Okulumdan bi mesaj geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Okulumdan bi mesaj geldi.
Mesajda "2-8 eylülde yapılacak olan oys ve ss sınavına gırmesi gereken öğrencilerin 23 ağustasa kadar okula dilekçe vermeleri gerekmektedir" yazıyordu. Ben bursluluğa girdim 348puan çektim. Mesajda OYS yazıyor(ortalama yükselteme ben girmeme gerek yok) fakat birde ss sınavı var o ne oluyor. Burslulukla ilgili bişey mi?

Anil-D

Anil-D

Üye
sorumluluksınavı galba

Yunkaai

Yunkaai

Üye
İkiside burslulukla ilgili değil.Sorumluluk sınavları alttan dersi olanlar için

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Kardeşim,alttan dersin yoksa mesajı umursama.Bu mesaj sınıfı sorumlu olarak geçen ve notları yükseltmek için ortalama yükseltme sınavına giren arkadaşların için.

Anil-D

Anil-D

Üye
toptan gonderıliyor bu mesajlar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Tamam :tşk:
Aranızda bu sene 9.sınıf bursluluğa giren oldumu? Ben girdim tekrardan bidaha bi tercih olayı falan varmış...

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Tamam :tşk:
Aranızda bu sene 9.sınıf bursluluğa giren oldumu? Ben girdim tekrardan bidaha bi tercih olayı falan varmış...

Zamanla sistemler değişiyor.Benim zamanımdaki gibi değil,okul idaresine danış,en doğru cevabı alırsın.

Anil-D

Anil-D

Üye
yakında evden islıcez dersi :D

x-scarface

x-scarface

Üye
Yaş 23 görünüyor daha liseye gidiyorsun bu işte ketenpere var :ehe

Invoke

Invoke

Üye
348 az olması lazım, ben 446 ya da 444 yapmıştım kazanmıştım ama bundan 5yıl önceydi. :D

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

Hee burdan gerçek yaşında çıkmış oldu 16 yaşındasın bizi kekliyorsun burak efendi :D
:smartass:(bu smiley iyi mi kötü mü bilmiyorum adı ilginç biraz) Siteye ilk kaydolurken telefon için oyun indiririm bdada girmem diye üye olduydum. Sonra öyle kaldı işte :)

x-scarface

x-scarface

Üye

:smartass:(bu smiley iyi mi kötü mü bilmiyorum adı ilginç biraz) Siteye ilk kaydolurken telefon için oyun indiririm bdada girmem diye üye olduydum. Sonra öyle kaldı işte :)

Yöneticilere pm at değiştirirler güzel kardeş.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Bu sene 9. Sınıftan 10. sınıfa geçipte bursluluğa giren var mı?

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Yokmu?

- - - Eklendi - - -

Yokmu?

Takipçi Satın Al

Üst Alt