Odamdaki Led Sistem. SS + 1080P Video :) Kötü veya İyi yorumlarınızı Bekliyorum... Devamı gelicek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Odamdaki Led Sistem. SS + 1080P Video :) Kötü veya İyi yorumlarınızı Bekliyorum... Devamı gelicek.
Herkese iyi forumlar dilerim. Boş lafı kesip hemen videoyu ve resimleri paylaşmak istiyorum. Umarım güzel fikirlerinizden esirgemezsiniz

Yalnız fotoğraflar bilgisayarda dik düz yani. Telefondan da öyle çekildi. Ama yükleyince yan şekle geçti...

Video telefondan çekildi 1080P artık ne kadar olduysa

Az biraz bozulmalar var kusura bakmayın.

[video=youtube;uuHWJ-6g0IY]http://www.youtube.com/watch?v=uuHWJ-6g0IY[/video]

Tepkiler: zeynep_96 ve Bessonnitsa

acuxx

Üye
güzelde gözlerini bozmayasın ?

esokmen

Üye
GÜzelmiş kardeş renk değişim olayı nasıl ledlerde

ia.phlvn

Üye
disko gibi o ne ya sade bi ekolazyer olsa güzel olur aslında böyle çok basık sıkıcı olmuş bence Sen beğeniyosan ama sorun yok güle güle kullan

Parçala DJ Mükemmel bir odaya sahipsin. Disko topu, renkli spot lambalar, yazılı led tabela ve birde DJ kiralarsan tamam. Yılbaşına rezervasyon yaptıralım

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
GÜzelmiş kardeş renk değişim olayı nasıl ledlerde
RGB Kutusu var tüm ledleri ona baglıyorsun o kutu sese duyarlı işte.

^_^ Az yakıyor.

disko gibi o ne ya sade bi ekolazyer olsa güzel olur aslında böyle çok basık sıkıcı olmuş bence Sen beğeniyosan ama sorun yok güle güle kullan
Birsürü ayarı var bu ledlerin Kumandası var abicm ister videodaki gibi ister hafiften yanıp sönüyor yavaş yavaş renk değiştiriyorsn istersende 16 farklı tek renk seçimi var. Varda var yani RGB Music Controller diye youtube da aratıp izlersen eğer görebilirsin

Parçala DJ Mükemmel bir odaya sahipsin. Disko topu, renkli spot lambalar, yazılı led tabela ve birde DJ kiralarsan tamam. Yılbaşına rezervasyon yaptıralım
Bina olduğundan sorun Şikayete geliyorlar

Bende çok beğendim kardeşim Mümkün olsa bende yapsam ama benim kafa almaz o işleri

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Bende çok beğendim kardeşim Mümkün olsa bende yapsam ama benim kafa almaz o işleri

Benimde öyle Satın aldığım site satıcısı sağolsun çok iyi şekilde ilgilendi herşeyi eksiksiz kurdum Hali hazırda gönderdi bana kendisi. Ben sadece bağlantısını yaptım.

ia.phlvn

Üye
hmm kaça patladı peki bu sistem sana

-Emre

Üye
mükemmel olmuş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...