official microsoft windows live messenger

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
official microsoft windows live messenger
arkadaşlar n8 için orjinal official microsoft windows live messenger yokmu ya lütfen yardım

java olarak indir öyle yükle bence

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
ya tam sürümü mevcut değilmi

şuan için yok ben de bekliyorum hatta msn deki gibi görüntülü konuşma felan olsa süper olur

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar orjinali ne zaman çıkar haberi olan varmı

koka89

Üye
Henüz çıkmadı kardeşim.Beklemedeyiz bizde

Cep telefonunuzdan sitesini ziyaret edin messenger için

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağolun arkadaşlar

ya arkadaşlar youtube da gösteriyor nokıa n8 için windows live messenger 605 ama yüklemek için aradım ben bulamadım bide siz bakın

nimbuzzdayız hala, sesli gorusmede saglıyor

daha telefon yeni oldquu için biraz beklemenizi tavsiye ederim

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
deniyorum olursa yazarım

deniz-17

Üye
    Konu Sahibi
olmadı malesef

Rich4arD

Üye
Bu msn sürümü henüz çıkmadı sanırım . Büyük bi beklentimde bu msn in çıkması . Umarım çabuk çıkar .

Arkadaşlar ben Buldummm Ben buldumm aynı w msn live gibi suan yeni yükledim Cam olayı Fln yok sanırım ama süper bir şey.. bu sitede videosu var isteyen izleye bilir .. ve burdan da indirme link idir.. buda maxicep e ilk yararım olsun şu konuda uyarmakta isterim msn türkçe değil Bundan daha iyisi varsa benide bilgilendirin ltfn..

matanist

Üye
Evet henüz işe yarar bir msn yok. Cam yoksa görüntülü görüşemeyecekseniz msn nin bir anlamı yok zaten bir sürü pro var msn hesabınızdakilerle chat yapabileceğiniz. Ayrıca fring gibi programlar ancak fring hesabı olanlarla görüntülü chat yapmanıza olanak veriyor. Normalde msn üzerinden sesli görüşebiliyorsunuz. Telefondan wifi ile pc de msn açmış biri ile sesli görüşebiliyorsunuz ama henüz görüntülüyü destekleyen bir program çıkmadı. Tabi bunu da ancak msn yazılımcıları yapar. Dediklerimi destekleyen bir pro çıkarsa paylaşana teşekkür edeceğim Yani görüntülü görüşme yapacaksın pc deki msn kullanıcısı ile (Şimdi herkese hadi telefonuna fring kur seninle chat yapacağım dersem bana senin kafan yerinde mi der )

suat1111

Üye
fring indirin onda cam var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...