O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

ender02

ender02

Üye
n79 da sertifika ayarları nasıl yapılıyor yardımcı olursanız?şimdiden tşkkrler

jeki01

jeki01

Üye
selam telefon görüşme kayıt programı olarak ben best dictaphone programı var. sitede mevcut değişik programlar.

Arkadaşlar birde benim telefonum Bluetooth dan bağlanmıyor PC ye. sorun ne olabilir?

cozturk

cozturk

Üye
S.a serhat abim epeyden beri ne siteye uğruyorum ne konuna..Okul malum..Ama kaçırdığm yerleri okudum :ehe..
Birşey sorucam sana bi arkadaşımında N79 u var ve siyah renkte onunkini elime aldım ağır geldi kendisine verdim oda kendininkinin ağır olduğunu söyledi 2 3 kişiye daha verdim ve hepsi siyah olanın daha ağır olduğunu söyledi .yani 6 7 kişi siyah n79 un ağır oldugunu söylüyoruz..Normal bi tartıyla ölçmedik ama hemfikiriz..Böyle birşey nasıl olur hiç anlamadım..Telefon aynı sadece kapak renkleri farklı ama ağırlıkları farklı:d::d:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
S.a serhat abim epeyden beri ne siteye uğruyorum ne konuna..Okul malum..Ama kaçırdığm yerleri okudum :ehe..
Birşey sorucam sana bi arkadaşımında N79 u var ve siyah renkte onunkini elime aldım ağır geldi kendisine verdim oda kendininkinin ağır olduğunu söyledi 2 3 kişiye daha verdim ve hepsi siyah olanın daha ağır olduğunu söyledi .yani 6 7 kişi siyah n79 un ağır oldugunu söylüyoruz..Normal bi tartıyla ölçmedik ama hemfikiriz..Böyle birşey nasıl olur hiç anlamadım..Telefon aynı sadece kapak renkleri farklı ama ağırlıkları farklı:d::d:
Wallahi bu n79 ECO muhabbeti varya siyah olanın bataryada ağırlık olrak fark olabılır baska sekılde degısmez kanımca bence normal bir tartı ile tartın asıl fark orada gozukur kanımca ...

ahmet_bjk_1903_

Üye
arkadaşlar bende e 66 var ancak şu kaydırma tuşunun üstünde navi lambası yanıp yanıp sönüyor o nasıl kapatılıyor uyarı ışıklarını kapat dedim ama kapanmadı ayarları kurcaladım yapamadım bilen biri varsa cvp yazmasına sevinirim iyi forumlar:)

aykuttaze

aykuttaze

Üye
yaw arkadşlar benm n79 dan çektiğim fotolar fotoğraflar menüsüne kayıd oluyodu şimdi çektiğim fotolar kayıd olmuo delirecem napcm bn yardm edn ltfn:D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadşlar benm n79 dan çektiğim fotolar fotoğraflar menüsüne kayıd oluyodu şimdi çektiğim fotolar kayıd olmuo delirecem napcm bn yardm edn ltfn:D
Soft foramt işini görür dostum kanımca olmadı hard format at yanlız verilerini yedekle yoksa hepsi gider iyi forumlar by...

jeki01

jeki01

Üye
selam.benim telefonum Bluetooth dan bağlanmıyor PC ye. sorun ne olabilir?
kaç yerde yazdım ama cevap yok.

aykuttaze

aykuttaze

Üye
kardeş kendi kendine düzldi:D şaşırtıcı:D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
selam.benim telefonum Bluetooth dan bağlanmıyor PC ye. sorun ne olabilir?
kaç yerde yazdım ama cevap yok.
Pc de kullandıgınız bluetoth kaliteli bi şey olsun daha once bnmde basıma geldı şu 15 tl ye satılan dandik çin malı bluetoth ları kullanmayalım sorun kalamz anımca ....

--------------- Ekleme ---------------

kardeş kendi kendine düzldi:D şaşırtıcı:D
Format lafını duyunca aklı basına gelmısdır :D iyi forumlar by

sweeperxx

Üye
saolasın dostum

efsane42986

Üye
arkadaşlar n79 kullanıyorum fakat internete giremiyorum.evde wireless var bağlanamıyorum.acil yardım edermisiniz

xxyzff09

Üye
arkadaşlar n79 kullanıyorum fakat internete giremiyorum.evde wireless var bağlanamıyorum.acil yardım edermisiniz
nasıl kullanamadıgını eminim kimse anlamamıştır.konuyu biraz açsan belki anlayabilirz..

ezell_67

ezell_67

Üye
EVET arkadaşlar şu anda yeni konum ile bağlantıyı buraya koyuyorum n79 kulanan herkezin işine yarayacak olan ve c-r-a-c-kli bütün yeni programlar bu linkte girin ve bakın yine ELECTRONIC farkıyla sizlerle bu programları kulanmak için cıhazı hacklemek filanda gerekmez yani bosunaneden ugrasalım dimi yha işte link burada tıkla . http://www.maxicep.com/s60-3rd-dige...okia-n79-programlar-electronicden-264399.html

Evet sevgili arkadaslar yeni nokia n79 kullanıcılerı gün geçtikçe artıyor bellıkı nokia bu cihaz ile adeta satış rekorları kıracak neden mi çünkü bu cihazda ne isterseniz var hatta siz isteyin sonradan olsun işte bu kaliteli ve müthiş detaylara sahip cihaza bizde müthiş bir konu ile karşılık veriyoruz bundan sonra Nokia n79'u ile sıkıntısı en ufak bir problemi bile olan buraya yazacak ben ve diğer arkadaslarım her türlü konuda size yardım edeceğiz bu arada tabiki cihazımızıda tanıtacagız artıları ve eksileriyle her türlü yönüyle Nokia nın bu canavarını masaya yatıracağız son söz olarak Nokia n79 o bizim hayatımız diyor ve bu ayrıcalığı herkesin yasamasını diliyorum saygılar (ELECTRONIC):oke:
ewet arkadaşlar arkadaşa çok teşekkür ediyorum tel.u çok iyi nlatmış N79UN üzerine tel. yok ince zarif de her özellik var hemde müthiş bir şekilde 5800 halt etmiş onun yanında (süpersin N79)

srooyunu

Üye
ayw telefonu yenı alım da su tus sesi enrden kapatılıyor dıt dıt dıt :D sessizde kullanmaktan bıktım :D

melocannn

melocannn

Üye
menüden tercihlere gir ve kullanmak istediğin tercihe gel ve kişiselleştir dostum

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
ayw telefonu yenı alım da su tus sesi enrden kapatılıyor dıt dıt dıt :D sessizde kullanmaktan bıktım :D
Genel tercihini kişiselleştir dostum menüden tercihlere gir ardından geneli kendı stil ine gore ayarla iyi forumlar by ...

nişancı_08

Üye
ewet arkadaşlar arkadaşa çok teşekkür ediyorum tel.u çok iyi nlatmış N79UN üzerine tel. yok ince zarif de her özellik var hemde müthiş bir şekilde 5800 halt etmiş onun yanında (süpersin N79)

arkadaşa bende katılıorum dokunmatikler ilk başlarda güzel oluo ama sonraları sıkıo insanı tuşlara basmak isriosun ama oda yokk :kop: en iyisi bence konuda çok güzel hazırlanmış hiçbi eksik yok emeğine sağlık birader :oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşa bende katılıorum dokunmatikler ilk başlarda güzel oluo ama sonraları sıkıo insanı tuşlara basmak isriosun ama oda yokk :kop: en iyisi bence konuda çok güzel hazırlanmış hiçbi eksik yok emeğine sağlık birader :oke:
Tesekurler dostum gorusun benm ıcın cok onemlı iyi forumlar by ...

Üst Alt