Ocak ayı boyunca tüm vodafone'lulara internet bedava

Sponsorlu Bağlantılar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ocak ayı boyunca tüm vodafone'lulara internet bedava
Herkes, her yerden internete kolaylıkla ve çok uygun fiyatlarla bağlansın diye, Vodafone’la süper internet dönemi başlıyor! Bunu kutlamak için Ocak ayı boyunca tüm Vodafone’lulara cepten internet Bedava! Bedava cepten internet için 1 Ocak – 31 Ocak 2011 tarihleri arasında “SUPER” yazıp 3636’ya gönderilmesi yeterlidir.

• Beğen
Tepkiler: matela, lgkg300, Mustafa1300 ve 2 diğerleri

Εthnic

Εthnic

Üye
Vodafone bu.. ne desen beklenir.. yakisir...

zaza

zaza

Üye
Vaybe neti olmayanlar yaşadı :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Daha yeni Turkcell e geçtim len :D

crazypaker

crazypaker

Üye
bu işime yaradı saat 12 geçtiği an atıcam mesajı ama 12:10 geçe falan atsam bi problem olurmu daha 2011 gireli 10 dk olmuş olcak vodafone bunu fırsat bilip yakmasın bizi:D

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu işime yaradı saat 12 geçtiği an atıcam mesajı ama 12:10 geçe falan atsam bi problem olurmu daha 2011 gireli 10 dk olmuş olcak vodafone bunu fırsat bilip yakmasın bizi:D

Herhangi bir sorun olmaz istersen şuan at mesajı kampanya başlamış olmalı.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
turkcelden sogudum ztn kntde dayanmıyo artık lanet olsun

crazypaker

crazypaker

Üye
arkadaslar ben msj gönderdim vodafoneden cvp geldi 31.1.2011 tarihine kadar cepten bedava internet kazandınız diyor ama yok öle bişey internete giriyorum tel 5800 bana bağlantı seçin dio wlan ve vodafone live var vodafone live seçiyorum ama nete girmiyo ücret istiyo nsl olcak anlamadım:(

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar ben msj gönderdim vodafoneden cvp geldi 31.1.2011 tarihine kadar cepten bedava internet kazandınız diyor ama yok öle bişey internete giriyorum tel 5800 bana bağlantı seçin dio wlan ve vodafone live var vodafone live seçiyorum ama nete girmiyo ücret istiyo nsl olcak anlamadım:(

Ayarlarını yeniden yapılandır.

By Savliusta

By Savliusta

Üye
bnmkide bağlanmadı arkadaşlar 5800 kullanıyorum bende

konyarapp

Üye
eywww.oldu walla süper paylaşım teşekkürler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
bunlarda ayrıntıları;
• Adil kullanım hakkı kampanya süresince her gün için 5 MB' tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.
• Kampanya 1 Ocak 2011 ile 31 Ocak 2011 tarihleri arasında geçerlidir.
• Kampanyadan çıkmak istenir ise İPTAL SUPER yazıp 3636'ya ücretsiz bir mesaj yollanması yeterlidir. SMS işleme alındığı anda kampanya sonlanır.
• Mevcut Mobil Internet paketi olan aboneler de bu kampanyaya katılabilir, ancak kullandıkları Mobil Internet paketine ait abonelik ücretleri iade/iptal edilmez. Bu abonelerimiz öncelikle mevcut internet paketlerinden kazandıkları adil kullanım hakkının tüketip, sonrasında kampanyaya katılmaları durumunda kampanyaya katıldıkları tarihden 31 Ocak'a kadar her gün için 5 MB'lık adil kullanım hakkına sahip olacaklardır.

Teşekkürler Uygun

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bunlarda ayrıntıları;
• Adil kullanım hakkı kampanya süresince her gün için 5 MB' tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps'a kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps'a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.
• Kampanya 1 Ocak 2011 ile 31 Ocak 2011 tarihleri arasında geçerlidir.
• Kampanyadan çıkmak istenir ise İPTAL SUPER yazıp 3636'ya ücretsiz bir mesaj yollanması yeterlidir. SMS işleme alındığı anda kampanya sonlanır.
• Mevcut Mobil Internet paketi olan aboneler de bu kampanyaya katılabilir, ancak kullandıkları Mobil Internet paketine ait abonelik ücretleri iade/iptal edilmez. Bu abonelerimiz öncelikle mevcut internet paketlerinden kazandıkları adil kullanım hakkının tüketip, sonrasında kampanyaya katılmaları durumunda kampanyaya katıldıkları tarihden 31 Ocak'a kadar her gün için 5 MB'lık adil kullanım hakkına sahip olacaklardır.

Teşekkürler Uygun

Rica ederim.Recep Ayrıntılar içinde teşekkürler.

Engin_ER

Engin_ER

Üye
cep telefonumdan sadece windows live messenger kullanmayı düşünüyorum bu durumda yine bedava yararlanacakmıyız. bu internetten (nokia 6303)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
cep telefonumdan sadece windows live messenger kullanmayı düşünüyorum bu durumda yine bedava yararlanacakmıyız. bu internetten (nokia 6303)

Vodafonenin msn servisi E-Buddy ile kullanmak zaten bedava, bu kampanya ile normal internete grebilirsiniz. Sizin istediğiniz bilgi msn de bedava olacakmı ise; evet bedava olacak :)

Engin_ER

Engin_ER

Üye

Vodafonenin msn servisi E-Buddy ile kullanmak zaten bedava, bu kampanya ile normal internete grebilirsiniz. Sizin istediğiniz bilgi msn de bedava olacakmı ise; evet bedava olacak :)

Ebudyy telefonuma nasıl yüklerim telefonum nokia6303 bu telefon için Ebudyy uygulaması varmı acaba

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ebudyy telefonuma nasıl yüklerim telefonum nokia6303 bu telefon için Ebudyy uygulaması varmı acaba

Telefonun testeklemiyor,
ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

crazypaker

crazypaker

Üye
arkadaşlar ayarları yeniden istedim ama nafile girilmiyor bitek vodafone livenin kendi sayfasına giriliyor bunu hem kendi 5800 da denedim hemde akrabamın 6303 ünde denedim ondada aynı fiyasko gibi sanki biraz bedava falan girildiği yok!!!

lgkg300

lgkg300

Üye
Bilgi için teşekkürler Karahasan, güzel bir bilgi. Helal olsun Vodafone'ye yaptı yapacağını yine :)

Engin_ER

Engin_ER

Üye

Telefonun testeklemiyor,
ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

yükledim destekliyormuş :oke:

ebudyy sayfasına giriniz, oradaki mobile kısmından türkçe seçiniz verdikleri adresi telefonunuzun tarayıcısına giriniz talimatları uygulayın yükleniyor.

bu linki telefonunuzdaki tarayıcıya yazınız

.

yada
buradan yükleyiniz

Üst Alt