O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
çinlilerin ürüttiği xpli telefon varken artık ne nokia ne ipohone agerçek pc tadı vermiyor mobil işletim sistemleri .ama ipohone nokiadan hızlı olduğu kesin çünkü 8 gb dolu olan bir telefon nasıl oluyorda kasılmadan oyunları ve programları hızlı açabiliyor anlaabilmiş değilim.
Daha uzunca bir sürede anlayamazsın zaten dostum bence hiç uğraşma kafada karıştırma boşver böyle kaldın çinliler en iyisini bilir :D

haltie

haltie

Üye
çinlilerin ürüttiği xpli telefon varken artık ne nokia ne ipohone agerçek pc tadı vermiyor mobil işletim sistemleri .ama ipohone nokiadan hızlı olduğu kesin çünkü 8 gb dolu olan bir telefon nasıl oluyorda kasılmadan oyunları ve programları hızlı açabiliyor anlaabilmiş değilim.

bu ramla alakalı.bir telefondan daha uzunca bir süre tam pc keyfi alamıyacağız :)

caca41

caca41

Üye
arkadaslar bu fm werıcıyı nasıl kullanıcaz aslında kullanmı gayet basıtt ben yapıyorum ama arabadan dınlıyemıyorum neden bı yarıdm edermısınız :S

cozturk

cozturk

Üye
Beyler ist da ikamet edip fm verici kullananlardan frekans istiyorum..Çünkü ist da boş frekans bulmak çk zor..Serhat hocam snde burda yaşamıosun ama bildiğin varmı ?

OğuzcanAbi

Üye
çok güzel telefon

K_R_M

K_R_M

Üye
Arkadaşlar fm yayını yaparken ayarlardan bas guclendırıcı ve stereo genisletmeyi kapalı yapın radyodan daha net ses alırsınız

--------------- Ekleme ---------------

Birde ses neden az cıkıyo? Hic dusundunuzmu? Bıldgm kadar acıklım. Oncelıkle tız ses cikarıyo (tiz hop) buda pil omrunu uzatıyo daha fazla muzik dinlme bas yok cunku alcak frekans ses daha fazla enerj tuk. Bu sayede stereo bir sekıld daha net daha akıcı sesler bu yuzden sesi sonuna kadr acsanızda ses bozulmaz. Pekı avantajımız ne? Daha az enerj tuk, daha net ve akıcı muzik. Radyo yayınına gelınce de mumkun oldugu kadar fm basi frekansi 88.00 ile 108 son frekanslara yakın kullanın bas ve son frekanslar ortalara gore daha bos olur bu sayede dıger radyolar senin fm yayınını bastırmaz. Herkeze kolay gele.

Acaba soruyorum bu telefonu tasarlayan mühendise bu flaş kameranın dibine değil de kamera kapağının öbür tarafına koysa ne olurdu? Bence gece resim çekerken flaş parlaması resmin üzerine düşmezdi diye düşünüyorum.

uykum kaçtı yaw

Birde ben bişey sorim cvplarsanız sevinirim bu skyfireyi bir turlü telefonumda kullanamadım değişik ver yükledim ama tık yok verilen linklerde de giriş yapınca hata falan veriyo şu an n79 da kullananlar n79 hangi yazılım versiyonunda sykfirenin hangi sürümünü kullanabiliyor? Teş.

birde bu get.sykfire adresine telefonla girince de şöyle yazıyor "We're sorry.Skyfire is not currently available in your country." diyor bu ne şimdi? anlamadım yardım edinde şu skyfire'yi bende kullanayım
:vur

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar fm yayını yaparken ayarlardan bas guclendırıcı ve stereo genisletmeyi kapalı yapın radyodan daha net ses alırsınız

Birde ses neden az cıkıyo? Hic dusundunuzmu? Bıldgm kadar acıklım. Oncelıkle tız ses cikarıyo (tiz hop) buda pil omrunu uzatıyo daha fazla muzik dinlme bas yok cunku alcak frekans ses daha fazla enerj tuk. Bu sayede stereo bir sekıld daha net daha akıcı sesler bu yuzden sesi sonuna kadr acsanızda ses bozulmaz. Pekı avantajımız ne? Daha az enerj tuk, daha net ve akıcı muzik. Radyo yayınına gelınce de mumkun oldugu kadar fm basi frekansi 88.00 ile 108 son frekanslara yakın kullanın bas ve son frekanslar ortalara gore daha bos olur bu sayede dıger radyolar senin fm yayınını bastırmaz. Herkeze kolay gele.

Acaba soruyorum bu telefonu tasarlayan mühendise bu flaş kameranın dibine değil de kamera kapağının öbür tarafına koysa ne olurdu? Bence gece resim çekerken flaş parlaması resmin üzerine düşmezdi diye düşünüyorum.

uykum kaçtı yaw

Birde ben bişey sorim cvplarsanız sevinirim bu skyfireyi bir turlü telefonumda kullanamadım değişik ver yükledim ama tık yok verilen linklerde de giriş yapınca hata falan veriyo şu an n79 da kullananlar n79 hangi yazılım versiyonunda sykfirenin hangi sürümünü kullanabiliyor? Teş.

birde bu get.sykfire adresine telefonla girince de şöyle yazıyor "We're sorry.Skyfire is not currently available in your country." diyor bu ne şimdi? anlamadım yardım edinde şu skyfire'yi bende kullanayım
:vur
Skyfire için direk site linki paylasmıstım ben dostum N79 programları electronıc den adlı konuma bakarsan bulursun site lınkı oldugu için resmi yani direk en son surumu ındırmıs olucaksın zaten gerisi sende telefona at ve kur ardından kullanabılırsın istedıgın gibi ...

