O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

taka1

Üye
Arkadaşlar birkaç sorun var
1- Eski Rehberimdeki Bazı kişiler görünmüyor.. kayıtta değişmiş gibi
2-Yeni Kayıt Ettğm kişiler Tel kapanınca Siliyor
3-usp Yoluyla attığım müziklere müzik çaladardan ulaşamıyorum anca dosya yöneticisinden bakabiliyorum
4-yeni mesaj olmadıqı halde mesaj varmıs gibi bekleme modunda simge çıkıyor

şimdiden tşkler by

acinar66

acinar66

Üye
aldığında öyle bir sorun yoksa nokia bayisi geri almaz ama kvk ya gönderebilirsin...kvk da sorunu çözemezlerse parçayı sıfır takıyorlar merak etme bişey olmaz...ama sorunun varmı yokmu onu anlıyamadım belkide birşeyi yoktur yanlış anlayabilirsin???*:oke::oke::oke:ama serhat abim gelince birde o cevap versin belki yanlış biliyorumdur....:oke::oke::oke:

büyük ihtimal ölü pixel ya ama sorun olduğu kesin.. bu arada kulaklığın adaptörğnde de bağlantı kopukluğu oluyo. onu değiştirirler dimi?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
3-usp Yoluyla attığım müziklere müzik çaladardan ulaşamıyorum anca dosya yöneticisinden bakabiliyorum

şimdiden tşkler by
Rehber konusu yeni cıkacak versıon ıle halledılecek telefon kapanınca sılınme olayı olmaz sen yanlıs yere kayıt edıo ısen sonra cihaz hafızasında gorunmuodur müzikleri gormek için müzik calar secenekler kütüphaneyi guncelleyi seç ardından butun muzıkler gorunecektır mesaj simgesi sorunu cihazda yollanamamıs bir mesj bulunmakta ise cıkar yollayamadıgın mesaj mesajlarda gonderılmıs msjlardadır onu sil simge kaybolur bu kadar by:oke:

taka1

Üye
Rehber konusu yeni cıkacak versıon ıle halledılecek telefon kapanınca sılınme olayı olmaz sen yanlıs yere kayıt edıo ısen sonra cihaz hafızasında gorunmuodur müzikleri gormek için müzik calar secenekler kütüphaneyi guncelleyi seç ardından butun muzıkler gorunecektır mesaj simgesi sorunu cihazda yollanamamıs bir mesj bulunmakta ise cıkar yollayamadıgın mesaj mesajlarda gonderılmıs msjlardadır onu sil simge kaybolur bu kadar by:oke:

Teşekkürler.. Giden kutumda yollanmamıs mesaj yok ama tepede simge hala yanıp sönüyor gıcık oluyorum :)

istan0z61

Üye
bana biri allah rızası için data kablosuyla telefon arasında nasıl bağlantı kurduğunu anlatsın. Ovi suite le denedim olmadı PC suite i yükledim olmadı. Aygıt yöneticisinde ya MTP device in yanında ünlem ya da Nokia n79 usb modem in önünde ünlem işareti çıkıyor ve bağlanmıyor. Var mı bir püf noktası bu işin? Yardımcı olursanız sevinirim..
Not: Telefonum ve data kablom orjinaldir.

--------------- Ekleme ---------------

rehbere gir seçenekler ayarlar gösterilecek rehberi sim kart yap. Sanırım sim kartta numaraların

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
bana biri allah rızası için data kablosuyla telefon arasında nasıl bağlantı kurduğunu anlatsın. Ovi suite le denedim olmadı PC suite i yükledim olmadı. Aygıt yöneticisinde ya MTP device in yanında ünlem ya da Nokia n79 usb modem in önünde ünlem işareti çıkıyor ve bağlanmıyor. Var mı bir püf noktası bu işin? Yardımcı olursanız sevinirim..
Not: Telefonum ve data kablom orjinaldir.

rehbere gir seçenekler ayarlar gösterilecek rehberi sim kart yap. Sanırım sim kartta numaraların
İstan bana cvp atmıssın yanlıs olmus alıntıyı arkadastan yapıcaktın :D:D şimdi geleım senın konuya data kablosu ile yukleme telefonunun kutusu içinde bi dvd var onu pc ye tak ve pc suıte i oradan yukle ardındanda driverlar fılan yuklenecek bittimi restart ardından kabloyu tak cıhaza ve pc suıte veya depolama konumnda bagla ve bekle telefonda bulunan driverlar yuklenecek ve sonrada telefon baglı gozukur bu kadar fazla bi sorunu yok aslında by:oke:

istan0z61

Üye
İstan bana cvp atmıssın yanlıs olmus alıntıyı arkadastan yapıcaktın :D:D şimdi geleım senın konuya data kablosu ile yukleme telefonunun kutusu içinde bi dvd var onu pc ye tak ve pc suıte i oradan yukle ardındanda driverlar fılan yuklenecek bittimi restart ardından kabloyu tak cıhaza ve pc suıte veya depolama konumnda bagla ve bekle telefonda bulunan driverlar yuklenecek ve sonrada telefon baglı gozukur bu kadar fazla bi sorunu yok aslında by:oke:

electronic sağol da. o kadar kolay değil benim problemim bu dediklerini en az 6-7 kez yaptım. hafıza kartını görüyor, ovisuite ya da pc suite le bağlanamıyorum. hal böyle olunca da güncelleme yapamıyorum.:bilmem:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
electronic sağol da. o kadar kolay değil benim problemim bu dediklerini en az 6-7 kez yaptım. hafıza kartını görüyor, ovisuite ya da pc suite le bağlanamıyorum. hal böyle olunca da güncelleme yapamıyorum.:bilmem:
O ZAMAN pc de sorun format atarsan sorun kalmaz onceden yukledıgın pc suıte vb.. program kalıntıları var ise sorun cıkartıo olabılır bide eset nod 32 sorun cıkartıo bunada dıkkat et kardesım bunları bı dene bakalım by:oke:

istan0z61

Üye
O ZAMAN pc de sorun format atarsan sorun kalmaz onceden yukledıgın pc suıte vb.. program kalıntıları var ise sorun cıkartıo olabılır bide eset nod 32 sorun cıkartıo bunada dıkkat et kardesım bunları bı dene bakalım by:oke:

electronic yaptım sağol sonunda 3 gündğr bununla uğraşıyorum. Yapamayanlar için nokia pc suite cleaner var nokia türkiyenin sitesinde onu kurup, çalıştırsınlar, sonra reset, sonra ovi suitei kursunlar...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
electronic yaptım sağol sonunda 3 gündğr bununla uğraşıyorum. Yapamayanlar için nokia pc suite cleaner var nokia türkiyenin sitesinde onu kurup, çalıştırsınlar, sonra reset, sonra ovi suitei kursunlar...
Sevındım dostum hayırlı olsun gorusuruz iyi forumlar herkeze by :oke:

taka1

Üye
Rehberin Yarısı yok
Birde Sürekli Sağ üstte mesaj simgesi yanıp sönüyor ama yeni mesaj yok nasıl çözebilirim acaba by

xxyzff09

Üye
Rehberin Yarısı yok
Birde Sürekli Sağ üstte mesaj simgesi yanıp sönüyor ama yeni mesaj yok nasıl çözebilirim acaba by
dostum rehber sorununu bende yaşadım bayada çektim.n79 bana kalırsa yazılımsal olarak çok kötü bi telefon.ben bu sorunu atlattım ama bilerek yaptgm bişey olmadı :D şu an sim e numara kaydediorm ve tel açılp kapanınca numara silinmiyor yaptıklarım şunlardı nokia nın sitesine üye oldum cep numaramla.ve aradan bi kaç gün sonra telefna format atmıştm format attıgmzda herkes bilir yapılandrma ayarlarnz gelecektir faland dedi ve arkasından rehberim normale döndü.tavsiye ederim denemekten zarar gelmez.Bu sorunu yaşayan herkes nokianın sitesine kayıt olsun eksiksiz ve telefonuna format atsın.kalın sağlıcakla :D

şimdiden tşkler by
dostum bi önceki msjmda anlatmıştım fakat dikkatini çekmez diye sanada yazıyorum.rehber sorununundan bende çok çektim.ilk başlarda format attım yazılım güncelledim çözüm olmadı nokia müşteri hizmetlerini aradım yazılımsal sorun dedi yenisi gelene kadar en iyisi bu dedi :D neyse sonuca geliyim ben bu hatayı şans eseri atlattım nokianın sitesine üye oldum cep numaramla modelimle vs. arkasından format gerekmişti telefna şans ya işte :D atmıştım ve açtıgımda o sorun yoktu hala daha yok..bilenler bilir nokianın sitesine üye olundugunda tel formatlanınca yapılandrma ayarları vs gelio belki de bu çözüm olmştr benm sorunuma..kesin bişey demıorm ama denemekten zarar gelmez deneyin ve sonucu mutlaka yazın.

taka1

Üye
Tşk ederim Peki Hard formatmı atmam qerekli ?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi

taka1

Üye
* 3 yes ve açma kapama tuşuna aynı anda bas.sonucunu mtlaka bildir =)

Eyw saoalasın birazdan atıcam yazarım sonucunuda
birde su sorun war wlan' da ayarlardan sadece tümleşik gprs seçikken bile kontor yiyor nedn acaba :D

Formatladım Rehber Sorunum Çözüldü.. :)
ANcak şimdide Games kayboldu menüdeki hehe :P

sensiz_mavi

Üye
Mrb arkadaşlar... ben bu n79 da ekran koruyucu olayını anlayamadım. ekran koruyucuyu ayarlıyorum örnegin Güç Tasarrufu menüsünden tarih olarak ayarlıyorum...sonra telin ekranı kararınca görünmüyo zaten bende bir tuşa basıyorum tuş kilidi oldugundan normal olarak tuş kilidini aç uyarısı geliyo..... kısaca rica etsem ayarları ve n79 da ekran koruyucu olayına değinirmisiniz....

Bir Sorum daha var oda ben hafıza kartını biçimlendirirsem telefonda hangi programlar calışmaz. Her hangi bir program yüklemedim aldıgım gibi orginal progmalar mevcut. sadece hafıza kartını cıkartıp hafıza kartsız bi defa format attım telefona..

şimdiden tşk ederim iyi çalışmalar.

hayabusa77

hayabusa77

Üye
hataylı arkadaşım ekran koruyucu problemi var bi kaç versiyon sonra düzeltilecek bide biçimlendirirsen orjin programlar gitmez sadece hafıza kartındaki bilgiler gider:oke:

xxyzff09

Üye
Eyw saoalasın birazdan atıcam yazarım sonucunuda
birde su sorun war wlan' da ayarlardan sadece tümleşik gprs seçikken bile kontor yiyor nedn acaba :D

Formatladım Rehber Sorunum Çözüldü.. :)
ANcak şimdide Games kayboldu menüdeki hehe :P
onuda google a n-gages yaz orjnal sitesinden indir kur :D bendede eksik ama kurmuyorum sen bilirsn artk

Ntolga79

Ntolga79

Üye
BEn Hayla bu telefonla nereler yapabilrim bilmiyoum :mahcup: :)

Üst Alt