Öğrenciyim ne kadar kredi verirler?

Sponsorlu Bağlantılar

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Öğrenciyim ne kadar kredi verirler?
arkadaşlar öğrenciyim ben, kimse vermezler dese de ben internetten başvuru yaptım aradılar kredi kartımı aldım. 2-3 gün içinde gelir heralde, belki de yurduma gelmiştir gidince görücem,
adam aradığında 300 lira ailemden para geldiğini başka gelirim olmadığını söylemiştim. Ben kredi almak istesem ne kadar verirler max.?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
hadi bakalım onu nasıl ödeyeceksin :) ayağını yorganına göre uzatmak lazım :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
hadi hayırlısı :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kredi kartı vermişler daha ne istiyorsun? Şansını fazla zorlama bence vermezler kredi.

only_download

Üye
    Konu Sahibi
SHS

SHS

Üye
Öğrenciyim dersen kredi vermezler, bi tanıdığın var mı işyeri olan

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Öğrenciyim dersen kredi vermezler, bi tanıdığın var mı işyeri olan
yok, hem kefillik falan istemiyorum uğraşamam aileme bile söylemeyi düşünmüyorum. Verseler ben her ay 66,87 olarak ödesem ne güzel olurdu ya :(

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
hiç girme kredi işine bnce :) ama herkesin dediği gibi vereceklerini sanmam ailene bir söyle belki onlarla birlikte daha iyi bir sonuca varabilirsiniz veya ailenle birlikte gider alırsınız krediyaş zaten biraz küçükse ailen olmadan hiç alamazsın

avast

avast

Üye
Kredi almadan direk vatandan odeo ya basvursan

avast

avast

Üye
o nasıl oluyor açıklar mısınız?
VATAN yaz bir boşluk bırak Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranı yaz 8444 e yolla sanırım boyleydi tabi vatana gitmen daha mantıklı 36 aya kadar yapıyolar heralde bir nevi ihtiyac kıredisi

abdullahpolat

abdullahpolat

Üye
Krediyi bilmem ama benim iki arkadas is bankasindan kredi karti basvurusunda bulundugunda ikisine de max 500 lira limit ile actilar. İstersen sen dusurebilirsin

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Krediyi bilmem ama benim iki arkadas is bankasindan kredi karti basvurusunda bulundugunda ikisine de max 500 lira limit ile actilar. İstersen sen dusurebilirsin
500 limiti bi kerede çekip 12 ayda harcayabiliyo muyuz?
VATAN yaz bir boşluk bırak Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranı yaz 8444 e yolla sanırım boyleydi tabi vatana gitmen daha mantıklı 36 aya kadar yapıyolar heralde bir nevi ihtiyac kıredisi
ya bu yaş, gelir gibi istedikleri şeyleri öğrenebilsem rahatlıcam. :/ çok mantıklı geldi böyle birşey varsa

abdullahpolat

abdullahpolat

Üye
500 limiti bi kerede çekip 12 ayda harcayabiliyo muyuz?
ya bu yaş, gelir gibi istedikleri şeyleri öğrenebilsem rahatlıcam. :/ çok mantıklı geldi böyle birşey varsa
Limiti cekemezsin kredi karti bu. Her ay 500 lira. Tanidik pos makinesi olan birisi varsa ondan cektir taksit yaptir parani nakit al. Sonra her ay odersin

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Limiti cekemezsin kredi karti bu. Her ay 500 lira. Tanidik pos makinesi olan birisi varsa ondan cektir taksit yaptir parani nakit al. Sonra her ay odersin
900 liraya bi telefon alacak olsam 500'ü buradan çekip 400'ü nakit verebilir miyim yani?

avast

avast

Üye
Var oyle bisey

abdullahpolat

abdullahpolat

Üye
Olur olur. Hatta 500e de taksit yaptirirsin,odersin

Puck

Puck

Üye
bir telefon için değmez