O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
uyku modunu nereden kapatıyoruz?
Bilmem onuda siz bulun artık :D atarları le baska türlü bi kapanma yolu yok yani ışık zaman aşımı fılan hepsi olsun bıraz daha zaman akzanırsın o kadar mecbur geçer yane uyku moduna akıllı alet cnm sarjdan yemıo ıste daha ne ıstıosunuz ...

hamlet11

hamlet11

Üye
Arkadaşlar, N79 için signed bir antivirüs programı arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir. en kullanışlısı kasma yapmayan virüs programı hangisidir?

efem-35

efem-35

Üye
Bilmem onuda siz bulun artık :D atarları le baska türlü bi kapanma yolu yok yani ışık zaman aşımı fılan hepsi olsun bıraz daha zaman akzanırsın o kadar mecbur geçer yane uyku moduna akıllı alet cnm sarjdan yemıo ıste daha ne ıstıosunuz ...

saat olayını bulsaydın tarihe geçecektin:vur:vur:vur

sonyc1988

Üye
yaw arkadaslar bi agirdan atin ya mesaj yazilmio die bise yokkk.ben gunde 150 ye yakin mesaj atiorum tuslardan gram ses gelmio cok pratik(n85 te gelir ve 1,2,3 tuslari surgu engeline takilir..) n85 in tek artisi siyah kasasiydiki nokia n79 unda siyahini cikardi.o yuzden n85 bosuna masraf.her surgulu telefon elbet bir gun surgude sorun cikartir unutmayin bunu..

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, N79 için signed bir antivirüs programı arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir. en kullanışlısı kasma yapmayan virüs programı hangisidir?
Anlıyorum seni ancak bence gereksiz n79 için virüs prosu neden mi 9.3 için yazılmış doru düzgün virüs yokda o bakımdan ama sen bılırsın programalr bolumunde kaynıyor istersen bi incele dost ...

clawiss

clawiss

Üye
bu telefonu 1 ay kullandım gerçektende teknoloji harikası ama elde olmayan sebeplerdn dolayı 5800 a gçtimm:))ama n79 grçekten harikaa hele o n-gage oyunları yok mu:D insan sıkılmaz bu telefondann yaa

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonu 1 ay kullandım gerçektende teknoloji harikası ama elde olmayan sebeplerdn dolayı 5800 a gçtimm:))ama n79 grçekten harikaa hele o n-gage oyunları yok mu:D insan sıkılmaz bu telefondann yaa
Bencede dostum çok doru bir kanıya varmışsın :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
gerçekten harika bi telefon almadan önce n95 le n79 arasında kalmıştım sonunda n79 aldım bana göre n95ten kat kat iyi iyiki almışım :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten harika bi telefon almadan önce n95 le n79 arasında kalmıştım sonunda n79 aldım bana göre n95ten kat kat iyi iyiki almışım :)
n95 den iyi olması normaldir işletim sistemleri farklı ve aşırı derecede katkılı program var yani yükleme bile yapmaya gerek bırakmıyor n79 her şey yüklü geliyor onunla birlikde :D

mert-0-34

Üye
ben n79 almak istiyorum fakat bulamıyorum kaldırılmış diyorlar.Burada bulabilirsin diye önerebileceğiniz bir yer var mı?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
ben n79 almak istiyorum fakat bulamıyorum kaldırılmış diyorlar.Burada bulabilirsin diye önerebileceğiniz bir yer var mı?
Şu anda stok filan kalmamış Tr genelinde N79 bitti gibi bir şey diyorlar bakalım Nokia yeni parti N79 ları ne zaman gönderecek bizde merak ile bekliyoruz dostum şu anda bulabılırsın desem yalan olur halbuki çok fazla satan bir cihazdı ancak yeni cihazların piyasadaki yerini alması ile oda tahdı kaptırır gibi görüyorum ben sonunu artık bende bırakmak üzereyim N8 bir an önce çıksada alsak onunda Fun club ı yine ilk ve yenilerin Adamı ELECTRONIC den olcak :oke:

cozturk

cozturk

Üye
İstanbulda oturup fm verici kullananlar hangi kanalı kullanıyorlar acaba???.İstanbulda ben kullanamıyorumda..

baro55

Üye
Nokia N79 RM-348 EUROPE 32.001 v9.09

Bu sürüm çıkmış..

veda_de

Üye
arkadaşlar ben *#0000# yaptın fabrika ayarlarına döndü.yani bütün bilgiler gitti ,şimdi flv videoları izleyemiyorum,facebook daki videoları açmıyor,real player var fakat o açmıyor,yani kısacası bana n79'da olması gereken tüm programlar lazım örneğin ;java , msn,facebook,flv ve mp4 videoları açabilen ,ve google ve buna benzer uygulamalar ve n79 çalışabilen tüm uygulamar lazım nerde bulabilrim şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.

>_ÖzFe_<

Üye
Arkadaşlar telefondan fm vericiyi kullanırken radyoyla bağlantı bi anda kesiliyo ve müzik çalarda "to seek" yazısı çıkıyo telefondan kaynaklanan bi sorun mu yoksa müzik çalardan mı?

sadoko1

sadoko1

Üye
arkadaşlar ben n79 kullanıyorum süper telefon 9tane pro.yukledim hepsi süper çalışıyor ve internette hep cep.tel.den giriyorum.350mb lik film ve daha ne varsa indiriyorum

--------------- Ekleme ---------------

mesajda güzel arkadaşım kötü olsa tuşlar ben sizenasıl yazardım yada internette 8saat gezmedim teli elimden çıkarırdım yazı konusunda ve diger işlevleri çok güzel

kızaklı tellerde heryerde kullanamıyorsun toz görünce kızak problem yapıyor zamanla yerinden oynuyor d900i kullanmıştımda

n96 da arkadaşımda var benim n79 u gördü n96 aldıgına bin pişman

35 yaşındayın 70 tane tel.degiştirdim nokia ve samsunk bundan önceki telefonum smsnk s8300 .1100 tl ye almıştım 500tl ye zor sattım n79da 650tl ye aldım bir daha degiştirmem çünki süper bi telefon tavsiye ederim alanlara

arkadaşlar anasayfada formlarda ara yazan yerden girim her şeyi kolaylıkla bulursunuz

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben *#0000# yaptın fabrika ayarlarına döndü.yani bütün bilgiler gitti ,şimdi flv videoları izleyemiyorum,facebook daki videoları açmıyor,real player var fakat o açmıyor,yani kısacası bana n79'da olması gereken tüm programlar lazım örneğin ;java , msn,facebook,flv ve mp4 videoları açabilen ,ve google ve buna benzer uygulamalar ve n79 çalışabilen tüm uygulamar lazım nerde bulabilrim şimdiden yardımınız için teşekkür ederim.
Benim konularımdan N79 için programlar bölümüne git istediğin tüm programlar mevcut dostum güle güle kullan sımdıden ...

Arkadaşlar telefondan fm vericiyi kullanırken radyoyla bağlantı bi anda kesiliyo ve müzik çalarda "to seek" yazısı çıkıyo telefondan kaynaklanan bi sorun mu yoksa müzik çalardan mı?
Bu cihazdan kaynaklı her zaman olabılecek bir şey değil sende her zaman oluyorsa zaten hemen servise götür değişim bile olabilir cihazda iyi forumlar ...

cr55

Üye
çinlilerin ürüttiği xpli telefon varken artık ne nokia ne ipohone agerçek pc tadı vermiyor mobil işletim sistemleri .ama ipohone nokiadan hızlı olduğu kesin çünkü 8 gb dolu olan bir telefon nasıl oluyorda kasılmadan oyunları ve programları hızlı açabiliyor anlaabilmiş değilim.

Üst Alt