Benim gibi.mac adresi değildir o muhtemelen ilk giren 50 kişidir gibi kişi sınırlamasıdır ben ilk gelip herkesi wifikill ile killiyordum
bazen 200 kişi giriyordu hepsini sıfırlıyordum
herkes sadece kendisi biliyor sanıyor

android telefon da mac adres nasıl değişir? halen bi cevap yok...
o diyor değiştim o diyor değiştir..
ama nasıl? bi yardım edin?
bunu denedim olmadı,?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl olmadı?bunu denedim olmadı,?
hangi programKardeşim sen benim yöntemimle yap. Çok basit. Programı kur 5 dakikada olayı anlarsın. Takılırsan bana söyle @snapdroid
Zanti programini resmi sitesinden kur. Programi aç ağa bağlan. 1 dakika ağıtarıyacak sonrada mac adresleri çıkacak adresleri bi kenara yaz öğrenci adamsın kağıt kalem bulunur, son olarak seçenek tuşuna tıkla mac changer yazısına bas ve bi kenara yazdığın mac adresini gir. Ayrıyetten bu program bir hack tool. Shellshock mitm gibi hack yapabilirsin kendisi efsane'dirhangi program
teşekkür, deneyecem....Zanti programini resmi sitesinden kur. Programi aç ağa bağlan. 1 dakika ağıtarıyacak sonrada mac adresleri çıkacak adresleri bi kenara yaz öğrenci adamsın kağıt kalem bulunur, son olarak seçenek tuşuna tıkla mac changer yazısına bas ve bi kenara yazdığın mac adresini gir. Ayrıyetten bu program bir hack tool. Shellshock mitm gibi hack yapabilirsin kendisi efsane'dir
Cihaz ne? Rootlu mu?teşekkür, deneyecem....
olmadı, değişmedi
Nasıl olmuyor peki? Yanlış yapıyorsun belkinot 2, evet root var

yemen yemenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yemem herhalde