OFW için belle navibar hemde TÜRKÇE!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman

Süleyman

Üye
n8 fontunu ekledin de bir sıkıntısını buldum :D Wi-Fi şifresini girerken ikonlar cıkmadı.Onları bir düzenliyim :D
sen nasıl bir font düzenliyorsun?
Yani düzenlediğin font 1 dosyaydıda sen farklı isimlerle kaydedip 4 dosyamı yaptın.
yoksa düzenlediğin font direk 4 dosya olarak mı geldi?

ahmet147

Üye
bu navibar dediginiz ev ekranı mı 5800 da ev ekranı yapılıyodu. Samsungun falan. Foto varsa ekler misiniz

Atacan-

Atacan-

Üye

En altta bar kısmında ok ve 3 çizgi işareti olan yerler yani seçenek ve çıkış yazılarını kaybedip sembol konulan kısıma bellenavibar deniyor.

LeaD3R

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
n8 fontunu ekledin de bir sıkıntısını buldum :D Wi-Fi şifresini girerken ikonlar cıkmadı.Onları bir düzenliyim :D

Ben hiç wi fi şifresi girmedim lan :D

- - - Eklendi - - -

En altta bar kısmında ok ve 3 çizgi işareti olan yerler yani seçenek ve çıkış yazılarını kaybedip sembol konulan kısıma bellenavibar deniyor.

Hah işte o :D

Joker.

Joker.

Üye
biriniz bi yazlım yapıp içine bunıda koysa :)
LATİN MOON FİNALVEYA BY GABLİNİN KİNE UYGULANIR MIBU

ahmet147

Üye
saol

LeaD3R

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
ben latin moon finalle kullanıyom ama upload şansım yok

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Suluman normal 4 dosyayida duzenlıyorum.Ve wi-fi şifreside yaptım suan sorunsuz kullanıyorum.Leo'nun fw ye gomdum.Bırazda leo'nun fw yı duzenledım onun konusunda navıbarlı fw yı paylasırız :)

LeaD3R

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
Suluman normal 4 dosyayida duzenlıyorum.Ve wi-fi şifreside yaptım suan sorunsuz kullanıyorum.Leo'nun fw ye gomdum.Bırazda leo'nun fw yı duzenledım onun konusunda navıbarlı fw yı paylasırız :)

Aslında leo nun fw de Cyi 100 mb falan yapsak süper olur da nasıl yaparız ki

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Siz yapmayın ben yapıyorum dostlar :) sizin elinizde varsa hazır n8 fonta uyarlanmış navibar ulaştırın bana dahada hızlı olur herşey

LeaD3R

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfadaki çalışmıyo mu ?

efsane1980

efsane1980

Üye
5800 ofw için varmı kardeşim bele navibar paylaşırmısın teşekürler

LeaD3R

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
maalesef sadece c5te çalışoyomuş

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
5800 içinde yapsana hacı

LeaD3R

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
onun yapım kılavuzu vardı ya la ordan yapıve yarım saat sürmüyo

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yapıyomda tam olmuyo yarım yamalak çıkıyo

LeaD3R

LeaD3R

Üye
    Konu Sahibi
orda ikili ikili sayılar var ya onlar bi harfe karşılık geliyo ikonlar için bi harf seçiyon ya onun kodunu hexte yerine koyuyon fontta bi harfi boş birakiyon araya ikonun hexini koyuyon kalanına da boş bıraktığın harfin hexini koyuyon yani mantık olarak böyle bişey

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yok öyle değil yazı uerine işaret koyuyoruz ya benim yaptığımda bazı yerde yazılar bazı yerde simgeler oluyo anladınmı

efsane1980

efsane1980

Üye
5800 için yaparsınız inşalah teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt