technonur
Üye
zaten hep bu ve bunun gibi düşünceler yüzünden yaşanılabilir bi ülke konumundan uzaklaşıyoruzz mantığa bak ya hırsızı suçlu değilde evin sahibini sçlu buluyosunuz çok komiksiniz gerçekten umarım başınıza kapıyı açık unutma vs gibi şeyler gelmez yoksa bu dediklerinizin altından nasıl kalkarsınız bilmemkurtoğlu çok doğru söylemişsin, suçlu ev sahibidir bence çünkü atıyorum yolda 100YTL kağıt para bulan biri parayı alırmı yerdemi bırakır ? tartışılır..
ehehehebiz tüm milllet olarak kulllanmayı bilmiyoruz ki zaten yasaklansada öğrenciler cok bişey kaybetmiş sayılmazlar
Bravo kardeşimatıyorum yolda 100YTL kağıt para bulan biri parayı alırmı yerdemi bırakır ? tartışılır..
acil durum mazereti ise gerçekten saçma. başına birşey gelirse idare ilgilenir oda olmazsa kesin biri ilgilenir.
tabikide hırsız suçludur bizim köyde bütün evlerin kapısı açık olurdu hiçkimse bişi almazdı diğer anlamdan ele alacak olursak farkında olmayarak bi hata yapmış olabilir bu sebeple hırsızı haklı çıkarmak mantıksız
kardeş birincisi benzetmede mecazi bi anlatım var senin köyünün kapıları ile alakası yok. hırsız suçsuz demiyorum burda elbetteki suçlu ama tek kabahti olan omudur diyorum? kimseyi haklı çıkarmaya çalıştığım yok yani birazda sakin ve dikkatli olursan düşüncelernin yanlış olduğunu farkedersin. Bilirsin mahkemeler sanıkların cezalarını düşürürken ağır tahrik nedeniyle ..... diye bişiler söylerler. Bilmem anlatabildimmi.
iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?