öncelikle nerdeyse tamamını okudum yazılanların, bunu belirtmek istiyorum. Bir de arkadaşlar cidden beni çok şaşırttınız; ben 3 yıldır işimle ilgilenmiyor olsam da, bir elektronik mühendisiyim ve siz konuya o kadar hakimsiniz ki gerçekten taktir ettim. özellikle electronics nickli arkadaşım gerçekten herkese yardımcı olmak için uğraş vermişsin. eline sağlık. herkes adına teşekkür ediyorum.
şimdi benim hem kendi adıma hem de bu forumu ziyaret edenler adına (ki google'da N79 yazınca ilk çıkan sitelerden biri burası) bir şey rica edeceğim. Aşağıdaki sorular da dahil olmak üzere, bu telefona hakim olmayanlar için genel bir anlatım ile telefonu yeni alanların bu telefndan naısl faydalanabileceğini anlatabilir misiniz?
ben N79'umu dün aldım, şu an telefopnla ilgili tek bir şey bilmiyorum. Örneğin bu navigasyon ücretsiz midir? Ya da zaten kendi müzik çaları varken neden o sitede verdiğiniz programları yükleyelim? Daha mı iyiler performans açısından?
ayrıca ben srümüne baktıgım zaman 30. 222 görüyorum. güncellemeye gerek var mı dersiniz?
şimdiden teşekkür ediyorum hepinize...