Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberOffice Lens Windows Phone mağazadaki yerini aldı
Sponsorlu Bağlantılar
Makale_Helvetia
Üye
Ben herhangi bir bug göremedim uygulamada.sorunsuz çalışıyor bence
Ericsson A1018 ile Gönderildi
4MaGuS
Üye
uygulama yan açılarda tahtayı çok daha kolay ve ugraştırmaadan aldıgı için güzel ancak camscanerda belge tarama özelliği vardı şuanlık ingilizce metinlerde çalışıyor olması bile yeterli çok iyi olmazsa yakında formülleri dahi algılayacak falan deniyordu şimdi bu söylenen hangi uyuglama için ms için mi nokia için mi iksinden biri olsada yeter aslıdna da genel amaçlı şuan bence ms pratik ve kullanılabilirlik olarak daha önce nokia bunun altında kalmaz rekabet iyidir devam böyle
kursat99
Üye
Arkadaşlar bir türlü belgeyi OneNote da yazıya çeviremedim. İngilizce bir kitabın kapağını çekip kaydet'e bastım ama OneNote da bunu sadece resim olarak gösteriyor, yazıya çevirmiyor. Nasıl yapılıyor bu çevirme işi?
Murat Alper
Üye
paylaşım için
alasulumurat
Üye
Arkadaşlar uygulamanın açıklama kısmında çekilen resimleri OCR yardımı ile metne çevrilebileceği yazıyor. Ama bende bi türlü bulamadım. Nasıl yapılıyor bilen var mı? program sadece fotoğraf çekip OneNote a atıyor. E bunu program olmadan da yaparız normal kamera ile...
Arkadaşlar uygulamanın açıklama kısmında çekilen resimleri OCR yardımı ile metne çevrilebileceği yazıyor. Ama bende bi türlü bulamadım. Nasıl yapılıyor bilen var mı? program sadece fotoğraf çekip OneNote a atıyor. E bunu program olmadan da yaparız normal kamera ile...