mehmettech
Üye
-
Konu Sahibi
-
Reklam izleme dediğin, videoyu baştan sona izleyip para kazanmak mı? Ve ortalama kaç kuruş kazanılır bir reklamdan?Kolay para gibi görünse de klavyeden para kazanmak zordur. Fiziki bir yorgunluk olmasa da düşünsel anlamda fazlaca yorar insanı. İstediğin cep harçlığıysa kuruş kuruş kazandıran reklam izleme platformları, link kısaltma servisleri gibi yolları seçebilirsin. Hayatını idame ettirecek kadar kazanmak istiyorsan öncelikle yeteneklerini keşfetmelisin. Biraz program yazıp, biraz web tasarım yapıp, biraz makale yazmak yerine hangisini sıkılmadan yapabileceksen, hangisine elin yatkınsa o yönde kendini geliştirmeli ve tercih edilebilir olmalısın.
aynen10.000 tık 5 dolar
leech siteleri kazanıyo bundan ancak
Link kısaltma ile çok zor ben anca 1 dolar kazandım 1700 tıklama ile
Reklam videosu izlemeyi denediniz mi? İzleyince ne kadar kazanıyoruz?10.000 tık 5 dolar
leech siteleri kazanıyo bundan ancak
Denemedim onu. Öyle bir şey var mı bilmiyordum hatta sen yazana kadarReklam videosu izlemeyi denediniz mi? İzleyince ne kadar kazanıyoruz?
Mobil programlama iyi bir seçenek olabilir.Programlamanın temel bilgilerini öğrendikten sonra herhangi bir alanda başlayabilirsin yazmaya.Ben actionscript ile başlamıştım.Şuan javascript ile birşeyler yapıyorum.meraba arkadaşlar,
çevremde disarda çalışmak için uygun bir yer yok tek bi ihtimal pc im kalıyor.
word,exel, ((photshopöğreniyorum)) biliyorum, belki 2aya kadar acces, ve delphi 7.0 öğreneceğim (pc kursuna gidiyorumda ) web tasarımı öğretecekler, sene sonunda meb bilgisayar işletmenlik sertifikası alacagim
neyse ışte ne yapayim sizin o önerileriniz neler ?
cep telefonları ile aram iyidir
Yada android için uygulama yazmayi düşünüyorum ancak , yazilim hakkında şimdilik bir bilgim yok 2aya kadar öğrenebilirmiyim ?
veya klasik yontemler
...
kafam karışık yardımcı olun lütfen
Bu sana bağlı.Mesela Unity 3d ile hem 2d hem 3d oyun yapabilirsin.Önce temel programlama kodlarını öğrenirsin.Kaynakları da diğerlerine göre kolay bulunuyor.androidle başlasam, şuan uygulama, 2d tarzı oyun yapmak için kısacası android için uygulama yazmak için ne yapmalı ne öğrenmeli ? tahmini ne kadar zamanda öğrenirim, ? ? ?
sizi yoruyorum ama neleri öğrenmeli tavsiyeniz neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?