HaqperesT
Üye
bu ne direnç bu ne inat ve üstelemeeger sen buranın mod. san sılmelısın suanda senden başkası yok
haa bide sinir
yenge hanımın neden kaçmış olabileceği şekilleniyor gaalba
bu ne direnç bu ne inat ve üstelemeeger sen buranın mod. san sılmelısın suanda senden başkası yok
Pelin kimseye sataşmamış ki geleceği nasıl görebiliyorsunuz ilginç.Ortada yumurta yok siz tavaya yağ döküyorsunuz.Ayrıca konu silmek gerek phpbb gerek vbulletin forumlarda mecbur kalınmadıkça yapılmaması gerek bir olay öğretmiyorlar mı sizlere ?
bu ne direnç bu ne inat ve üsteleme
haa bide sinir
yenge hanımın neden kaçmış olabileceği şekilleniyor gaalba
Pelin kimseye sataşmamış ki geleceği nasıl görebiliyorsunuz ilginç.Ortada yumurta yok siz tavaya yağ döküyorsunuz.Ayrıca konu silmek gerek phpbb gerek vbulletin forumlarda mecbur kalınmadıkça yapılmaması gerek bir olay öğretmiyorlar mı sizlere ?

ne sınırlıyım nede ınat sen nasıl gormek ıstıyosun bılmıyorum ama
böle olmadıgım kesın ve ben konumun arkasındayım kımseye de hesap verme gergı duymuyorum o an bu konuyu açmak ıstedım ve actım
eger konum kurallara aykırı olsaydı bı admın gelır ve sılerdı
konuyu buralara sız getrdını zanlamsız yorumlar benım sınırlendıgım falan
ya ben nıye sınırlenıyım kı konu sahıbı benım ben açtım olan bu
----------Eklendi @ 14:13:40 ---------- Yazıldı @ 14:12:09 ----------
konunun sılınmesını ben ıstemıstım cunku sacma sapan yorumlar ypıldı neymıs ewdekı sorunu buraya yansıtıp uylere sınırlenıyomusum
ya arkadaş ben gereksız buldugum bı konuyu actım sadece olan bu kıme sınır yapıp bagarmısım tuhaf![]()

Sinir yapıp ateş püskürecek adam konu açmaz birkere gider başkasının konusunu kirletir bu da ayrı bir olay ya neyse takma boşver![]()
bak haa guluyorum aksıne
pelin arkadaşım içini dökmüş rahatlamak dertleşmek istemiş isteyen derdine ortak olur onu dinler, konuyu okuyup oralı olmayanda yorum yazmaz umursamaz olur biter bu kadar .....
----------Eklendi @ 18:24:51 ---------- Yazıldı @ 18:23:33 ----------
bence burda bu konu gerekli ama konu dışı yapılan yorumlar gereksiz[/FONT
]

vallah tarihine hiç bakmadım ama bi cevap verme gereği duydum sıkmasınlar pelinimin canını döverim haaa
sagol baya konum hortmamış gelmış
![]()

sagol canım
vallah tarihine hiç bakmadım ama bi cevap verme gereği duydum sıkmasınlar pelinimin canını döverim haaa