Kola ile kahveyi karıştır iç :D
Bilişim Profesörü Üye NegroS' Alıntı: Musil ilacı içersen sabaha kadar uyumuzsın ama yan etkisi var o ayrı tabii Genişletmek için tıkla ... sesli güldüm
NegroS' Alıntı: Musil ilacı içersen sabaha kadar uyumuzsın ama yan etkisi var o ayrı tabii Genişletmek için tıkla ... sesli güldüm
Sandrake Üye Soguk suyla yuzunu yika iyice 3 kupa nescafe tamamdir 5-6ya kadar idare eder Not: bende ise yaradi
Şehriyar Üye ConnorKenway' Alıntı: neskafe ile kola yi ayri ayri ic Genişletmek için tıkla ... Tam da bunu diyecektim ama daha değişiği 3ü birarada falan değil normal toz acı bir kahve yap bir kupanın yarısına kadar su koyup. Diğer yarısını da kolayla doldur. 48 saat uyumazsın Bir de elma var tabi kanıtlanmış kahveden daha çok uykuyu açtığı.
ConnorKenway' Alıntı: neskafe ile kola yi ayri ayri ic Genişletmek için tıkla ... Tam da bunu diyecektim ama daha değişiği 3ü birarada falan değil normal toz acı bir kahve yap bir kupanın yarısına kadar su koyup. Diğer yarısını da kolayla doldur. 48 saat uyumazsın Bir de elma var tabi kanıtlanmış kahveden daha çok uykuyu açtığı.
MrTech Üye Konu Sahibi Şehriyar' Alıntı: Tam da bunu diyecektim ama daha değişiği 3ü birarada falan değil normal toz acı bir kahve yap bir kupanın yarısına kadar su koyup. Diğer yarısını da kolayla doldur. 48 saat uyumazsın Bir de elma var tabi kanıtlanmış kahveden daha çok uykuyu açtığı. Genişletmek için tıkla ... Normal bildiğimiz elma mı abi yoksa başka elmalardan mı ?
Şehriyar' Alıntı: Tam da bunu diyecektim ama daha değişiği 3ü birarada falan değil normal toz acı bir kahve yap bir kupanın yarısına kadar su koyup. Diğer yarısını da kolayla doldur. 48 saat uyumazsın Bir de elma var tabi kanıtlanmış kahveden daha çok uykuyu açtığı. Genişletmek için tıkla ... Normal bildiğimiz elma mı abi yoksa başka elmalardan mı ?