Beyler ist da ikamet edip fm verici kullananlardan frekans istiyorum..Çünkü ist da boş frekans bulmak çk zor..Serhat hocam snde burda yaşamıosun ama bildiğin varmı ?
Fm verici için dostumunda dediği gibi çıkış ve bitiş frekansları daha mantıklı gibi gelıyor bana istanbulda yani 88 ile 108 civarları ayar la otomobılde ise antene yakın olmaya bakın baska turlu net bir ses alamazsınız ...

K_R_M

K_R_M

Üye
tamam hemen bir bakem.

Ya Electronic bu dediğine de baktım telefon kendi sitesine girmiyor yada ben yapamıyorum anlamadım bu işten bişey. Ricam bu konuyu birazcık daha açarak yazsan nasıl olur acaba? Hı.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
tamam hemen bir bakem.

Ya Electronic bu dediğine de baktım telefon kendi sitesine girmiyor yada ben yapamıyorum anlamadım bu işten bişey. Ricam bu konuyu birazcık daha açarak yazsan nasıl olur acaba? Hı.
Dostum şimdi şu şekilde açıklıyorum skyfire adlı internet tarayıcısının kendi offisal sitesi var ve buradan en son versiyon olan 1.60 ı indirebilirsin s60 9.3 işletim sistemi için olan bolmeyı tıklayarak ardından telefona atıp kurulumu yaparsın kurdukdan sonrada menüde uygulamaların ıcınde zaten skyfire ı görursun gir burada sana soracak normal gprs veya w-lan mı diye istedıgını seç ve kullan by :oke:

K_R_M

K_R_M

Üye
V. 32.001 Tel hackli değil m.skyfire adresini falan açmıyor bir türlü giremiyorum bununla ilgili hiçbir yere ama diğer siteleri açıyor burada kalıyo anlamadım ben bişey.

Simdide kurdum 1.5 fakat baglantı hatası verıyo hicbir yere girmiyo bazıları c:sytm/data/skyfire /prefs dosyasında degisiklık yapın duzelır demıs yeni prefs dosyasınıda yukledim yine baglantı hatası verıyo tel intrnte paket veri ile giriyorum ama tel kendi web taraycsi olsn opera mini olsun sorunsuz calısyor. N79 kullanıcılari skyfireyi siz nasil yaptınız ? Bn bi turlu skyfiredn baglanamadim yardim edin yaw canımı sıktı bu olay.

Sorunumu çözebilecek arkadaşlar bi el atsın su konuya sevabına.:bilmm

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Mahalesef senin sorununa çare olucak bi şey bulamadım baskasıda bulamaz kanımca dostum sen kendın cozeceksın artık kusura bakma kolay gelsin şimdiden by

sadoko1

sadoko1

Üye
teşekkürler n79 :oke: 1numaraa

K_R_M

K_R_M

Üye
Neyse mileet skfire olayını büyük uğraşlardan sonra hallettim. Yardımcı olan herkese teş.
Yeni konum ise n79 ile internete resim yükleme ile alakalı mesela facebook gibi bazı yerlerde bilgiler buldum ama şöyle bişey war ovi mağazada bunu yapan bir eklenti war ama n79 desteklemiyo falan diyor bu konu ile bilgisi olan arakaşalar paylaşırsa seviniriz. TÜRK milleti ve Facebook kardeşliği adına :oke:

Atıyorum denizde güzel bir gün geçirirken telefonunuzla süper bir kare yakaladınız hemen oracıkta bu güzel resmi paylaşmak hiç de fena olmazdı demi.

jeki01

jeki01

Üye
selam
N79 harika bir telefon
ama N8 i merak ediyorum.

K_R_M

K_R_M

Üye
Haa birde kullanışlı bir video codec warmı? coreplayer falan denedim ama telefon setup bile açmadı direk desteklenmiyor diyo.

jeki01

jeki01

Üye
selam
Smartmovie ve Coreplayer kullanıyorum ben.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Smart movie 4.00 sürümü en uyumlu ve kullanışlı video oynatıcı olrak yerini alır benım ıcın konularımı incele diyorum ama sen hala soruyorsun dostum lütfen ama :D

albaskan

Üye
bence n79 süper yeni aldım baya özellik var zevkli cihaz

caca41

caca41

Üye
yaa arkadaslar kımse cewap wermıcek mı fm werıcının kullanımını tam olarak tarıf edermısınız ben denedım arabada fakat olmadı yanlıs bısye mı yaptım sanmıyorum :S ama bı yardım edınde halledıyım sunu

darknessman411

Üye
öncelikle s.a Bende n79 kullanıcısıyım bu hatayla karşılaşan oldumu bilmiyorum ama menü seçeneğindeyken geri tuşuna bastıhımda telefon kitlenip kalıyor ve rekler birbirine giriyor.

Üst Alt