O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

K_R_M

K_R_M

Üye
n79 u yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve gerçekten güzel bi telefon fakat telefonu usb kablosuyla bilgisayara bağladığımda bağlantı hatasın veriyo ve veri alış-verişi yapamıyorum pc suite ve ovi suit in son sürümlerini yüklemiş olmama rağmen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
bu sorun bendede var fakat bilgisayara format atınca düzelmişti bu şekliyle 2 ay kadar düzenli çalıştı ama sonra tekrar bağladığımda saatin yanında beliren bağlandı iconu kayboldu ve daha gelmiyor pc suite ile bağladığımda telefonu görmüyor fakat bazı temel işlevleri yapıyor örneğin dosya görüntüleme internete bağlanma gibi fonksiyonları gerçekleştiriyor. ama program içinde telefonu göremiyorum bağlanamadı diyor kablo driver vs. birçok kez onardım ama nafile değin gibi güncelleme falan da yaptım hatta pc süite güncellediğimde telefondaki ver. günceşşedi ama şu an tık yok temel fonksiyonlar haricinde bende bir işşlem yaptıramıyorum ilerde tekrar format atarsam bu konuya telrar bakarım.

--------------- Ekleme ---------------

haa aklıma geldi bu sorun belki mantıksız gelebilir ama zannedersem telefonun pc suite modunda biligisayara bağlı iken dosya kopyalama gibi bir işlem yaparken donup kalmıştı baya bir bekledim ama öylece bekliyodu mecbur kabloyu söktüm daha sonra haf kartı hata verdi buolaydan sonra bir daha düzgün bağlanamadı seninki hiç mi bağlanmadı bu zamana kadar yoksa böyle bir sorun yaşadıktan sonramı bağlanmamaya başladı buna cevap verirsen konuya biraz daha açıklık getirmiş oluruz

cozturk

cozturk

Üye
büyük ihtimalle ekranı yenilerler bu gibi donanımların pek tamiri olmuyor. Ama sen oynamışın telle eğer çakmazlarsa sorun yok anlarlarsa belki yan çizebilirler buda sana biraz tuzluya mal olur.
Yok kardeşim.Benim kvk b.köy de kuzenim var.Daha önceden de 7610 um garantisiz olmasına rağmen kaç kere yaptırmıştım.(Çekme sorunu-ekranda siyah nkta...).Orda para lafı bile geçmez ama..Telefonla oynamışsın lafını anlamadım???.Açıp bakmamı mı kastediyorsun???Onu nasıl anlasınlar:ehe

K_R_M

K_R_M

Üye
torpil varsa sorun yok zaten kurcalama muhabbetine gelincede bakire bir telefon ilk açılmasında kendini belli eder öbür türlü zaten anlaşılmaz.

K_R_M

K_R_M

Üye
n79 u yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve gerçekten güzel bi telefon fakat telefonu usb kablosuyla bilgisayara bağladığımda bağlantı hatasın veriyo ve veri alış-verişi yapamıyorum pc suite ve ovi suit in son sürümlerini yüklemiş olmama rağmen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

sorunu çözdüm aşağıdaki konuda cevabını bulabilirsin. :oke:

cozturk

cozturk

Üye
torpil varsa sorun yok zaten kurcalama muhabbetine gelincede bakire bir telefon ilk açılmasında kendini belli eder öbür türlü zaten anlaşılmaz.
Dediğin gibi açtığımı kuzen anladı .:ehe.Ama burdan herkesi uyarıyım.Ben kendi çapımda belki led ekran ın giriş yeri çıkmıştır diye açıp led in yerini kurcalamıştım..Orası telefon un en hassas noktasıymış.Ve ben ordan bir tane pim düşürmüşüm heralde.Onu geri takmışlar.Bu bana ders sizlere tavsiyem olsun..Ne olursa olsun kurcalamayın hallederler.:ehe

Emre-45

Emre-45

Üye
Çok güzel bir telefon N79 .. En fazla kaç gb hafıza kartı desteklıyor acaba ?

illed

Üye
ya kardeş bna internet ten video izleme prg mı lazım bi yardımcı olursan sewinirim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
n79da radyodan kayıt yapabilen program varmı ultimate rec.6,1 işe yaramıyor bildiginiz başka varmı

cozturk

cozturk

Üye
Anıl bey siz N79 u kötülemeyerekten N85 i seçerim derdiniz...Ne oldu da fikriniz değişti???

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Ben döndüm ancak şimdide trabzon a gidiyorum dostlar Anıl evet bu soru sana merak ile beklıorum cvp program ile ılgılı hiç bilgim yok gercekten zaten cihazı verdim servise 2 aydır yok piyasada ...

bayburtl

Üye
skyfire artık çalışmıyor neen açaba

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Anıl bey siz N79 u kötülemeyerekten N85 i seçerim derdiniz...Ne oldu da fikriniz değişti???
Fikrim degişmedi aynı fikirdeyim sadece akıllıyım ;kelepire getiridigim bir N79u kaçırmam:ehe

K_R_M

K_R_M

Üye
Ulen ne şans bi bize düşmez şöyle bir kelepir mal :))))

essek__

Üye
ya bir de tema yapsanız çok sevinirim n79 için

askerx

Üye
merhaba arkadaşlar n79 almak için biraz geç kaldım galiba ara ara hiçbiyerde sıfırını bulamadım ...

sıfır siyahının satan biyer bilen var sa yardımcı olursa çoook sevinirim ...

sero58

Üye
n79 o bir Harika Resmen 5800 ı bırakıpda bunu kullanmak ınsana cok ıyı gelıyor :ehe

abb94

abb94

Üye
süper bir telefon

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
merhaba arkadaşlar n79 almak için biraz geç kaldım galiba ara ara hiçbiyerde sıfırını bulamadım ...

sıfır siyahının satan biyer bilen var sa yardımcı olursa çoook sevinirim ...

galiba yok artık üretilmiyor...

sanitarium8787

sanitarium8787

Üye
arkadaşlar dün 2.el n79 aldım, güncelleme yaptım, sanırım wireless'inde problem war, arıyor bulunamadı diyor, tekrardan arama yaptırıyorum gizli wlan çıkıyor, arkadaşlarda da n86-n95 falan war aynı noktadan onlar aratıyo 3-5 tane ağ çıkıyo, bu normalmi ayar yapmam mı gerekiyor, yoksa geri wercem cihazı

K_R_M

K_R_M

Üye
Aldığın yere götür derim n86 n95 buluyosa n79 onlardan aşağı kalmaz anteninde temas kısmında ositlenme yada başka bir problemi olabilir.

Üst Alt