sikisikibaba07
Üye
:off: Arkadaşlar yardım Lütfen android yardım
Arkadaşlar bende galaxy w orjinal rom var sizden 2 şey istiyeceğim
1.si ram hep dolu beni çok çıldırtıyor arkaplandaki programları kapatmak için basit bir program yada çözüm yolu istiyorum yani kalıcı olarak rami düşük tutmak istiyorum....
2.si bazı androidlerde sms iletilince yazdığın mesajın yanına bir tik geliyor iletildi diye ama bendekinde durum çubuğunda iletildi diyor ve hangi mesaj iletildi anlaşılmıyor malum smsler üstüste yollayınca
...
son olarak birşey belirtmek istiyorum bu konularda yeniyimde ben gerçi daha önce bişiler dedilerde anlamadım kendi telime root attım cm9 yükledim sonra tekrar orjinal roma döndüm sonra programlarla vs sistemin orj. dosyalarını silip yüklüyebiliyorum acaba bunları yedekleyip cm9a yüklesek yani sistemin uygulamasını örneğin dosyalarım'ı cm9a yüklesem neden olmasın??
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.........
1.si ram hep dolu beni çok çıldırtıyor arkaplandaki programları kapatmak için basit bir program yada çözüm yolu istiyorum yani kalıcı olarak rami düşük tutmak istiyorum....
2.si bazı androidlerde sms iletilince yazdığın mesajın yanına bir tik geliyor iletildi diye ama bendekinde durum çubuğunda iletildi diyor ve hangi mesaj iletildi anlaşılmıyor malum smsler üstüste yollayınca
...son olarak birşey belirtmek istiyorum bu konularda yeniyimde ben gerçi daha önce bişiler dedilerde anlamadım kendi telime root attım cm9 yükledim sonra tekrar orjinal roma döndüm sonra programlarla vs sistemin orj. dosyalarını silip yüklüyebiliyorum acaba bunları yedekleyip cm9a yüklesek yani sistemin uygulamasını örneğin dosyalarım'ı cm9a yüklesem neden olmasın??
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.........
ben hic bakmıyorum sadece farklı bi uygulama denerken ne kadar harcıyor diye bakıyorum o kadar