Öneri okul internetinin mac adres engelini aşmak?? maç adres değiştirme?

Sponsorlu Bağlantılar

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
işine yarar basit program

-----
içerdeki bilgisayarın mac adresini öğrenmen lazım öncelikle sonra o bilgisayar kapalıyken sen o mac adresi ile ancak internete girebilirsin aksi mümkün değil diye biliyorum
telefon
telefon için sordum

djhiguramos

djhiguramos

Üye
denemedim elimde cihaz yok
sen markete(google play ücretliyse blackmart) bak bence

--------------------+
terminalde(rootlu olduğunu varsaydım ) şunu dene "ifconfig wlan0 hw ether xx:xx:xx:xx:xx:xx"

xx ler yerine hedef bilgisayarın mac adresi gelecek

not:bu her cihazda olmuyormuş

Son düzenleme:
DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
terminal link
neyse o da olmadı

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye

-----
içerdeki bilgisayarın mac adresini öğrenmen lazım öncelikle sonra o bilgisayar kapalıyken sen o mac adresi ile ancak internete girebilirsin aksi mümkün değil diye biliyorum
O bilgiayarin mac adresini nasil ogrenecez okul acilinca ogrenirimde

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye

-----
O bilgiayarin mac adresini nasil ogrenecez okul acilinca ogrenirimde

djhiguramos

djhiguramos

Üye
cmd de ipconfig -all yazacaksınız.fiziksel adres kısmında mac adresi var.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
elindeki cihaz ile karşı taraftaki cihazın mac adresini mi öğrenmek istiyorsun yoksa elindeki cihazın mı mac adresini öğrenmek istiyorsun.
ilkini pc de yapabiliyorum(modem arayüzüne girmeden) ama telefonda nasıl yapılır bilmiyorum ikincisi ayarlarda dahi yazıyor olmalı.

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Yok karsi tarafin mac adres lzm ama bilgisyar lar suan acij degildir okul kapaliya onun mac adresu bilsem kendi adresimi degistirirrim sorun yok ta

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Gofrettin115
DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
link

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
    Konu Sahibi
başka yöntem?

ahmetsuha525000

Üye
En güzeli Turkcell Turbo İnternet. Yöntemini buldum şuan 37 Mbps ve yaklaşık 250GB kullandım hız düşmedi :) Her yerde internetim var. Telefondan bağlıyorum ;)

snapdroid

snapdroid

Üye
Okullarda internet mi var? Hangi ülke?
Uskiadr iho aihl
Zlmperiim ilw mac dehisterebilirsin
Simdi aklima geldi. Eger wifi e girebiliyosan zanti hack tools'u telefona kur (root) sonra program wifi deki cihazlari arayacak. Tamamlaninca suruyle mac adresi olacak.
Sonra ayni programin menu kiinda mac changer var oraya tikla. Mac adresini gir. Sansini dene.
Ayrica bu programla sapiklikta yapabilir. Dersi kaynatabilir (fen hocasi molekulleri anlatmak icin resim gosterirken o resmi uzaktan ayarlayabilirsin) ben "yanlislikla" bi hocanin gecmisini gordum :ehe:ah

AIS

AIS

Üye
İlk önce wifi bağlı bir mac adresi bulmalısın. Sonra mac adresi değiştirmelisin

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Ben bizim okulun modem arayüzüne sızmıştim fakat yanlışlıkla bi yere bastık internet gitti 1 ay internetsiz kalmıştık servis gelip sifirlamisti modemi :zong:

Üst Alt