Oktay Kaynarca Adanalıda abarttı, polis uyardı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Oktay Kaynarca Adanalıda abarttı, polis uyardı!
Adanalı dizisinde Başkomiser’i canlandıran Oktay Kaynarca rolünü oynarken coşunca Emniyet’ten şikayet aldı.
Adanalı dizisinin Başkomiser Yavuz’u Oktay Kaynarca yapım şirketine seyirciler ve polis teşkilatından ilginç tepkiler geldiğini açıkladı.
İzleyicilerin canlandırdığı rolü fazla komik bulduğunu anlatan Kaynarca emniyetten yapım şirketine gelen şikayetlere de değindi. Kaynarca “Bazı uyarılar geliyormuş. ‘Şöyle yapalım burada böyle yapalım’ falan diye” ifadelerini kullandı.
Kaynarca arabanın arka koltuğunda oturan 2 tutukluyu dövdüğü sahneyi hatırlatarak “Bazen kendimi tutamadığım mesela araba sahnesinde tutuklulara giriştiğim yerde ‘Bizim polisimiz bunu yapmıyor’ diye bir uyarı geldi” dedi. Ekran başındakilerin dizi karakterleri ile ilgili eleştiri ve tepkileri için Oktay Kaynarca şu ifadeleri kullandı:
“Sonuçta biz her şeyi ‘polis böyle olur’ falan diye çok didaktik bir şekilde anlatmaya kalkarsak çok sıkıcı bir şey olur. Sanat denilen şey iyiyi ve doğruyu gösteren bir şey değildir. Sanat bağımsızdır. O ahlakla ilgili bir şey.” ‘Adanalı’ rolünden büyük keyif aldığını da ifade eden Kaynarca “Bana oyunculukta çok büyük bir alan açıldı. O yüzden çok mutluyum. Çok avantajlı bir rol” diye konuştu.

^^Positive^^

Üye
cidden saçma bir film :D adam vuruldu diye amir oluyor adamın ağızını burnunu dağıtıyor saçma:D

Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
ben hıc sevmıyorum valla aynen sacma gelıo banada:D

Aziz™

Aziz™

Üye
gerçekten çok saçma özellikle bu adam bazı sahnelerde öyle hareketler öyle bir sahne sergiliyorki insanın kusası geliyor yoksa bu tür şeyler yani bu adam ve saçma rolü olmasa film o kadarda kötü değil aslında..:)

fatih5825

fatih5825

Üye
ßu diziyi yayından kaldıracak hiçmi aklı başında kimse yokya inşallah yeni sezonda yayınlanmaz saçmalık ötesi ayrıca 6-15 yaş grubuna hitap eden bişey kaldırılması dileğim ile.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...