erko merko
Üye
-
Konu Sahibi
-
S4 muhtemelen mali t658 kullanacak oldukça güçlü olduğu söyleniyor.S4 de yine mali kullanıcak o açıdan bence kötü bence s4 s3 gibi fazla satamaz çünkü şimdiki rakipler çok iyi sony xperia z htc m7 buterfly vs. tegra 4 de umarım tegra 3 gibi olmaz
yinede mai malidirama şaka biyana söylentileri duymuştum bende adreno 320 i kadar iyi performans veriyormuş
Adreno 320 mali t608'e yakın performans verebilir ancak, mali t658'in adreno tarafında bir rakibi yok şuan
adreno 330
O ne zaman çıktı yahuPerformansı hakkında bir bilgi varmı
şarjı da 5 saatte falan biter o zaman herhalde.Performance governor'u na alırsan tüm çekirdekler tam hız çalışır.ama tasarruf diye birşey olmaz
şarjı da 5 saatte falan biter o zaman herhalde.
dun gece duyuruldu. Adreno320'den %50 daha yuksek performansa sahip oldugu soyleniyor.
Adreno 320 % 50 daha performanslı ise mali 400den 330 da 320 den % 50 performanslı ise adreno 330 mali400 den % 225 daha performanslı.
en az yüzde elli diyecektim.cünkü bazı kaynaklarda %50 bazılarında iki katı deniyor
Adreno 320 benim 600mhzlik mali400 den % 50 daha iyi 3dye sahip. 2d hemen hemen aynı amaeğer Adreno 330 da 320 den % 50 daha iyi ise mali 400=100p 150÷2×3=225 mantığımı yesinler cidden yav eğer 330 320 den % 50 daha iyi ise harila bir durum söz konusu. Her nekadar mantık doğru olmasa bile yakınlık var.
en az yüzde elli diyecektim.cünkü bazı kaynaklarda %50 bazılarında iki katı deniyor
qualcomm snapdragon800 4k çözünürlügü destekliyor.bu da 4k çözünürlügün o kadar gec kalmayacagını gösteriyor.
inşallah 2 katıdır ki gaz gelsin herkese iyice çağ atlayalım ben 3 yıl sonraki telefonlardan en iyisinin donanımını yazıyorum :
2.5ghz 8 çekirdekli yaklaşık 700mhz hızında çalışan adreni 330 dan en az 7 kat güçlü gpu su olan 5.8" 4k çözünürlükte ekranı olan çok değişik bir telefon. Tahminen 16mp iyi bir kamerası ve 6000mah pili olabilir.
Performance governor'u na alırsan tüm çekirdekler tam hız çalışır.ama tasarruf diye birşey olmaz
qualcomm snapdragon800 4k çözünürlügü destekliyor.bu da 4k çözünürlügün o kadar gec kalmayacagını gösteriyor.
4k tv'lerin fiyatına hiç baktınmı
Bismillah daha 1080pler yeni geliyorama 3 yıl sonra zaten 1080p alt segmente bile iner.4k standart olur. Cidden ya daha yeni 4k çözünürlükte tvler çıktı hemen mobilde desteği başladı. Gelecek sandığımızdan da yakın bence
4k tv'lerin fiyatına hiç baktınmıtelefon ekranında 1080p bile son derece gereksiz bana göre, küçücük ekran zaten 720p fazlasıyla yeterli. 4k çözünürlüğün mobil platforma gelmesi gtx 690 gücünde mobil gpu ve i7 3960x gücünde mobil cpu kadar imkansız birşey son birkaç yıl için
Bence de 720 gayet yeterliama satmak için yapıyorlar mecburen biz de alicaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?