Ocak ayı boyunca tüm vodafone'lulara internet bedava

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
ya bu vodafone yi seviyorummmmm anında geldi msj süper hız acaba kota fln varmı ? yani adil kullanım hakkı varmı ki hız düşücekmi böyle hızı süpr

ejimemo

ejimemo

Üye
dostum meaj göndermek bedava mı?

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
bende 0 tl vardı gönderdim geldi 31.01.2011 e kadar internet bedava die

khytr89

khytr89

Üye
1 ay 3g hızında dediklerine göre düşme olmaz. şu an 7280 mbit (728 kb/sn) de download ediyor :D vodafone yi çok seviyorum :*

flunight

Üye
daha 26 sında aylık cepnetim yınelenmisti.yani 5gün bedava kullanabilecegim sadece:(aylık cepnette 100mbım doldu ama kampanya sayesinde günde 5mb yüksek hızda girebiliyorum.kampanyayla 31ocağa kadar günlük cepnete bedava abone olmus gibi oluyorsunuz.günde 5mb dan sonra hız düşüyor.KIRMIZI:d:

batuone

Üye
VODAFONE yine bir numero :spr

tayfoon

tayfoon

Üye
vodafone gibisi yok kardeş.:oke:

RaZoR_03

RaZoR_03

Üye
güzel bişeyde bağlanmıyor vodafone live ile :S 5800 telefonum var google girmeye calısıyorum baglanmıyor :S

gazbakkal

Üye
Harika Bişi Turkcell Şu 1'5 Veren Aylık Nar Sayesinde Beni Tutuyor Bu İşi bi kaldırsın Beni Kaybeder Anında Vodafone deyim..

cjf

cjf

Üye
wlan'dan da vodafonelive'dan da girme benim tel de 5800, vodafone internetten giriyorum ve herhangi bi ücret istenmiyor ve ücret de kesilmiyor :)

gurgocuk

gurgocuk

Üye
bende ilk duyurduğunda hemen kayıt oldum ve bedava interneti kullanmaya başladım. dün itibari ile TL gitmeye başladı haberiniz olsun arkadaşlar ..

dalyandadas

Üye
Arkadaşlar vodafone'nin vermiş olduğu bir aylık internette bir kota varmı, dünden itibaren kesintiye başladı. Bir bilginiz var mı?

ilo53

ilo53

Üye
kota yok ama benım 5mbden sonra cok yavaslıyor. sınır oluyorum.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Haberìnìz olsun 16.01.2011 tarihinde arkadaşın hattında 5tl vardı 2.50tl s i gitti ben de 1krs vardı o gece internet ücretli oldu bir gün sonra girebildik tl ucretlendirmesi olabiliyor bazen ben de tl olmadığı için problemle karşılaşmadım..vodafone kampanyayi iptal edebilir veya değişik bir kural uygulayabilir

flunight

Üye
koskoca vodafone sözünden mi dönecek

Üst Alt