Okulumuzda akıllı tahta var ama :D

Sponsorlu Bağlantılar

Mufche

Mufche

Üye
ilk defa bugün kullandık , biyoloji hocasına dediler PES oynayabilir miyiz diye benide oynatırsanız oynarız dedi :ehe:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Vay arkadaş bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler :)

Skysis

Üye
hiç beklediğim gibi değil yani bi normal kara tahta var bide beyaz işte beyazı sola doğru çekiyorsun ordada kocaman gir televizyon var yani dokunmatikte değil çok belli bu mudur kocaman bir ekran mı keşke projeksiyn getirteydiniz...

Bizdede Aynısı Daha Açmadılar :naughty: Açtıysalarda Bilmiyorum Okulda Kolum Kırıldı Okula Gitmiyorum :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bizim dershanedeki gayet düzgün :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
siyah inciyi arıyordum nereye geldim :)

otostopçu

otostopçu

Üye
dokunmatik o kardeş
dokunmatik değil dikkatli bakarsan köşelerde kızılötesi ışın yayan şeritler var ona göre algılıyor dokunmmatik değil o yan tarafta ekranla kasanın arasında kırmızı renkli şeritleri elinle kapatıp sonra elinin hizasında dokunmayı denersen algilamıyor yani o ekran sadece cam kızılötesi iş yapıyor orda

lolaman

lolaman

Üye
bizim okulda hala kara tahta var ama tozsuz tebeşir kullanıyoruz orası süper sonra silgimiz mıknatıslı falan okula başka 1. sınıflar geldiği için yeni sıraları onlara verdiler bizde 1998 de yapılan sıraları kullanıyoruz sıranın yanında yazıyo bilgileri Üretim Tarihi:1998 xD :D

abandonware

abandonware

Üye
bizim tahta sol tarafı yeşil (normal tebeşirli tahta), sağ tarafı beyaz (bildiğimiz kalemli tahta), sağ taraftakinin kilidini açıp sola doğru çekiyorsun 1920x1080 çözünürlüklü i3 işlemcili (quad-core) 4 gb ramli dokunmatik ekranlı (çift parmak destekli), win 7 pro kurulu, fiber kablo bağlı, maliyeti 8000 tl olan bir vestel canavarı çıkıyor :)

- - - Eklendi - - -

bizim okulda hala kara tahta var ama tozsuz tebeşir kullanıyoruz orası süper sonra silgimiz mıknatıslı falan okula başka 1. sınıflar geldiği için yeni sıraları onlara verdiler bizde 1998 de yapılan sıraları kullanıyoruz sıranın yanında yazıyo bilgileri Üretim Tarihi:1998 xD :D

sizinki yine iyi.. bizim sıralar 1991 yapımı :zzz:

- - - Eklendi - - -

dokunmatik değil dikkatli bakarsan köşelerde kızılötesi ışın yayan şeritler var ona göre algılıyor dokunmmatik değil o yan tarafta ekranla kasanın arasında kırmızı renkli şeritleri elinle kapatıp sonra elinin hizasında dokunmayı denersen algilamıyor yani o ekran sadece cam kızılötesi iş yapıyor orda

seneler boyu çok fazla dokunulacağı için dokunmatiği bozulacak.. bu daha sağlşıklı ve uzun ömürlü olur bence :good: tabi o kızıl ötesinin tozlanması olayı var, onada bir çözüm bulurlar zaten..

Placebo-

Placebo-

Üye
Kardeşimin okulunu görmeye gittiğimde inceledim. Güzel bişi olmuş. Fatih mi Fetih mi ne projenin adı. :D
Tablet dağıtılmamış ama. Yani öğrenciler sadece üstündeki beyaz tahtayı kullanacaklar daha. Doğru düzgün bir iş yapılsa şaşarım. Çok kullanışlı kendileri zaten. Deftere yazma derdi yok. Tahtadaki yazılanları usb yolu ile belleğe aktarabiliyorsunuz. Ama işte şirket ihaleden çekilmiş. Burası Türkiye, bir iş tam anlamıyla yapılamaz.

doctorrr

doctorrr

Üye
gençler tablet ikinci dönem geliyomuş doğrumu? :D

otostopçu

otostopçu

Üye
bizim tahta sol tarafı yeşil (normal tebeşirli tahta), sağ tarafı beyaz (bildiğimiz kalemli tahta), sağ taraftakinin kilidini açıp sola doğru çekiyorsun 1920x1080 çözünürlüklü i3 işlemcili (quad-core) 4 gb ramli dokunmatik ekranlı (çift parmak destekli), win 7 pro kurulu, fiber kablo bağlı, maliyeti 8000 tl olan bir vestel canavarı çıkıyor :)

- - - Eklendi - - -

sizinki yine iyi.. bizim sıralar 1991 yapımı :zzz:

- - - Eklendi - - -

seneler boyu çok fazla dokunulacağı için dokunmatiği bozulacak.. bu daha sağlşıklı ve uzun ömürlü olur bence :good: tabi o kızıl ötesinin tozlanması olayı var, onada bir çözüm bulurlar zaten..

sağlıklımı kanser riski bile olabilir :bud: :bigstar:

larten123

larten123

Üye
:d:d :d:d

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
gençler tablet ikinci dönem geliyomuş doğrumu? :D

benim bi hoca seneye dedi ama ben 4e geçeceğim için alma ihtimalim çok düşük :( birde gelecekse bütün sınıflara gelecekmiş :eller: ve Bizim olacakmış :naughty:

ByKatre

ByKatre

Üye
Biz Kullandık Tahtayı Sağ Taraf Tebeşirli Tahta Sol Taraf Bildiğimiz Beyaz Tahta Kilidi Açıp Sol Tarafa Çekince Vestel Canavarı Çıkıyor Ders Boştu Müdür Bilgisayardan Anlayan Kim Var Dedi Ben Çıktım Birde Arkadaş Kurcalayın Durun Dedi Güzel Fotoğraf Falan Çektim Telefonla Durun Atayım Birazdan

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bizim Matematik Hocası Tahtanın Programlarını Atıyordu Bu Program Kurması Ne Kolaymis Canım Hep Next Next Diyoruz Oluyor Dedi Bir error verdi Kurulum Gavurcadan Anlayan Kim Var Lan Diyor Hoca :ehe

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bu Tahtada Pardusta Var Ama Boot Ekranında Dokunmatik Işlemiyor Nasıl Acarız Pardusu

- - - Eklendi - - -

Mobilciler Için Tahtada Catre Yazıyor Ben Yazdım :) Arkadaş Fotoyu Çekerken Parmağı Gelmiş Kameranın Önüne

- - - Eklendi - - -

Tabletler 2. Döneme Geliyormuş :eller: :zong:

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
15097

15097

Üye
Bize de veremediler halen tablet :zzz: İkinci dönemin başında veririler diye ümit ediyorum ama :( Bir de umarım Samsung olan tablet bize gelir :naughty:

R.A.M

R.A.M

Üye
siz neden bahsediyorsunuz biz normal tahtayı zor buluyoruz :ehe:

brksnr

brksnr

Üye
Sunlar w8 ile gelse muhtesem olacakti da neyse artik...
Bu arada bizim biyolojici maliyeti 3500 civari dedi :D

rq7atakan

Üye
Resmi bizim sınıf sandım :D

Üst Alt