odin herşeyi çok atıyor yada atmıyor yardımm!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
odin herşeyi çok atıyor yada atmıyor yardımm!!
arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açıyım bilemedim adminden özürdiliyorum :D ben ne zaman odinle rom atmaya kalksam cmw 10 veya 20 dkde yükleniyo normalde 5 saniyeymiş rom atmaya kalksam bi kere atayım dedim 5 dkde oluyo dediler 30 dk oldu yok bende çıkarttım telefonla pc arasında ünlem vardı telefoncu kendi bilgisayarında yaptı herneyse sorun ne bi türlü anlamadım bi çözümü varmı yardım edin arkadaşlar cmwden başka bişeyle rom atamıyorum:vur

- - - Eklendi - - -

bu arada telefonumda galaxy w

PriZm

PriZm

Üye
konu yeri şimdi doğru :D

soruna gelecek olursak odinle pda bölümünü seçerek cwm yüklüyorsun değilmi?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
hayır one packageden :( öyle okumuştum ama romu doğru attığıma eminim cmw yüklü 20dkde olsada oluyor ama rom atamıyorum

- - - Eklendi - - -

ve teşşekkürler konuyu taşıdığınız için

PriZm

PriZm

Üye
one package nedir? ilk defa duyuyorum :D

şimdi sen cwm yükleyene kadar neler yaptın bir anlat bakalım.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
odini açıp opsden ancora opsyi seçip one packageyi işaretleyip one packagedende cmwyi seçiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
PriZm

PriZm

Üye
odini açıp opsden ancora opsyi seçip one packageyi işaretleyip one packagedende cmwyi seçiyorum :D
hmm sanırım Galaxy W de clockworkmod yükleme şekli farklı.çok fazla yardımcı olamayabilirim.

odinden yüklediğin dosyalar bunlar değilmi?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
One Package niye işin içine girdi anlamadım senin işin PDA bölümü ile :D PDA ya dosyayı gösterip starta basacaksın :) O telefonlar PC arası ünlem de telefonu half brick etmişsin onun göstergesi ve bataryayı çıkarıp 15 dk bekleyeceksin tam takarken de dowload moda alacaksın Hard brick olmadığına şükret ve bunları yüklerken PC ile telefonun bağlantısını kesme :) Son olarak yükleyeceğin Rom Custom Rom değil mi ?

- - - Eklendi - - -

Şimdi baktım da bu Wonder'ın Odin'i de farklı sanırım :D

PriZm

PriZm

Üye
One Package niye işin içine girdi anlamadım senin işin PDA bölümü ile :D PDA ya dosyayı gösterip starta basacaksın :) O telefonlar PC arası ünlem de telefonu half brick etmişsin onun göstergesi ve bataryayı çıkarıp 15 dk bekleyeceksin tam takarken de dowload moda alacaksın Hard brick olmadığına şükret ve bunları yüklerken PC ile telefonun bağlantısını kesme :) Son olarak yükleyeceğin Rom Custom Rom değil mi ?

- - - Eklendi - - -

Şimdi baktım da bu Wonder'ın Odin'i de farklı sanırım :D
evet farklıymış :D

Wonder kullanan birisi yardım ederse iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bunlarda Odin Multi Dowloader varmış :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
ewt :D ben xxlm8 güncellemesini yüklemek istiyorum türkiyeye gelmedi cm9 cmw ile yükleniyo

- - - Eklendi - - -

Odin Multi Dowloader ewet

- - - Eklendi - - -

yardım edin sorun ne halen anlamadım :agla konuya açıklık getirelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt