O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

jeki01

jeki01

Üye
Sen tek elle msj yazmayı öğrendinmi de program atmaya başladın tele.5mplik n79unla fotoğraf çekmekten sıkıldınmı yoksa:kop:
arkadaş diyorum saygıdan
birincisi doğru konuşalım ben sana sordum ki tek elle mesaj yazabiliyormusun? sen konuyu nereye cikiyorsun
tek elle çok şey yapıyorum bunuda bil (yanlış anlaşılmasın lütfen)
ikincisi 14 aydır N79 telefon kullanıyorum ya sen ne kadar zamandır 5800 kullanıyorsun?
ücüncüsü sen fotoğraf cekebiliyormusun :ehe
dördüncü 5800 o kadar cok seviyorsan N79 sayfasında ne işin var? :ehe
beş 5800 la sana iyi günler dilerim. :ehe

OğuzcanAbi

Üye
bende yaz sonunda bi tane ikinci elini almyı düşünüom

K_R_M

K_R_M

Üye
arkadaş diyorum saygıdan
birincisi doğru konuşalım ben sana sordum ki tek elle mesaj yazabiliyormusun? sen konuyu nereye cikiyorsun
tek elle çok şey yapıyorum bunuda bil (yanlış anlaşılmasın lütfen)
ikincisi 14 aydır N79 telefon kullanıyorum ya sen ne kadar zamandır 5800 kullanıyorsun?
ücüncüsü sen fotoğraf cekebiliyormusun :ehe
dördüncü 5800 o kadar cok seviyorsan N79 sayfasında ne işin var? :ehe
beş 5800 la sana iyi günler dilerim. :ehe

Yerden goge kadar haklısın dostum. Katılıyorum sana.

caca41

caca41

Üye
arkadasLar n79un destekledıqı sis uzantılı programlar oyunlar s60v3 ya hanı mesela 6600ın destekledıqı sis uzantılı dosyaları nasıl acabalırız weya acabılırmıyız bunu bılen bırısı warmı warsa yardımcı olabılırmı sımdıden tesekkurler

K_R_M

K_R_M

Üye
olmaz diye düşünüyorum.

jeki01

jeki01

Üye
arkadaşlar sonunda N79 hackledim.
istemedende olsa.
gerekli programlar için hacklemek lazımdı.

K_R_M

K_R_M

Üye
jeki bu çok güzel bir haber en kısa zamanda detayları bekliyoruz. Tebrikler

--------------- Ekleme ---------------

Bir soru soft format atınca tel yazılım en son hangisi yüklüyse o kalıyo hard format atınca da en son sürümü mü kalıyor. Birde son attığım soft formattan sonra cihaz yöneticisi üzerinden yazılım denetimi yapamıyorum sunucu yanıt vermiyor diyor bu neden oluyor acaba teşekkürler.

americanboy

americanboy

Üye
:oke:

jeki01

jeki01

Üye
jeki bu çok güzel bir haber en kısa zamanda detayları bekliyoruz. Tebrikler

Bir soru soft format atınca tel yazılım en son hangisi yüklüyse o kalıyo hard format atınca da en son sürümü mü kalıyor. Birde son attığım soft formattan sonra cihaz yöneticisi üzerinden yazılım denetimi yapamıyorum sunucu yanıt vermiyor diyor bu neden oluyor acaba teşekkürler.

en son versiyon kalıyor.
sunucu yanıt vermiyor hatası bende de oluyor arasıra sorun değil yani.
Hack işlemi en kısa zamanda anlataçağım.

ilhan3457

Üye
ben bu n79 u neden güncelleyemiyorum bide mesaj için daha fazla dil istiyorum ama yok. (rusça ) yardımcı olursanız çok sevinirim..

sashs

sashs

Üye
NOKİA N79 da donma sorununu nasıl halledebilirim lütfen yardım edin...Batarya sök tak yapıyorum bazen açılıyor tel bazen açılmıyor...Açıldıdamı çok gitmeden donma yapıyor her türlü formatı (hard v soft) denedim olmadı...Acaba navi tekerleğinden olabilirmi bu sorun....Güncellemede fayda etmedi...SAYGILAR

K_R_M

K_R_M

Üye
NOKİA N79 da donma sorununu nasıl halledebilirim lütfen yardım edin...Batarya sök tak yapıyorum bazen açılıyor tel bazen açılmıyor...Açıldıdamı çok gitmeden donma yapıyor her türlü formatı (hard v soft) denedim olmadı...Acaba navi tekerleğinden olabilirmi bu sorun....Güncellemede fayda etmedi...SAYGILAR
Dostum format attım ve güncellemede yaptım demişin ve tel bataryayı söküp takıncada bazen hiç açılmıyor demişin bu pek iyiye alamet değil sorun yazılımdan ziyade donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum en yakın servise bir göster bence.

