Okulda Gerekli Eğitimi Alabiliyormuyuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurakDoğdu

Üye
    Konu Sahibi
Okulda Gerekli Eğitimi Alabiliyormuyuz
yav okula gidiyoz aslında ama aslıda çok eksik en azından alışveriş merkezindeki kasa fişini bile kaç kişi biliyor gerçek hayatın 100 de 20 si var ancak bilgisayar okulları bile resmen yuh dedittiriyor okul lise mezunlarına ve üniverte dışında bir yazıyazmada oda çoğu kişi hesap yaparken halen hesap makinesini elinden düşürmüyor

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bide senin dediklerini anlayabilsem..

BurakDoğdu

Üye
    Konu Sahibi
hiiiiiiiiiiii

turgay89

turgay89

Üye
kardes ne yazdın annamadım kii?? du yu şipik türkiş??

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
yüheheheyt

Salihyet

Salihyet

Üye
sanırım istediği şeyi anlatamadı burda bekliyoruz sıkıntını paylaşman için

CooL'n'Quiet

Üye
işte bende okulda gerekli eğitim alamadığım düşüncesiyle okuldan kacıyorum ama hocalar anlamıyor beni :P

Dolce Dolorose

Üye
ardadoganer ben seni anlıyorum da BurakDoğdu arkadaşın dediği bi kelimeyi bile anlamıyorum

mAd_girL

mAd_girL

Üye
aslında okula gidiyoruz ama ot gibi yaşayıp gidiyoruz demek istemiş yani okulda ögrendiklerimizi gercek hayatta uygulayabilme imkanımız yok mesela okulda ögreniyoz trigonometri logaritma bunlar bizim gercek hayatımızda ne işimize yarayacak, eğitim ögretim görmüş çoğu kişi daha alışveriş merkezlerindeki kasa fişlerini bilmio yani gereksiz şeyler ögreniyorz demek istiyo galiba.Lise mezunları hala basit bir işlemi yaparken bile hesap makinesi kullanıyo buda bizim egitim ssitemimizin kötü oldugunu gösteriyor.

arkadaş bunları demek istemiş sanırım
-------------------------------------

benım fikrim ise şöyle gecenlerde bi yarışmaya bi prof. katılmış galiba adamm bisürü egitim görmesine ragmen en basit soruları bile cevaplayamamış heralde ben islemedim ama ark.larımın coğu böyle konuşuyodu.Yani heyecan bi yana sen o kadar okul bitir ünv leri bitir koskocaaa prof. ol öyle hayatımızda daima karşılaştıımızz şeyleri bilme yani biz okulda gereksiz demeyimde gerekli ama eksik şeyler ögreniyoz bence

_KadirşinaS_

Üye
Arkadaşın edebiyat hocası çok kötü(imiş) herhalde o yüzden okulllardaki eğitime ateş püskürüyor

RockFord Fosgate

Üye
hehe!!ama aslında dedıgı dogru!!!bırcok okul bastansagma egıtım yapıyor!!

slayer

Üye
yani o kadar kötü eğitim varki... Daha Nokta (.) işaretini bile öğretememişler arkadaşa... Neyse arkadan konuşmayayım...

@RockFord Fosgate:
sana deil... Konuyu açan kişiye...

RockFord Fosgate

Üye
bana mı dıyon slayer???ben alıskanlıktan ole yazıyom hızlı ve rahat oluyo:)) yoksa bılıyoz allaha sukur!

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<div class='quotetop'>(BurakDoğdu &#064; Feb 22 2006, 04&#58;00 PM) [post=283927]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yav okula gidiyoz aslında ama aslıda çok eksik en azından alışveriş merkezindeki kasa fişini bile kaç kişi biliyor gerçek hayatın 100 de 20 si var ancak bilgisayar okulları bile resmen yuh dedittiriyor okul lise mezunlarına ve üniverte dışında bir yazıyazmada oda çoğu kişi hesap yaparken halen hesap makinesini elinden düşürmüyor
[/b][/quote]

Azcıkta olsa egitim almıs olsaydın suan banlı olmazdın bunları okuyamıosun su an ama olsun içimde kalmasın

RockFord Fosgate

Üye
oooo&#33;&#33;cepıx supersın walla

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
aşcılık okulu nasıl

Nicolas_Anelka

Üye
ben sadece biyoloji dersini anlıyodum çünkü hocam çok güzel bir kadındı hiçbirdersini kaçırmazdım çok güzel günlerim vardı lise çağlarında ama okulda yeterli eğitimin olduğuna inanmıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt