Öneri Obb silinmiş ama hala hafızada yer kaplıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
Obb silinmiş ama hala hafızada yer kaplıyor
Merhaba arkadaşlar elimde Lg G2 32Gb modeli var gta san andreas oynadığım için yüklemişdim ama daha 1dk önce oyuna girmeye çalıştığımda obb bulunamadı dedi bende obb klasörüne baktığında gercekden obb dosyası yoktu ama hafızamda hala yer kapliyordu bu dosyayı nasıl silerim veya görünür yapabilirim cevaplarınızı bekliyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
Merhaba arkadaşlar elimde Lg G2 32Gb modeli var gta san andreas oynadığım için yüklemişdim ama daha 1dk önce oyuna girmeye çalıştığımda obb bulunamadı dedi bende obb klasörüne baktığında gercekden obb dosyası yoktu ama hafızamda hala yer kapliyordu bu dosyayı nasıl silerim veya görünür yapabilirim cevaplarınızı bekliyorum

es file explorer kullanıyor musun ?

Fenomenon

Fenomenon

Üye
SD maid yükle. Solda "büyük dosyalar" bölümüne gir. Oradan bulabilirsin. Belki obb dosyası başka yere gitmiş olabilir.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Clean Master Ve X-Plore İle Dene Yüksek Bir İhtimal Bulur
(X-Plore Ayarlarından Gizli Dosyaları Göster'i İşaretle)

kralberk13

kralberk13

Üye
telefonu formatla gelir obb dosyası büyük ihtimal

Luck Star

Luck Star

Üye
bu sorunun cevabı basit. es file explorer geri dönüşüm kutusu kullanır. gizli odsylaarı göster yap hafızada .estrongs klasörü var içinde recycle klasörünün içindekileri sil

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunun cevabı basit. es file explorer geri dönüşüm kutusu kullanır. gizli odsylaarı göster yap hafızada .estrongs klasörü var içinde recycle klasörünün içindekileri sil
Nafile

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
    Konu Sahibi
İçinde temp gibi klasörler vardı hepsini sildim

Üst Alt