Arkadaşlar dertler bitmiyor. iki ay önce telefonumu bir yerde daha doğrusu samimi bir arkadaşımın yanında unuttum tabii jeton arabadayken düştü :) arkadaşımda çok meraklıdır hemn msj vs. bakar o yüzden ne yaparım diye düşünürken telefonuma uzaktan kilitleme mesajı attım ve telefonu kilitledim. Telefondan kilitlendi diye geri cevap geldi rahatladım zararın neresinden dönsem kardır :) neyse bu olaydan sonra geçenlerde hafıza kartı lazım oldu çıkardım kart okumuyor neden oldu derken hafıza kartını şifrelersek kart okuyucu veya başka telefon hafıza kartını okumuyor. kart oluyucu ışığından okumaya çalıştığını fakat kart içinde oluşturulan bir yazılım sayesinde sonsuz bir düngü içine giriyor ve nihayetinde bilgisayar tarafından görülemiyor yanlızca telefona takılırsa okunuyor bu kısa bilgiden sonra mesaj ile telefonu kilitlediğimde telefon doğal olarak güvenlik açısından hafıza kartınıda şifreliyor sorun şu güvenlik şifresini (uzaktan kilitleme metni) devamlı değiştiriyorum çünkü bazıları böyle yaptığımı biliyor ve devamlı gırgır olsun diye telefonuma kilitleme mesajı gönderiyorlar bende devamlı değiştirmiştim o aralar kilitleme metnini. Şimdi telefonun normal güvenlik kodunu koymuyor hafıza kartı şifresine o anki kilitleme mesajı ne ise onu şifre olarak belirliyor bende çok değiştirdiğim için şimdi kartın şifresini açamıyorum tel güv kodu klasik şifreler vs. denedim olmadı önceki kullandığım kilitleme metinlerini denedim aklıma gelen oda olmadı şimdi hafıza kartını telefonda biçimlendirsem şifreyi kaldırırmı acaba bilmiyorum vede hafıza kartınıda biçimlendirmek istemiyorum yani kısacası biçimlendirme yapmadan (yapsamda şifreyi kaldırımı bilmiyorum) şifreyi nasıl bloke edebilirim bir çözümü varmıdır bu işin.

mgfg22

Üye
s.a. beyler ben yeniyim sitenizde. ben şubat ayında n79 almıştım. telefonun tam ortasında büyük bir siyah çizgi belirdi.telefonun normal ekranında hiç bir sorun yok çatlak v.b. gibi. ama telefonu açınca tam ortasında siyah çigi çıkıo. bunun nedeni ne olabilir. tavsiyeleriniz varmı?

K_R_M

K_R_M

Üye
s.a. beyler ben yeniyim sitenizde. ben şubat ayında n79 almıştım. telefonun tam ortasında büyük bir siyah çizgi belirdi.telefonun normal ekranında hiç bir sorun yok çatlak v.b. gibi. ama telefonu açınca tam ortasında siyah çigi çıkıo. bunun nedeni ne olabilir. tavsiyeleriniz varmı?
Dostum bildiğim kadarıyla cevaplim egerki yakın bir zamanda düşme darbe vs. almışsa zamanla darbenin etkisinden ekran zarar görmüş olabilir. Yok canım gözüm gibi baktım ben ona diyosan donanım hatası yani ekran nakavt olmuştur. Nacizhane tavsiyem bir ihtimal format at baktın aynen duruyo direk garantiye götür değiştirirler. Benim ekranda durduk yerde ışığı sönüyordu zamanla hiç yanmadı ve daha sonrada ekran hiç açılmamıştı format attım (ekranın bozuk olduğu belliydi zaten ama belki yazılımsaldır diye attım) ama nafile garantiye verdim 1 gün sonra ekranı değişmiş olarak aldım umarım yardımcı olmuşumdur. İyi günler.

ben bu n79 u neden güncelleyemiyorum bide mesaj için daha fazla dil istiyorum ama yok. (rusça ) yardımcı olursanız çok sevinirim..
Dostum rusca olayına tel garantili vs isse bazı prosedürler var onları uygulayıp dilini nokia yetkili servislerinde yaptırabilirsin daha iyi bilen arkadaşlar varsa yazar zaten. Güncelleme olayıda yaklaşık 1 aydır falan bendede yok sunucu yanıt vermiyor diyor bilemiyorum ne iş ceviriyorlar :)

cozturk

cozturk

Üye
K_R_M aynı şey benimde başıma geldi.Telefonu dün elimden düşürdüm tam ekran ın oldugu taraf denk geldi yere ekran gitti.Ön kapağı söktüm belki ekran ın giriş yeri çıkmıştır diye.Çıkarttım taktım uğraştım ama gebermiş heralde:ehe.Telefon işliyo ama ekranda 0 görüntü.KVK halleder.yada yenisini takarlar.:oke:

K_R_M

K_R_M

Üye
büyük ihtimalle ekranı yenilerler bu gibi donanımların pek tamiri olmuyor. Ama sen oynamışın telle eğer çakmazlarsa sorun yok anlarlarsa belki yan çizebilirler buda sana biraz tuzluya mal olur.

ismail_em

Üye
n79 u yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve gerçekten güzel bi telefon fakat telefonu usb kablosuyla bilgisayara bağladığımda bağlantı hatasın veriyo ve veri alış-verişi yapamıyorum pc suite ve ovi suit in son sürümlerini yüklemiş olmama rağmen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Üst Alt