O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

levo38

Üye
arkadaşlar sizlere çok teşekür ederim sizin sayenizde süper bir chazım oldu gerçekten harika bir telefon ama anlamadığım bu kadar özellikli bir tel neden bu fiyata satıyolar piyada özellik olarak ondan dandik teller fiyatı 2 katı

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizlere çok teşekür ederim sizin sayenizde süper bir chazım oldu gerçekten harika bir telefon ama anlamadığım bu kadar özellikli bir tel neden bu fiyata satıyolar piyada özellik olarak ondan dandik teller fiyatı 2 katı
Ne demek memnun kaldıysan bizide mutlu edersın hiç diğilse bi yaralı parmağa iş yapmış oluruz :D:D fiyat konusunda nokianın saçmalaması dıyorum giriş fiyatı 980 tl idi ben tr ye gelmeden 2 hafta önce Nokia club a özel getirdirdım tanıdık sayesınde bnm için 1000 tl yi buldu n79 ama 2 hafta boyunca sadece bende vardı o süper bi duygu sonra 2 ay gectı dedilerki n79 700 tl dedım şaka herhalde ama gercektende öyleymıs 350-400 lira bana gırmıs oldu tebrıkler nokia ...:oke:

cozturk

cozturk

Üye
aracinda fm vericiyi kullanip verim alabilen varmi?
OOOO...N79 u sevdiğim özelliklerinden biride fm verici özelliği...Küçük radiolarda telefonu iyice radionun dibine sokman ve hareket ettirmemen gerekiyo ama cızırtı fln 0 diyebilirim...arabada ise yine hareket ettirdiğinde arada cızırtı yapıyo...bnn için çok iyi cd derdinden kurtuldum....bence çok iyi bir özellik ama dikkat edilmesi gereken bir husus var..radyo kanallarında boş kanal cok azdır...örneğin 106.00 dan 106.30 a atlıyo ya o arada bir sürü radyo kanalı vardır fm verici sayesinde o kanalları acıp fm vericiyi kapattıgınızda o kanalında dolu oldugunu anlıyorsunuz şarkı vs konusmalar duyuyorsuuz...tamamen boş bi kanl bulmakta cızırtı yı önler diyorum ve çok güzel bir özellik diyerekten............................:box:box:box:box:box:box

caca41

caca41

Üye
kardeşim seninkiler problem değil acemilik(yanlış anlama):oke:..bütün setuplar korumalıdır..hangi telefon olursa olsun ne tür program olursa olsun telefondan telefona birşey atamazsın...ancak hafıza kartlarını değiştirir telefon hafızasına kopyalarsan olur....1.yüklemediğin bir dosyayı dosya yöneticisinden baska yerde göremezsin....temayı şöyle düzenleyebilirsin...bir tema yüklersin uygularsın sadece ekrandaki tema resmi yerine herhangi bir resim koyabilirsin....umarım yardımcı olabilmişimdir.
arkadasım pcden we telefondan gayet ıyı anlıyorum korumalı olup olmıcaqınıda anlıyabılıyorum yanı benım hafıza kartımı samsung bı telefona taktım ordan atabıldımm ama nokıanın 6300 modelıne taktım hafıza kartını dırek bıucımlendır dıye cıkıyo yanı korumalıyla falan alakası yok baska bısey war ama cozemedım bu arada tema olayınıda hallettım nokıanın kendı tema programı warmıs carbide ui dıe onunla takılıorum :))

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım pcden we telefondan gayet ıyı anlıyorum korumalı olup olmıcaqınıda anlıyabılıyorum yanı benım hafıza kartımı samsung bı telefona taktım ordan atabıldımm ama nokıanın 6300 modelıne taktım hafıza kartını dırek bıucımlendır dıye cıkıyo yanı korumalıyla falan alakası yok baska bısey war ama cozemedım bu arada tema olayınıda hallettım nokıanın kendı tema programı warmıs carbide ui dıe onunla takılıorum :))
4 gb lık n79 hafıza kartını 6300 a takarsan o telefon mort olur kaldırmaz hele bıde ıcınde tema oyun program vb.. varsa kesınlıkle ya gormez yada gorur ama açmaz bilginize by:oke:

caca41

caca41

Üye
4 gb lık n79 hafıza kartını 6300 a takarsan o telefon mort olur kaldırmaz hele bıde ıcınde tema oyun program vb.. varsa kesınlıkle ya gormez yada gorur ama açmaz bilginize by:oke:
arkadasım dıkkatlı okuu bız taktık dırek bıcımlendır dedı yanı ıcındekı dosyaları acma gıbı bı durum olmadı nokıa telefonlara takıyoruz sorun cıkıyo fakat samsunglara takınca gayet ıyı goruyo dosyaları ben bunu soylemeye calısıyorum 6300da ornektı yani

lord25turkey

Üye
dostum bu fm aktarıcı ne oluyor benim n96 cihazım var bu özellik ordada varmı?

levo38

Üye
gerçekten harika bir özellik arabamda giderken açıyorum müziği ayarlıyorum radyodan frekansı dinliyorum şarkıyı,arkadaşlar n79 da n73 de yaptığımız gibi muvee yapma programı var mı! Acaba ben bulamadın da yada program varmıdır o şekilde

taka1

Üye
Merhaba Arkadaşlar Benim Sorunum Telefonumda Yeni Kayıt Oluşturamıyorum, No Yazıp Rehbere Ekle Dediğimde SİMKART HATASI, pbk2serverApp Zaten Kullanılıyor diyor ne yapmam gerek acaba?

Mr. XS

Üye
Saçmalamayın ben N79 kulanıyorum ve mükemmel bir telefon fiyatıda inanızlmaz uygun böyle bir telefon için N95 fln neredeyse her özellği var ve kamerası 5MP nasıl berbat???? süper çekiyor kamerası... sadece sim kartına kayıtlı msjlar dolduğunda üstte mesaj sembolü yanıp sönüyor ama simdeki msjları silince bitiyor bu olay ... ayrıca msj yazmak alışkanlık meselesi samsunga alıştıysan onda hızlı yazarsın nokiada alıştıysan onda ben gayet hızlı yazıyorum... kullanımıda çok rahat... yarıca yanında birde 4Gb hafıza kartı veriyorlar N-gage var gayet iyi ses veriyor... ses netliğide gayet güzel bence alabilirsin gercekten iyi ir telefon kardesimmm....(h):evet:(h):evet:(h):off::off::off::off:

ayız

Üye
benım n79 da bı sorun var orjinal zıl sesleri yok zıl sesını degısrırcem hıc bısı gozukmuyo bır kac gun once 20.surumunu yukledım ondan olabılırmı neyapmam lazım yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

benım n79 da bı sorun var orjınal zıl seslerı yok zıl sesını degıstırcem hıcbısı goukmuyo necen acaba bırkacgun once 20. surumunu yukledım ondan olabılırmı ne yapmam lazım yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler

mesoras

Üye
bende n79 kullanıyorum baya bir araaştırmadan sonra aldım 3 hafta içinde bozuldu ekran gitti bidaha gelmedi bunalımlara girdim nokiadan nefret ettim telefonu servise verdim 1 gün içinde yapıldı test aşamasının bitmesini bekliyorum önemli olan telefonun ağrıza yapması değil verdiğiniz servisin sağlam olması en iyi telerevice kvk filan hikaye telefon müthiş

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
N79 benimde çok hoşuma gidiyordu ama ikinci elleri hala çok pahalı bana göre.Bende S.E P1İ aldım N79 değil belki ama inanın ne 73 nede N95 düz olanı bu telefonu geçemez
128 MB RAM
256 MB ROM
Sanırım sadece bu iki küçük bilgi bile yeterli :)

taka1

Üye
Merhaba Arkadaşlar Benim Sorunum Telefonumda Yeni Kayıt Oluşturamıyorum, No Yazıp Rehbere Ekle Dediğimde SİMKART HATASI, pbk2serverApp Zaten Kullanılıyor diyor ne yapmam gerek acaba?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
taka1 format atmayı bir dene.Sistem dosyalarında sorun oluşmuş gibi?

DouJaMeS

Üye
gusel bir konu paylasımlarda gusel :oke:

bugrayagan

bugrayagan

Üye
arkadaşlar bi kaç ay n79 u araştrdm sonunda kesnlikle almaya karar verdm ama gttiğim telefoncular hiç tutulmadığını çok çabuk bozulduğunu falan söylediler o yüzden kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim bugün yarın telefon almaya gitcem çünkü şimdiden teşekkür ediyorum.

illegend66

illegend66

Üye
Ben kullanıyorum aldıktan 2 hafta sonra ekran gitti garantiye gönderdim ekran yanmış dediler, değiştirdiler. Temiz kullanırsanız iyi telefon bir de kamerası kesinlikle 5mp olamaz...

bugrayagan

bugrayagan

Üye
çok farkediyor mu?

caca41

caca41

Üye
sadece 6300da deıl kaldırabılıcek modellerdede denedım hafıza kartını ama sonuc yıne aynı ;)

arkadaşlar bi kaç ay n79 u araştrdm sonunda kesnlikle almaya karar verdm ama gttiğim telefoncular hiç tutulmadığını çok çabuk bozulduğunu falan söylediler o yüzden kafam çok karışık yardımcı olursanız sevinirim bugün yarın telefon almaya gitcem çünkü şimdiden teşekkür ediyorum.
kardes walla ben sana sunu soylımm kımsenın ne soyledıqıne bakma yanı telefon hakkında yok su kotu dıyo yok şu bozulur dıyo falan fılan bakma sen hıc tmm tutulmadıqı doqru ama telefonun uretım suyresı zaten 1yılmı 1.5 yıl mı ne surdu wee bunun yanında daha ust modellerını cıkarttılar pesınden ee doqal olarak bızım telefonlardaa pek raqbet gormedı ama sana tavsıyemdır kesınlıkle alınması gerekn bı telefon bende senın gıbı 1 ay boyunca arastırdım telefonu we sonunda almaya karar werdım we memnunumda telefonumdan

Saçmalamayın ben N79 kulanıyorum ve mükemmel bir telefon fiyatıda inanızlmaz uygun böyle bir telefon için N95 fln neredeyse her özellği var ve kamerası 5MP nasıl berbat???? süper çekiyor kamerası... sadece sim kartına kayıtlı msjlar dolduğunda üstte mesaj sembolü yanıp sönüyor ama simdeki msjları silince bitiyor bu olay ... ayrıca msj yazmak alışkanlık meselesi samsunga alıştıysan onda hızlı yazarsın nokiada alıştıysan onda ben gayet hızlı yazıyorum... kullanımıda çok rahat... yarıca yanında birde 4Gb hafıza kartı veriyorlar N-gage var gayet iyi ses veriyor... ses netliğide gayet güzel bence alabilirsin gercekten iyi ir telefon kardesimmm....(h):evet:(h):evet:(h):off::off::off::off:
doqru dıyosun mr. xs sana katılıyorum we arkadaslar hepınızınde guncelleme yapmasını şiddetle onerıyorumm mesajların kasma olayı tamamen kalkıyo ortadann

Üst Alt