off canım sıkılıyo ya yengemle kavga ettim evi terketti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HaqperesT

HaqperesT

Üye
eger sen buranın mod. san sılmelısın suanda senden başkası yok
bu ne direnç bu ne inat ve üsteleme
haa bide sinir
yenge hanımın neden kaçmış olabileceği şekilleniyor gaalba

• Beğen
Tepkiler: Revengeful

maxirabit

maxirabit

Üye
Herkez güzel zamanlarını paylaşıcak diye birşey yokki burda,eyer öyleyse hepimiz pollyanna'yız.Hem burayı kendine yakın görüp açılıyor konular ne güzel işte burasını önemli sayıyorlar.Hayatta hep iyi olmuyor,bazende kötüde olabiliyor.Ağlasakta gülmeyi,gülsekte ağlamayı biliyoruz.

0live456

Üye
Pelin kimseye sataşmamış ki geleceği nasıl görebiliyorsunuz ilginç.Ortada yumurta yok siz tavaya yağ döküyorsunuz.Ayrıca konu silmek gerek phpbb gerek vbulletin forumlarda mecbur kalınmadıkça yapılmaması gerek bir olay öğretmiyorlar mı sizlere ?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Pelin kimseye sataşmamış ki geleceği nasıl görebiliyorsunuz ilginç.Ortada yumurta yok siz tavaya yağ döküyorsunuz.Ayrıca konu silmek gerek phpbb gerek vbulletin forumlarda mecbur kalınmadıkça yapılmaması gerek bir olay öğretmiyorlar mı sizlere ?

konu gereksiz ve deneme mesaj bölümünde neden silinsin ki..
pelin belki sanal bir sorunla olabilecekleri görmek istiyor
yanlış anlama pelin belki diyorum hani..

pelın_

Konu Sahibi
bu ne direnç bu ne inat ve üsteleme
haa bide sinir
yenge hanımın neden kaçmış olabileceği şekilleniyor gaalba

ne sınırlıyım nede ınat sen nasıl gormek ıstıyosun bılmıyorum ama
böle olmadıgım kesın ve ben konumun arkasındayım kımseye de hesap verme gergı duymuyorum o an bu konuyu açmak ıstedım ve actım
eger konum kurallara aykırı olsaydı bı admın gelır ve sılerdı
konuyu buralara sız getrdını zanlamsız yorumlar benım sınırlendıgım falan
ya ben nıye sınırlenıyım kı konu sahıbı benım ben açtım olan bu

----------Eklendi @ 14:13:40 ---------- Yazıldı @ 14:12:09 ----------

konunun sılınmesını ben ıstemıstım cunku sacma sapan yorumlar ypıldı neymıs ewdekı sorunu buraya yansıtıp uylere sınırlenıyomusum
ya arkadaş ben gereksız buldugum bı konuyu actım sadece olan bu kıme sınır yapıp bagarmısım tuhaf:)

Masha

Masha

Üye
Yengene karşı olumlu olmalısın sonuçta abinin eşi

0live456

Üye

ne sınırlıyım nede ınat sen nasıl gormek ıstıyosun bılmıyorum ama
böle olmadıgım kesın ve ben konumun arkasındayım kımseye de hesap verme gergı duymuyorum o an bu konuyu açmak ıstedım ve actım
eger konum kurallara aykırı olsaydı bı admın gelır ve sılerdı
konuyu buralara sız getrdını zanlamsız yorumlar benım sınırlendıgım falan
ya ben nıye sınırlenıyım kı konu sahıbı benım ben açtım olan bu

----------Eklendi @ 14:13:40 ---------- Yazıldı @ 14:12:09 ----------

konunun sılınmesını ben ıstemıstım cunku sacma sapan yorumlar ypıldı neymıs ewdekı sorunu buraya yansıtıp uylere sınırlenıyomusum
ya arkadaş ben gereksız buldugum bı konuyu actım sadece olan bu kıme sınır yapıp bagarmısım tuhaf:)

Sinir yapıp ateş püskürecek adam konu açmaz birkere gider başkasının konusunu kirletir bu da ayrı bir olay ya neyse takma boşver :)

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
Sinir yapıp ateş püskürecek adam konu açmaz birkere gider başkasının konusunu kirletir bu da ayrı bir olay ya neyse takma boşver :)

valla az kafa dagıtıyım dıye bıesey yazdım yıne olay oldu kımseye sınır yapmadım kı ben :) bak haa guluyorum aksıne

• Beğen
Tepkiler: brk38 ve 0live456
maxirabit

maxirabit

Üye
Pelin sinirlimi tanımasak,bilmesek yanlış yorumlayabilriz.Ama ne sinir nede başka birşeyini gördüm şimdiye kadar.Sinirli değil de sizinde başınıza gelen olaylar gibi yani bazılarının aniden saldırması,birden atılması ondada her insan gibi neden-sonuç ilişkisi yaratıyordur.Normal bir insanı sinirlendiren olmazsa,oda sinirlenmez.Bu herkezin başına geliyor zaten.

Ekleme:yazıyı düzenlerken düzgün gösteriyor ama kayıt edince fazladan harf ekliyor.Sitede sorun var bu aralar heralde.

Mareşal

Üye
uzamasın isterseniz gereksiz mesajlar bölümü burası istemeyen ne yazar nede konuya bakar

• Beğen
Tepkiler: brk38
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
pelin arkadaşım içini dökmüş rahatlamak dertleşmek istemiş isteyen derdine ortak olur onu dinler, konuyu okuyup oralı olmayanda yorum yazmaz umursamaz olur biter bu kadar .....

----------Eklendi @ 18:24:51 ---------- Yazıldı @ 18:23:33 ----------

bence burda bu konu gerekli ama konu dışı yapılan yorumlar gereksiz :)

pelın_

Konu Sahibi
pelin arkadaşım içini dökmüş rahatlamak dertleşmek istemiş isteyen derdine ortak olur onu dinler, konuyu okuyup oralı olmayanda yorum yazmaz umursamaz olur biter bu kadar .....

----------Eklendi @ 18:24:51 ---------- Yazıldı @ 18:23:33 ----------

bence burda bu konu gerekli ama konu dışı yapılan yorumlar gereksiz :)[/FONT
]

:alkis

sagol baya konum hortmamış gelmış
:sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...