Haber Office Lens Windows Phone mağazadaki yerini aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Ben herhangi bir bug göremedim uygulamada.sorunsuz çalışıyor bence

Ericsson A1018 ile Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: skynet

4MaGuS

4MaGuS

Üye
uygulama yan açılarda tahtayı çok daha kolay ve ugraştırmaadan aldıgı için güzel ancak camscanerda belge tarama özelliği vardı şuanlık ingilizce metinlerde çalışıyor olması bile yeterli çok iyi olmazsa yakında formülleri dahi algılayacak falan deniyordu şimdi bu söylenen hangi uyuglama için ms için mi nokia için mi iksinden biri olsada yeter aslıdna da genel amaçlı şuan bence ms pratik ve kullanılabilirlik olarak daha önce nokia bunun altında kalmaz rekabet iyidir devam böyle :)

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar bir türlü belgeyi OneNote da yazıya çeviremedim. İngilizce bir kitabın kapağını çekip kaydet'e bastım ama OneNote da bunu sadece resim olarak gösteriyor, yazıya çevirmiyor. Nasıl yapılıyor bu çevirme işi?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: paylaşım için

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Arkadaşlar uygulamanın açıklama kısmında çekilen resimleri OCR yardımı ile metne çevrilebileceği yazıyor. Ama bende bi türlü bulamadım. Nasıl yapılıyor bilen var mı? program sadece fotoğraf çekip OneNote a atıyor. E bunu program olmadan da yaparız normal kamera ile...

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar uygulamanın açıklama kısmında çekilen resimleri OCR yardımı ile metne çevrilebileceği yazıyor. Ama bende bi türlü bulamadım. Nasıl yapılıyor bilen var mı? program sadece fotoğraf çekip OneNote a atıyor. E bunu program olmadan da yaparız normal kamera ile...
Aynen ya. Bu program -çalışırsa- çok işime yarar.

Üst Alt