Öğrencilere 15 Milyon iPad Dağıtılacak :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_RYUK_

_RYUK_

Üye
ipad dağıtılacağına ona verilecek para ile pardus geliştirilip kullanılsa olmaz mı? Ne gerek var ipad e

Samet.25

Onun parrasini annenden babandan yetmis yasindaki adamdan alacaklar
o kadar bi işe yaramayan milletvekilinin aylık 13 milyar maasını ödüyoz aralarında pkk lısıda var tecavüzcüsüde bari öğrencilere gitsin parada boşa gitmemiş olur en azından

as467

as467

Üye
Tabletler Hacklenir üstüne derste bütün erkekler sessizden multi atar :D

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaş neden konudan saptınız? Ben de farkındayım sizin farkında olduklarınızın, ama neden konuyu saptırıyorsunuz?

:locked:

fk555897

fk555897

Üye
Bir arada e kitap a geçilecekti. Bari bıraksalarda biz götürelim tabletleri hiç değilse defter kitap taşımaktan kurtuluruz. 3-5 kuruş para için öğrencileri uğraştırıyorlar.

Samet.25

her yıl kıtaplar defterler ıcın kesılen agaca yazık

ozakin70

ozakin70

Üye
Bizim okul pilot okul ve samsung tablet dağıttılar 10 numara bişey kamerası bile var ama bize teğet geçti 1 yıl arayla insan niye sınıfta kalmadım ki diyesi geliyor

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar tekrar söylüyorum. Bari deseler parasını öğrenciler verecek diye ben razıyım parasını veririm. Yeter ki tablet versinler.

enterneoll

enterneoll

Üye
Arkadaşlar tekrar söylüyorum. Bari deseler parasını öğrenciler verecek diye ben razıyım parasını veririm. Yeter ki tablet versinler.

Paran varsa git al yani niye bu kadar bekliyorsun ki :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Abdullah Gül, geçtiğimiz aylarda bir dizi teknoloji şirketine ziyarette bulundu. Apple'da onlardan biriydi, John Couch iade ziyaretine geldi Türkiye'ye. Abdullah Gül ile görüşüp sohbet ettiler. Görüşmede anangiller babangiller nasıl diye konuşacak halleri yok :D teknolojiden bahsettiler. Fatih Projesi, tüm dünyanın gözlemlediği ve tablet üreticilerinin iştahını kabartan bir proje. Apple'da bu pastanın kıyısından köşesinden pay almak ister tabi ki ama bu mümkün değil.

Fatih Projesi için Android işletim sistemli ve düşük maliyetli tabletlerde karar kılındı. Bu projeye eğer Apple ürünleri dahil olacaksa, emin olun o tabletler Apple tarafından bağışta bulunulur. 15 milyon tablete bütçe yetmez. Zaten böyle bir şey gündemde de değil. Sadece fikir alışverişi yapıldı John Couch ile. Abdullah Gül'de proje hakkında bazı detayları paylaştı kendisiyle.

MrExpert

MrExpert

Üye
Dağıtılmaz :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt