canım kardeşim bir de teknosaya ve gold mağazasına sorarmısın?ben sorduğumda 2 gün önce ver yoksada getirtiriz dediler.Merhaba Arkadaşlar Bugün Nokia Bayisine Gittim ve Fiyatını Sordum 655 Lira Dedi.. ve Sadece Ellerinde Siyah Renginin Kaldığını Belirttiler(1adet) Getirebilirmiyiz Diye Sorduğumda Olumsuz Bir Yanıt Aldım ben Beyaz Renk Almak istiyorum Bu Konuda Başka yapabilceğim Bişiy varmı Acaba ?
Hea bu arada alfonzo onunu kapattıgım insanlara neden bole bir sey yaptıgımı sımdı anlamıssındır herhalde dimi ben paylasıcaktım zaten uyumlu programları onları ugrastırmak istemedım sadece adlarını yazarak ben hem ne işe yaradıklarını hemde linkleriyle paylastım işte gercek maxi paylasımı gücü budur oke by

Adanada bulunabilir kardesım aslında baska kvk genpa vb.. bayilere sorarsan bulunur kvknın depolarda asırı n79 varmıs duyduguma gore zaten sen almaya nıyetlı git soyledıgın gunun ertesi kvk getırtıo nerede bulunursa cıhaz sevigiler byMerhaba Arkadaşlar Bugün Nokia Bayisine Gittim ve Fiyatını Sordum 655 Lira Dedi.. ve Sadece Ellerinde Siyah Renginin Kaldığını Belirttiler(1adet) Getirebilirmiyiz Diye Sorduğumda Olumsuz Bir Yanıt Aldım ben Beyaz Renk Almak istiyorum Bu Konuda Başka yapabilceğim Bişiy varmı Acaba ?

Hayırlı olsun kardesım güle güle kullan benım profılıme ziyaret et orada msnım bulunuor ekle paslasırız gorusmek uzre bys.a maxicep sakinleri bende n79 aldım 2 haftadır falan kullanıyorum çok sağlıklı bir telefon herkese tavsiye ederim şimdi asıl konu electronic kardeş özelden email adresini versen bende eklesem bazı konularda bana yardımxı olsan bu mümkünmü

Teskkurler üstad düzenleme için fazla uzamıycak zaten seviye vb.. suclama yapan kısılerle artık küstümKonudaki tartışma mesajları çıkarılmıştır. Konu amacı dışına çıkarılıp tartışma devam ederse ilgili kişiler ceza alacaktır.
Keyifli forumlar.
daha bir iki sorum var size msj atıcam ilgilenırsenız sevınırım gorusmek uzere tekrar tesekkurler saygılar
O senın güzelliğn kankam iyi forumlarÇok güzel anlatmışsin Teşekkürler![]()

Kardesım hemen rehbere giriosun ardından secenekler ayarlar dıyorsun ve daha sonrada gosterilecek rehber kısmını sadece sim kart kısmını işretlıyorsun telefon hafızasını kaldır ardından rehberde sim karttaki butun numaralar cıkcakdır işaretle hepsini telefon hafızasına kopyala de ve tekrardan ayarlara gir ve kullanılan hafızayı telefon hafızası yap sorun kalmayacaktır bnmde formattan sonra rehberım gıtmısdı bu sekılde hallettım iyi forumlar byarkadaşlar n79 kullanıyorum 2 gündür.fakat sim rehberiyle çok sorun yaşıyorum.eski sim rehberim kısmen görünüyor ayrıca yeni bi numara kaydettigimde sim rehberine,telelfonu açıp kapadıgımda o kaydettigim numara silinmiş oluyor.kafayı yemek üzereyim telefonumun sonu olcak fırlatıcam diye korkuyorum =D yardım bekliyorum.


) genpa ve kvk bayilerinde telefonun kalmadığını belirttiler bu neden acaba bilen varmı ürünün çok sayıda satılmasımı yoksa üretimin falanmı durması..
ii forumlar..Nokia su anda cayır cayır n79 satıyor üretim durmadı durmazda 7 ayda üretim durdurulucak bir model degıl n79 yeni partiler cıkmak üzere daha yolda 1milyon tane n79 var1 2 qün içinde telefonu almayı düşünüyorum 15 tane bayiye sordum sadece 2 adet n79 bulabildim ve siyah renk (beyaz istiyordum ama neyse) genpa ve kvk bayilerinde telefonun kalmadığını belirttiler bu neden acaba bilen varmı ürünün çok sayıda satılmasımı yoksa üretimin falanmı durması..
Selametleii forumlar..



Nokia su anda cayır cayır n79 satıyor üretim durmadı durmazda 7 ayda üretim durdurulucak bir model degıl n79 yeni partiler cıkmak üzere daha yolda 1milyon tane n79 var![]()
)Wallahi ben olsam siyah alırım hem kasası daha sağlam çizik bellı olmaz vb.. ama senın kararın ister 1 ay bekle beyaz al istersende hemen git sağlam bi siyah n79 al sımdıden hayırlı olsun byHmm Peki Ne yapmamı Önerirsin Beyaz Renk İçin Beklemelimiyim Acaba Çok sürermi. yoksa Siyah al geçmi dersin)

Wallahi ben olsam siyah alırım hem kasası daha sağlam çizik bellı olmaz vb.. ama senın kararın ister 1 ay bekle beyaz al istersende hemen git sağlam bi siyah n79 al sımdıden hayırlı olsun by![]()
Önemli degıl kardesım ne demek siyah iyidir yha bende siyah cok ıstedım ama olmadı işte ne yapalım güle güle kullan sımdıden by1 Ay sonrada kesin cıkmaz şimdi bu elimdeki tel 6131 vasat oldu daha fazla dayanmıycak sanırım bu hafta sonu alıcam n79 siyahı teşekkür ederim kardeş..

dostum dediklerini çok denedim bi çözüm yolu sayılabilir fakat simde numaraların yarısı çıkmıyor bunları bulamıyorum.ve benim rehberi sim hafızasında kullanmam şart.ayrıca yarım saat önce kadar nokia destek hattını aradım dayanamayıp.rehber sorunu yazılımsal bi sorun dedi ve yeni yazılım için çalışmalar varmış..yani sürüm beklicez..Kardesım hemen rehbere giriosun ardından secenekler ayarlar dıyorsun ve daha sonrada gosterilecek rehber kısmını sadece sim kart kısmını işretlıyorsun telefon hafızasını kaldır ardından rehberde sim karttaki butun numaralar cıkcakdır işaretle hepsini telefon hafızasına kopyala de ve tekrardan ayarlara gir ve kullanılan hafızayı telefon hafızası yap sorun kalmayacaktır bnmde formattan sonra rehberım gıtmısdı bu sekılde hallettım iyi forumlar by
--------------- Ekleme ---------------
Yha arkadaslar dikkatimi çekti forumda ne kadar fazla cep telefonu funclub ı acılmıs yha her yerden bi funclub fırlamıs hayırdır insallah ben açtım yardım ve bilgi için ama diğerleri pek faydalı degıl bnm kanımca bakalım ılerleyen gunlerde daha neler goreceğiz![]()
Eyw Kardeşim.Önemli degıl kardesım ne demek siyah iyidir yha bende siyah cok ıstedım ama olmadı işte ne yapalım güle güle kullan sımdıden by![]()
