Ali58_58
Üye
odin herşeyi çok atıyor yada atmıyor yardımm!!
arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açıyım bilemedim adminden özürdiliyorum
ben ne zaman odinle rom atmaya kalksam cmw 10 veya 20 dkde yükleniyo normalde 5 saniyeymiş rom atmaya kalksam bi kere atayım dedim 5 dkde oluyo dediler 30 dk oldu yok bende çıkarttım telefonla pc arasında ünlem vardı telefoncu kendi bilgisayarında yaptı herneyse sorun ne bi türlü anlamadım bi çözümü varmı yardım edin arkadaşlar cmwden başka bişeyle rom atamıyorum
- - - Eklendi - - -
bu arada telefonumda galaxy w
ben ne zaman odinle rom atmaya kalksam cmw 10 veya 20 dkde yükleniyo normalde 5 saniyeymiş rom atmaya kalksam bi kere atayım dedim 5 dkde oluyo dediler 30 dk oldu yok bende çıkarttım telefonla pc arasında ünlem vardı telefoncu kendi bilgisayarında yaptı herneyse sorun ne bi türlü anlamadım bi çözümü varmı yardım edin arkadaşlar cmwden başka bişeyle rom atamıyorum
- - - Eklendi - - -
bu arada telefonumda galaxy w
öyle okumuştum ama romu doğru attığıma eminim cmw yüklü 20dkde olsada oluyor ama rom atamıyorum
O telefonlar PC arası ünlem de telefonu half brick etmişsin onun göstergesi ve bataryayı çıkarıp 15 dk bekleyeceksin tam takarken de dowload moda alacaksın Hard brick olmadığına şükret ve bunları yüklerken PC ile telefonun bağlantısını kesme
konuya açıklık getirelim