonra elinin hizasında dokunmayı denersen algilamıyor yani o ekran sadece cam kızılötesi iş yapıyor orda
tabi o kızıl ötesinin tozlanması olayı var, onada bir çözüm bulurlar zaten..
bizim tahta sol tarafı yeşil (normal tebeşirli tahta), sağ tarafı beyaz (bildiğimiz kalemli tahta), sağ taraftakinin kilidini açıp sola doğru çekiyorsun 1920x1080 çözünürlüklü i3 işlemcili (quad-core) 4 gb ramli dokunmatik ekranlı (çift parmak destekli), win 7 pro kurulu, fiber kablo bağlı, maliyeti 8000 tl olan bir vestel canavarı çıkıyor
- - - Eklendi - - -
sizinki yine iyi.. bizim sıralar 1991 yapımı
- - - Eklendi - - -
seneler boyu çok fazla dokunulacağı için dokunmatiği bozulacak.. bu daha sağlşıklı ve uzun ömürlü olur bencetabi o kızıl ötesinin tozlanması olayı var, onada bir çözüm bulurlar zaten..

gençler tablet ikinci dönem geliyomuş doğrumu?![]()
birde gelecekse bütün sınıflara gelecekmiş
ve Bizim olacakmış 

Arkadaş Fotoyu Çekerken Parmağı Gelmiş Kameranın Önüne

ne yani? sizde akıllı tahta yok musiz neden bahsediyorsunuz biz normal tahtayı zor buluyoruz:

ne yani? sizde akıllı tahta yok musiz neden bahsediyorsunuz biz normal tahtayı zor buluyoruz:

ne yani? sizde akıllı tahta yok mu
- - - Eklendi - - -
ne yani? sizde akıllı tahta yok mu![]()